• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعلام نتایج کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اعلام نتایج کنکور 93

دانشجو ممتاز چيه؟

من ديشب فكر كردم همون بنياد نخبگانه، كلي ذوق كردم. ;D

بعد فهميدم اون نيست.

بعدا نوشت: اين مزايا كه به درد نمي خورند.
اگه ميذاشتند تغيير رشته بدي يا سربازي نري به درد ميخورد. ;D

من تو ثبت نام اینترنتی به مشکل برخوردم.اصلا اجازه نمیده شهر وشهرمحل تولدمو بنویسم.گیر کردم بدجور.برا دانشگاه ایران هم هست.کسی مشکل منو نداره؟

به نقل از 3.1415926 :
قا یه سوال دارم :
در ثبت نام غیر حضوری ، شماره رسید تاییدیه تحصیلی می خواد . این شماره رو باید از کجا بیارم ؟ :-?
ممنون
فک کنم اونی باشه که از اداره پست گرفتی.

link=topic=105254.msg1274246#msg1274246 date=1410665718]
برا منم ٣ زده :-"
[/quote]

در مورد عدد 3 سنجش اینو گفته : منظور این است که که شما در کدرشته محلی که هم اکنون پذیرفته شده اید در سهمیه خود حدنصاب نمره علمی لازم را کسب ننموده اید و سازمان سنجش شما را در مازاد سهمیه های دیگری نظیر رزمندگان و یا شاهد و ایثارگر گزینش کرده و پذیرفته شده اید که در این خصوص هیچ مشکلی برای شما ایجاد نخواهد شد.

مگه میشه رتبه 2 تو سهمیه خودش پذیرش نشه؟؟ :0

به نقل از n@sataran :
link=topic=105254.msg1274246#msg1274246 date=1410665718]

در مورد عدد 3 سنجش اینو گفته : منظور این است که که شما در کدرشته محلی که هم اکنون پذیرفته شده اید در سهمیه خود حدنصاب نمره علمی لازم را کسب ننموده اید و سازمان سنجش شما را در مازاد سهمیه های دیگری نظیر رزمندگان و یا شاهد و ایثارگر گزینش کرده و پذیرفته شده اید که در این خصوص هیچ مشکلی برای شما ایجاد نخواهد شد.

مگه میشه رتبه 2 تو سهمیه خودش پذیرش نشه؟؟ :0

منظورش قطعا این نیس ک از سهمیهِ دگ غیر از سهمیه منطقه استفاده کرده! وگرن مثل من ، خیلیا هستن ک فقط سهمیه منطقه داشتن و همگی هم همین 3 رو خوردیم تو کارنامه!! :-?
_________

پایینی! اگ میدونستم ک تو چند پست عقبترم نمی گفتم یکی بیاد به زبان فارسی معیار، معنای این توضیحات سنجش درباره کارنامه نهایی رو بگه برام !!! :-?? :))

ولی ظاهرا اونایی ک روتین قبول شدن، عدد 3 خوردن!! چون بقیه توضیحات برای سایر اعداد، به ما نمیخونه به هیچ وج و شرایط خاصه همش!!

.

به نقل از آنــا :

آنا با رتبه 2 از سهمیه استفاده کرده میخواسته صفربشه ؟؟؟؟نمیشه که.

این 3 رو من تا نفهمم چی هست دستم از دنیا کوتاه نمیشه :-"

بالایی:خب پس یعنی چی؟

به نقل از Fitz William . Darcy :
منظورش قطعا این نیس ک از سهمیهِ دگ غیر از سهمیه منطقه استفاده کرده! وگرن مثل من ، خیلیا هستن ک فقط سهمیه منطقه داشتن و همگی هم همین 3 رو خوردیم تو کارنامه!! :-?

من از توضیح سنجش اینطوری فهمیدم : مثلا من با اینکه فقط سهمیه منطقه داشتم، ولی قبل از من ظرفیت سهمیه منطقه پر شده و از ظرفیتی که برای مثلا شاهد بوده جاخالی مونده و من توی اون قبول شدم. چون فکر کنم تو دفترچه قبلا خونده بودم که ظرفیت مازاد سهمیه های شاهد و اینا به داوطلبان آزاد اختصاص می یابد
شمام همینو میگی؟؟

به نقل از n@sataran :
من از توضیح سنجش اینطوری فهمیدم : مثلا من با اینکه فقط سهمیه منطقه داشتم، ولی قبل از من ظرفیت سهمیه منطقه پر شده و از ظرفیتی که برای مثلا شاهد بوده جاخالی مونده و من توی اون قبول شدم. چون فکر کنم تو دفترچه قبلا خونده بودم که ظرفیت مازاد سهمیه های شاهد و اینا به داوطلبان آزاد اختصاص می یابد
شمام همینو میگی؟؟
بعد رتبه 2 تجربی ، ممکنه برای قبولی تو پزشکی تهران ، از یه همچین حرکتی براش استفاده کنن تا قبول بشه آیا ؟ ;D

به نقل از پـــوریـــــا . ک :
بعد رتبه 2 تجربی ، ممکنه برای قبولی تو پزشکی تهران ، از یه همچین حرکتی براش استفاده کنن تا قبول بشه آیا ؟ ;D

خب منم همینو میگم ;D شما برداشت دیگه ای از این توضیح داری آیا؟؟

به نقل از n@sataran :
شمام همینو میگی؟؟
بسيار عالى :)) هى دوستان به من ميگفتن لب مرز. هى من باورم نميشد :))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا