اره امسال ریاضیای قلم چی ترکوندنبه نقل از Lily Delicated :آخه اگه اونم کانونی باشه به این نتیجه میرسیم که امسال همه برترهای ریاضی کانونی بودن و کاظم از خوش حالی in his skin نمی گُنجه
تو سایت! ببرا چی گلاب ب روتون؟! خوب منم ر**م!!به نقل از Dr.Eniac :گلاب به روتون ، اسامی تک رقمیا کجا بوده ؟
کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از لنگه کفش! :اره امسال ریاضیای قلم چی ترکوندن
دیگه بایدبچسبیم ب مدرسان شریف!ولی دوباره بایدتحمل کردتبلیغات مزخرفشو...
چه توفیقی میکنه اخه؟!!به نقل از A.H.Z :از 10 تای تجربی چندتا کانونی بودن؟
اونم سوالات کاظم رو حل میکرده تو خونهبه نقل از notebook :عاغا بقیه هم طبق رتبه قلم چیَن؟
به نقل از dissib :کاش درصدای این تکا رو هم میشد دید ...آدم یه حدودی از خودشو میفهمید
4 تجربی:به نقل از dissib :کاش درصدای این تکا رو هم میشد دید ...آدم یه حدودی از خودشو میفهمید
به نقل از Dr.Eniac :گلاب به روتون ، اسامی تک رقمیا کجا بوده ؟
آخرای کارش؟؟!! ایشون کمرِ همت بسته به فنا کردنِ جوانای ایرانی.دست بردارم نیس.#به نقل از چاپارهای سنجش :اینجور که بوش میاد ی چند تا کنکوری رو روانه بیمارستان نکنند جواب نخواهند داد توکلی دیگه آخرای کارش توی سنجشو دوست داره سورپرایز کنه
بی نهایت خوشحال و به پلاکتهاشون تشنم... B-) B-)به نقل از عمه توکلی !!! :بچه هایی که تک رقمیا از شهرشونم (یا خدا نکرده از مدرسشون) چه حسی دارین؟!!
وااااااااااااااای :-ss :-ss :-ssمیعاد لقایی هم قلم چی بوده!!
من وشماک بایدمگس بپرونیمبه نقل از عمه توکلی !!! :بچه هایی که تک رقمیا از شهرشونم (یا خدا نکرده از مدرسشون) چه حسی دارین؟!!
به نقل از عمه توکلی !!! :بچه هایی که تک رقمیا از شهرشونم (یا خدا نکرده از مدرسشون) چه حسی دارین؟!!
حسه اسکل یودن
به نقل از GCD :خب آره، دقیقا به همین دلیل! کل آینده بهش وابسته هست اما آدم حالا یا تلاش کرده یا نکرده، مرحله ای که میتونسته کاری براش انجام بده رو گذرونده و تموم شده، دیگه استرس این که گند میزنم نیست، استرس فهمیدنشه
استرس فهمیدن به نظرم لذت بخشه بجای ناراحت کننده، موقعی که کاری از دست آدم بر میاده که مهمه
نمیدونم مثلا مثل بازی پوکری که آل این کردی و فقط منتظری ورقا برگرده ببینی چی در میاد
× من کلا کارنامه دیدن دوس دارم