shzboy1393
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- M5
- شهر
- شیراز
- مدال المپیاد
- شرکت کردم بی نتیجه
پاسخ : اعلام نتایج کنکور 93
بگذارید سایت کار کنه هاستش خیلی داغون شده ...

به ما هم رامتین و آب معدنی دادن ولی خب میدونستن تو حوزه زیر 14یی ها همه برا خوردنی اومدن ساندیس و کیک دادن که با خاطره ای خوش کنکور رو ترک کننبه نقل از فامیلِ دور ترِ توکلی :)) :به ما هم کیک ندادن !
ساندیسم ندادن !
رامتین و آب معدنی دادن فقط !
که البته لازم به ذکره که یکی از مراقبا از آب معدنی من به عنوان پا دری استفاده کرد !
![]()
به نقل از فامیلِ دور ترِ توکلی :)) :به ما هم کیک ندادن !
ساندیسم ندادن !
رامتین و آب معدنی دادن فقط !
که البته لازم به ذکره که یکی از مراقبا از آب معدنی من به عنوان پا دری استفاده کرد !
![]()
یکی دیگه اومدبه نقل از نیمِـــــا :![]()
بگذارید سایت کار کنه هاستش خیلی داغون شده ...
به نقل از فامیلِ نسبتاً دورِ توکلی :بابام رفته بود دم در حوزه ای که معدل های زیر14 توش آزمون میدادن
بابام گفت ساعت 10 یهو همه دست به کیک و ساندیس ریختن بیرون![]()
واي ! نه تروخدا ! من پلك سمت چپم داره مي پره اينقد استرسي شدم امروز .به نقل از Niloof@r :قراره یه خبری بشه. اخبارای سراسری از اون پایین اومد بالای صفحه ی سنجش![]()
زیر 14 هم نشدیم آرزو به دل نمونیم !به نقل از فامیلِ نسبتاً دورِ توکلی :به ما هم رامتین و آب معدنی دادن ولی خب میدونستن تو حوزه زیر 14یی ها همه برا خوردنی اومدن ساندیس و کیک دادن که با خاطره ای خوش کنکور رو ترک کنن![]()
چه شده؟(با لحن فامیل دور)به نقل از چاپارهای سنجش :شما ماجرای رستگار رحمانی رو نشنیدید؟
ملت قلبشون اومده تو حلقشون،تو پلکت می پره استرسی شدی؟به نقل از مهديه :واي ! نه تروخدا ! من پلك سمت چپم داره مي پره اينقد استرسي شدم امروز .
خدا بخير كنه .. #![]()
ماشالله بچه ها سایت سنجش رو خوردنبه نقل از Niloof@r :قراره یه خبری بشه. اخبارای سراسری از اون پایین اومد بالای صفحه ی سنجش![]()
نه چیه قضیه؟به نقل از چاپارهای سنجش :شما ماجرای رستگار رحمانی رو نشنیدید؟
:-sبه نقل از Niloof@r :قراره یه خبری بشه. اخبارای سراسری از اون پایین اومد بالای صفحه ی سنجش![]()
خب من نه كه خيلي اميد ندارم به امسال ! در همين حد بروز مي كنه استرسم !به نقل از شــــقایــــق :ملت قلبشون اومده تو حلقشون،تو پلکت می پره استرسی شدی؟[nb]شوخی
[/nb]
اخيش ! #به نقل از Niloof@r :هه هه ضایعمون کرد. دفترچه انتخاب رشته رو زدن.