نه گواهی سال دوم نیازی نیس.به نقل از مُحسن :در مورد این بحث مدرک یه چیزی بگم.
اولین نکته اینکه معمولا ثبت نام انجام میشه تو دانشگاه و اگر نقص پرونده داشته باشید میگن بعدا بیاید تکمیل کنید، پس استرس نگیرید.
در مورد گواهی موقت و اصل دیپلم هم اینکه ببینید ما یه چیزی به اسم گواهی موقت داریم، یه چیزی هم به اسم اصل مدرک، اون اصل مدرک همونی هست که مقواییه و روش نوشته قابل صدور مجدد نیست. این مدرک رو به پسرا نمیدن، چون معمولا وضعیت نظام وظیفه مشخص نیست، اگر معاف باشید یا کارت پایان خدمت داشته باشید میتونید این مدرک رو هم بگیرید. به دخترا ولی این رو میدن. خیلی هم مدرک مهمیه، خارج از کشور یا جاهای رسمی این رو نیاز دارن و دوباره صادر هم نمیشه.
یه چیزی هم به اسم گواهی موقت هست، که مدرسه صادر میکنه و قابل صدور مجدد هست، برای یه کار خاصی هم صادر میشه. اون همونیه که نوشته 6 ماه بعد از تاریخ صدور قابل استفاده نیست. معمولا مدرسه منگنه شده با ریز نمرات تحویلتون میده. اون کارای دفتر پستی هم به خاطر تایید اعتبار همین گواهی موقت هست. پس نباید گواهی موقت رو بزارید تو پاکت و کپیش رو باید تحویل بدید.
+ مدارکی که مدرسه به من تحویل داد تمبر جمهری اسلامی ندارند و فقط مهر و امضا هست.
+ یه گواهی موقت سال ما قبل دیپلم رو هم میخوان که من تحویل نگرفتم، به من یه گواهی موقت سه سال متوسطه دادن که همه ریزنمرهها از اول دبیرستان همراهش منگنه شده و معدل کل دیپلم هم روی خودگواهی موقت هست. آیا باید برم گواهی سال دوم دبیرستانم بگیرم؟ شما چند تا گواهی موقت گرفتید؟
به نقل از میم ح میم دال :دانشگاه های کشور محدودیت دارند. بودجه، فضای آموزشی، خوابگاه، استاد و ... دانشجوی کارشناسی هم برای دانشگاه صرفا هزینه ست و خروجی های جدی برای دانشگاه نداره. (دانشجوی دکترا و تاحدودی ارشد برعکسه)
..
دولت از یک طرف باید سعی کنه امکان پیشرفت و فضای بهتر برای دانش آموزان فراهم بکنه از طرف دیگه باید محدودیت ها رو در نظر بگیره. اینجاست که دیگه هرکسی به خواستش نمیرسه و ناراحت میشه اعتراض میکنه. هر سال هم شنیده میشه که امسال یه گندی زدن!
به نقل از پـــوریـــــا . ک :بله دوست بنده ، 80 منطقه 1 شده ، برق شریف قبول نشده ، مکانیک قبول شده ! ولی این اصلا چیز عجیبی نیست خوب ! واقعا نمیشه اینو بگیم که آی فلانه سنجش ! بستگی داره فاز داوطلبا چی باشه !
به نقل از SalehM :1. اصل گواهی موقت پایان دوره تحصیلات متوسطه با مهر و امضای رسمی مدرسه
2. اصلا گواهی موقت پایان دوره تحصیلات پیش دانشگاهی با مهر و امضای رسمی مدرسه
3. ریزنمرات سه سال دبیرستان با تمبر و مهر و امضای رسمی مدرسه و مهر پستی.
4. ریزنمرات سال چهارم با تمبر و امضای رسمی مدرسه و مهر پستی.
