هر کی قوانین رو رعایت نکنه دیس میگیرهبه نقل از ~Dr.Shariati~ :هان الان اینجا هر کی ضد خدایی باشه لایک میگیره؟! و بقیه دیسلایک میگیرن؟!
نامسلمونا!
سارا خره، گاو منه، سوارش میشم تا دم ایسگاه میبره.به نقل از فیلم های سه دقیقه ایی کانون :من ابراهیم خدایی نیستم![]()
دیسلایک کنید حالا هی![]()
![]()
کودوم قوانین؟؟ : ))به نقل از ابـراهیم خدایی :هر کی قوانین رو رعایت نکنه دیس میگیره
خدایی غیر خدایی نداره.هرکی اسمش خدایی با کُد مخصوص نباشه لایک میگیره.بقیه دیس.مثه منبه نقل از ~Dr.Shariati~ :هان الان اینجا هر کی ضد خدایی باشه لایک میگیره؟! و بقیه دیسلایک میگیرن؟!
نامسلمونا!
چند صفحه قبل سه بند قانون تصویب کردیم.به نقل از ~Dr.Shariati~ :کودوم قوانین؟؟ : ))
1.نام خدایی شماره داربه نقل از ~Dr.Shariati~ :کودوم قوانین؟؟ : ))
تو بزار اسمتو لاهیجانیبه نقل از ارتش ابراهیم خدایی :چند صفحه قبل سه بند قانون تصویب کردیم.
لاریجانی؟به نقل از آی لاو ابراهیم خدایی :تو بزار اسمتو لاهیجانی![]()
سادیسم...به نقل از آی لاو ابراهیم خدایی :بـــــــَه.باز پستِ اول شدم.پست اول دیس خورِش خ خوبه![]()
![]()
![]()
واقعن؟؟؟چرا من همیشه فک میکردم لاهیجانیه پسبه نقل از ارتش ابراهیم خدایی :لاریجانی؟
من دیگه حرفی ندارم.به نقل از آی لاو ابراهیم خدایی :واقعن؟؟؟چرا من همیشه فک میکردم لاهیجانیه پس![]()
به نقل از ابـراهیم خدایی :جنبش داره شکست میخوره X-(
عدد بزنین بگین رتبمونهبه نقل از فیلم های سه دقیقه ایی کانون :گلاد تو هیِر دتجنبش مسخره یی بود.اسما باید مختلف باشن خلاقیت داشته باشن ادم خوشش بیاد
کودتا کنیم بریم جنبشی که من میگم![]()
من تا نفس آخر میجنگمبه نقل از فیلم های سه دقیقه ایی کانون :گلاد تو هیِر دتجنبش مسخره یی بود.اسما باید مختلف باشن خلاقیت داشته باشن ادم خوشش بیاد
کودتا کنیم بریم جنبشی که من میگم![]()