فانتزی تو خوبه...فانتزی کنکور من میدونی چی بود؟به نقل از قوم و خويش نزديك توكّلى :من هميشه يكى از فانتزى هام اين بود كه رتبه يك شم، بعد مثلاً به جاى برق برم يه چى ديگه!
همه كف مى كردن؛ حيف شد.![]()
اینو گذاشتی دیدی زد سایتو خراب کرد که چن دقه منتظر باشیمبه نقل از SalehM :خود مطهری ببینه بن میشم.![]()
![]()
به نقل از ـفاتـــــ :اینو گذاشتی دیدی زد سایتو خراب کرد که چن دقه منتظر باشیم![]()
یعنی هنوزم کسایی هستن که فکر میکنن ارور های سایت واسه ضعف سروره؟به نقل از sadlove :تهمت نزنین عاقا
دلیل خرابی سایت خودمونیم و این تاپیک
برین خدا رو شکر کنین گذاشتن تاپیک بمونه
ستاد حمایت مدیران از مدیر کل :- ریا"""
به نقل از ...mahya :دوستان! کسی همایش دانشگاه تهران ثبت نام کرده؟؟؟
به نقل از ...mahya :دوستان! کسی همایش دانشگاه تهران ثبت نام کرده؟؟؟
به به اولین تغییر رشته به حسابداری مشخص شدوی با اشاره به اینکه لطف خداوند، حمایتهای پدر و مادر و تلاش و کوشش موجب شده تا به این جایگاه برسد، گفت: رشته مهندسی برق در دانشگاه صنعتی شریف را برای تحصیل انتخاب خواهم کرد.
چى بود خب؟به نقل از فامیلِ نسبتاً دورِ توکلی :فانتزی تو خوبه...فانتزی کنکور من میدونی چی بود؟![]()
دقیقا.به نقل از فامیلِ نسبتاً دورِ توکلی :به به اولین تغییر رشته به حسابداری مشخص شد![]()
![]()
![]()
ماکه زیرپوستی حرص میخوریمبه نقل از :: باران :: :چقد خون سردین شماها![]()
اینکه تعداد غلط هام تو هر درس بر 3 بخش پذیر باشهبه نقل از قوم و خويش نزديك توكّلى :چى بود خب؟
خوب میشی.به نقل از فامیلِ نسبتاً دورِ توکلی :اینکه تعداد غلط هام تو هر درس بر 3 بخش پذیر باشه![]()
بله .... یکشنبه 7_4 ریاضیابه نقل از ...mahya :دوستان! کسی همایش دانشگاه تهران ثبت نام کرده؟؟؟