بعد گذشت یه سال دقیق یادم نمیاد که چی بود مدارکم فقط یادمه هم گواهی موقت پیش دانشگاهی داشتم هم گواهی سال ماقبل دیپلم که فک کنم مربوط به سوم بودبه نقل از مُحسن :الان پیش دانشگاهی سال دیپلم محسوب میشه؟سال ما قبل دیپلم مگه دوم دبیرستان نیست؟ چون میدونم که دیپلم تو نظام جدید 11 ساله هست، یعنی تا پایان سوم دبیرستان.
+ دوم دبیرستان سمپاد ری بودم، موقع تحویل پرنده چیزی بهم ندادن. الان هم که مدرسه جدید همچین چیزی نداد. الان نمیدونم باید برم دنبالش یا نه؟
اتفاقا همچین سوالی رو از خدایی اینا پرسیده بودنبه نقل از میم ح میم دال :فک کن مثلا 3 نفر درصدهاشون یا حداقل نمره کلشون عین هم بوده بعد هرسه شون رتبشون یکی شده. هر سه هم نرم افزار شریف زدن. نرم افزار هم فقط یه دونه خالی داشته باشه. بعد الان سنجش بدبخت چیکار میکنه؟ سوال جالبیه![]()
به نقل از مُحسن :
نه دیگه وقتی به همه دو تا گواهی موقت دادن یعنی همیناست.
هر دفتر پستیی می تونین ببرین.به نقل از Fitz William . Darcy :آره دگ! ظاهرا همین دوتاست که منم دارم ..
1) گواهی موقت پایان پیش دانشگاهی (ک من ازش دو تا دارم و توضیح دادم ؛ یکی ارجاع به مراکز آموزش عالی و دیگری برا نظام وظیفه ک نمیدونم چرا؟!)
2) گواهی موقت پایان متوسطه
____
اصلیا همون 4 تایی اند ک صالح نام بردشون و منم دارم !!
..
هر اداره پستی بریم انجام میدن یا باید بریم پست مرکزی مثلا ؟!
و اینکه من از همه این چارتا اصلیا کپی میزنم چندتا، میبرم پست! هرکدومو خواستن میدم دگ بهشون !!
.
به نقل از SaranaZ :میگم دانشگاه ما ثبت نام اینترنتی داره باید همش رو اسکن کنیم؟
به نقل از N@zan!n :بچه ها ب من دوتا گواهی نامه دادن یکیش ابی و یکیش زرد ماله پیش دانشگاهی. دیپلم
بعدش همش کارنامس ماله سال های مختلف و سوابق تحصیلی و اینا
همینا کافیه دیگه؟؟
آره کافیه. کپی اون دوتا گواهی نامه رو می بری پست. اونجا بهت میگن چیکار کنی. اونجا بهت رسید تاییدیه تحصیلی میدن. برای ثبت نامبه نقل از N@zan!n :بچه ها ب من دوتا گواهی نامه دادن یکیش ابی و یکیش زرد ماله پیش دانشگاهی. دیپلم
بعدش همش کارنامس ماله سال های مختلف و سوابق تحصیلی و اینا
همینا کافیه دیگه؟؟
لازم نیس ولی چون المثنی صادر نمیشه بهتر هست که یه نسخه یا چن نسخه کپی برابر اصل داشته باشینبه نقل از Lily Delicated :من حتی ریز نمراتم هم تمبر داره!!
چه جوری باید کپی برابر اصل کنیم؟لازمه؟
به نقل از Shahriyar Mo :گواهی موقت دوره پیش دانشگاهی من تمبر نداره فقط گواهی موقت تحصیلات دوره متوسطه ـم تمبر داره دو تا شون باید داشته باشن؟؟
به نقل از Lily Delicated :من حتی ریز نمراتم هم تمبر داره!!
به نقل از آناهید :راستی بچه ها کارنامه و ریز نمرات رو که میگیرید، احتمالا عکستون اسکن شده است و چیزی به برگه نچسبوندن. اما روی همون عکس باید مهر بزنه مدرسه. واقعا مسخره است. به هر حال حواستون باشه.
به نقل از N@zan!n :بچه ها ریز نمرات من تمبر ندارن![]()