1) درباره کارت ملی، اینکه بعضیا میگن نمیدن .. برا طرحی بود/ هست که کارت های ملی فعلی (همینایی ک والدین دارن!) قرار بود به مرور عوض شن و یک کارت شناسایی جدیدِ هوشمند بدن که تراشه داره و .. !
منتها چون هنوز همه گیر نـشده طرحش، مثلا دو سه سال پیش ک من اقدام کردم گفتن میتونی نگیری برا همین قضیه .. اما میدادن کارت ملی فعلی رو و منم دارم خیلی وقته! درسته ش.ش با ش. ملی یکی هست برا ما، ولی ربطی به دادن یا ندادن نـداره این!!
________
2) این پستِ .. !!
مطمئنی صالح؟! ریز نمرات آخه ؟؟!! اون دو تا ک تو میگی، همون تمبر دارا هستنا! نـمیخوادش اونارو اما اینطور ک من فهمیدم و فرستادم ک؟!
من الان فقط چیزی با عنوان
« گواهی موقت پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی » رو فرستادم و طرفم اونجا گفت مشکلی نداره و همینه! اون دو تایی ک تو میگی یه چیز دگ اند ک اصن ؟!
(ک برا ما پسرا گفتیم موقته و 6 ماهه ست، برا دخترا ظاهرا اصلشو دادن اما!)
________
من
اطلاعیه سنجش رو خونده بودما، گفته بود فقط تصویر (کپی!) گواهی پیش دانشگاهی رو باید تاییده بگیریم. اما امروز که رفتم پست، یادم اومد خب ما دو تا گواهی موقت داریم ک!! یعنی اون گواهیِ دیپلم (پایان متوسطه) رو نـمیخواد تایید کنیم؟!
خلاصه من با اینک هردوش آماده بودن و .. ؛
فعلا فقط مدرک پیش دانشگاهی رو فرستادم و تاییدیه گرفتم از پست براش ؛ طرف اونجا گفت اگ اونیکی رو هم خواستن، بعدا تکمیل پرونده میکنی و مشکلی نیس!
....
جمله بندیِ فرمش هم داغون بودا! هی میموندم الان اینجا چی رو باید بنویسم خب ؟!
آخر با کمک دانش آموزانِ حاضر در محل و عقل جمعی، یه کاریش کردیم دگ!
پ.ن:
اطلاعیه سنش گفته بوده ظاهرا نام دانشکده و رشته رو هم روی پاکت بنویسیم => منکه ننوشتم اینو ، مشکلی پیش میاد ؟!
خب توی فرم نوشتم دگ البت و قاعدتا وقتی آموزش پرورش ناحیه مون بخواد بفرسته اینارو به دانشگاه، خودش درست میکنه و اینا دگ ؟!
.