- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : اعلام نتایج کنکور 93
سال ما فاجعه بود یه رتبهی ۴ داشتیم از مدرسهمون تو تجربی فقط که دوست صمیمیم بود! یادم نیست دگیه رتبه ی خوب دیگری میداشتیم اون سال!
تازه! به من چی میرسه این وسط؟
داداشم امسال میره دوم تجربی... یه کلاس زیست میره. بعد کلا همه ی بچههای مدرسهشون هستن تو کلاسه!! بعد همه ی اونا ریاضیو فیزیک و شیمی و عربی هم میرن بعضیهاشون ادبیات هم میرن! ماماناشون هم گفتن حق شرکت در المپیاد ندارین!!! از الان باید واسه کنکور بخونین که تکرقمی شین خل چند سال دیگه اگر دیدین ۱۰ نفر از اصفهان بودن تعجب نکنین با این حرکات!!!!
به نظرم رتبه ی برتر شدن خیلی هم چیز خاصی نیست! (البته رتبه برترهای ریاضی فرق دارن!)
بچهها من نشستم دفترچهتون رو هم خوندم(ریاضی)! برین خودتون هم بخونین
نیلوفر: در راستای همون پز، باید اشاره کنم تنها رتبهی تکرقمی غیر تهرانی انسانی هم مال خمینیشهره که بههرحال خمینیشهر هم واسه اصفهانه
بابا چه پزی؟به نقل از !..Per$iaNboY..! :خب واسه همین میگم که دبیرای کنکور بارشون رو بستن! جدی نشون میده دبیرای خوبی دارین... صرفا توو کلاس های رسمی نشون نمیدن تواناییشون رو که خصوصی بتونن پول بیشتری در بیارن!
ضمنا
کم پز رتبه هاتون رو بده مهسا خانوم خوب بود من سال خودمون میومدم میگفتم دوره المپیاد زیست 9 نفر از بچه هامون مرحله 2 قبول شدن یا 3 نفر از تیم 4نفره ی زیست جهانی مشهدی بودن؟
نکن از این کارا ... نکن چوب خدا صدا نداره
سال ما فاجعه بود یه رتبهی ۴ داشتیم از مدرسهمون تو تجربی فقط که دوست صمیمیم بود! یادم نیست دگیه رتبه ی خوب دیگری میداشتیم اون سال!
تازه! به من چی میرسه این وسط؟
داداشم امسال میره دوم تجربی... یه کلاس زیست میره. بعد کلا همه ی بچههای مدرسهشون هستن تو کلاسه!! بعد همه ی اونا ریاضیو فیزیک و شیمی و عربی هم میرن بعضیهاشون ادبیات هم میرن! ماماناشون هم گفتن حق شرکت در المپیاد ندارین!!! از الان باید واسه کنکور بخونین که تکرقمی شین خل چند سال دیگه اگر دیدین ۱۰ نفر از اصفهان بودن تعجب نکنین با این حرکات!!!!
به نظرم رتبه ی برتر شدن خیلی هم چیز خاصی نیست! (البته رتبه برترهای ریاضی فرق دارن!)
بچهها من نشستم دفترچهتون رو هم خوندم(ریاضی)! برین خودتون هم بخونین
نیلوفر: در راستای همون پز، باید اشاره کنم تنها رتبهی تکرقمی غیر تهرانی انسانی هم مال خمینیشهره که بههرحال خمینیشهر هم واسه اصفهانه