به نقل از فامیلِ نسبتاً دورِ توکلی :امروزه سرطان خون،ریه،حنجره،سینه،پروستات و روده بزرگ به دلیل آلودگی هوا،مصرف زیاد دخانیات،کودهای شیمیایی،فست فودها و هله هوله جات افزایش چشمگیری داشته است
باریکلا!به نقل از !..Per$iaNboY..! :کانونی نبود، فقط چندتا جامع آخر رو ثبت نام کرد... گزینه دویی بود!
به نقل از عمه توکلی !!! :این هم از صدقه سری ما مهندسا دارین!
اگه تعداد ماشینا کم بود هوا الوده نبود
کار گیرتون نمیومد!
احساس میکنم دارم تبدیل به اسپم میشم! =P~
به نقل از A.H.Z :وقتی پسرداییم پارسال رتبشو بم اس داد اولش فکر کردم رمز شارژ ایرانسل واسم فرستاده..
به نقل از niloooofar :بچه ها من اینقد گند زدک که دبشب خواب دیدم جوابا اومده بعد فقط من داشتم رقمای رتبمو میشمردم
مهندسی کامپیوتر دانشگاه فک کنم پیام نور ی شهر دورافتاده...به نقل از چاپارهای سنجش :ایشون الان مشغول چه کاری هستند؟
به نقل از پسر خاله توکلی :ئِه خوش به حالت من هنوز خواب میبینم کنکور میدم! نمیدونم چرا هیچ پیشرفتی نداشتم تا حالا
یه بیماری ناشناخته هم هس"جنون مشترک خدایی و توکلی"به نقل از فامیلِ نسبتاً دورِ توکلی :امروزه سرطان خون،ریه،حنجره،سینه،پروستات و روده بزرگ به دلیل آلودگی هوا،مصرف زیاد دخانیات،کودهای شیمیایی،فست فودها و هله هوله جات افزایش چشمگیری داشته است
ناراحت نباش....به نقل از پسر خاله توکلی :ئِه خوش به حالت من هنوز خواب میبینم کنکور میدم! نمیدونم چرا هیچ پیشرفتی نداشتم تا حالا
تعبیرش اینه که جزو نفرات برتری اما چون اسمت بین 1 تا 10 نبود,رتبه 11 به شما تعلق میگیرهبه نقل از چاپارهای سنجش :با این حال که توکلی میگه همه مجاز شدند اما من خواب دیدم مجاز نیستم .......جریانشو چطور تفسیر میکنید؟؟؟؟؟
ایشون سال بعد کنکور داره الان فلسفه میبافهبه نقل از A.H.Z :ناراحت نباش....
کم کم به پایان تلخ قصه هم نزدیک میشیم....
البته ی پایان تلخ از ی تلخی بی پایان بهتره....
به نقل از عمه توکلی !!! :میگم بچه ها اون مصاحبه شبکه یک رو شوخی کردم کجا رفتین؟!
یه سوال میپرسم تفسیر خابتون بهتون میگم! راس میگم! میتونین امتحان کنید
صبحا از خاب پا میشین سردرد هم دارین؟
در روز چند بار گلاب ب روتون دستشویی میرین؟
حسش نیش!به نقل از Lily Delicated :دوستان نظرتون چیه یه نیم ساعت تاپیک رو تعطیل کنیم بریم دفترچه رو بخونیم بیایم؟
به سرور هم رحم کنید
به نقل از niloooofar :بله آقای یوزارسبف
نخبر
آمارش از دستم در رفته
من همونم ک ی روز!به نقل از چاپارهای سنجش :فاز آهنگتون قبل از اومدن نتایج کنکور چیه؟؟؟؟بگید ما هم گوش کنیم