ولا معلوم نیس کم شده، زیاد شده، بومی سازی شده، چی شده !!!!!به نقل از n@sataran :یعنی ظرفیتا انقد کم شده؟ پارسال با 6000 اقتصاد بهشتی آوردن
دقیقا.منم گیج شدم.سایت دانشگاه ایران که اصلا درست وحسابی نگفته هیچی.به نقل از سـوگـنـد :نمیخام عفت کلام رُ زیر سوال ببرم.
ولی ر××م به نحوه ی ثبت نام.
سنجش زده بر اساس حروف الفبا بعد سایت دانشگاه زده بر اساس رشته.
بعد با هر کدوم از این سیستم ها که فرمودن روز متفاتی میشه.
اون حروف الفبا سنجش ماله کسایی که سایت دانشکدشون تاریخ ثبت نام نزدنبه نقل از سـوگـنـد :نمیخام عفت کلام رُ زیر سوال ببرم.
یکمی با دقت اگه بخونید مطالب سایت سنجشو میبینید که نوشته اگر دانشگاه خودش برنامه داده، بر اساس اون. وگرنه بر اساس اینی که ما گفتیم!به نقل از سـوگـنـد :نمیخام عفت کلام رُ زیر سوال ببرم.
من چرا نمیتونم تو این سنجش کوفتی عضو بشم؟!به نقل از -@M!N- :تو رو خدا برید اینجا و اول عضو شین در خواست بررسی مجدد بدید >:p
http://request.sanjesh.org/noetrequest/
به نقل از n@sataran :اینجا کسی هست که خودش یا دوستاش مدیریت و اقتصاد های دانشگاه های تهرانو آورده باشند؟
خوارزمی؟! نه آخه خوارزمی؟!به نقل از sibsorkh2008 :الان باید ناراحت باشم که خوارزمی نزدم؟؟از الزهرا بهتره؟؟آخه فک نمیکردم به الزهرا برسه
![]()
به نقل از sibsorkh2008 :الان باید ناراحت باشم که خوارزمی نزدم؟؟از الزهرا بهتره؟؟آخه فک نمیکردم به الزهرا برسه
![]()
به نقل از Dr.Stansfield :بچه ها، من سر درنمیارم اصنالان من باید برم کدوم سایت دانشگا تهران؟علوم پزشکیش برم ؟ خب اون که باز نمیشه.تو اون سایت اصلیشم که هیچی ننوشته.چیکار باید بکنم؟
یکی بگه من هیچی سر درنمیارم
کسی هس تهران باشه رفته باشه دیده باشه ؟
![]()
یکی یه آدرس سر راست به من بده خواهشا![]()
حل شد مرسیبه نقل از AMiR.R :