dissib
کاربر نیمهحرفهای
پاسخ : اعلام نتایج کنکور 93
:-|
:-|
به نقل از پسر خاله توکلی :خودت میگی فرار مغز ها! من به چه عنوانی فرار کنم
خودتو توجیه نکن. من مثلا میبینم مهندسی شریف قبول نمیشم، میگم من عاشق ریاضی ام. میزنم ریاضی محض شریف.به نقل از چاپارهای سنجش :به به........من بستنی دوست دارم........به خاطر بستنی هم شده من باید قوچان بزنم
به نقل از SalehM :خودتو توجیه نکن. من مثلا میبینم مهندسی شریف قبول نمیشم، میگم من عاشق ریاضی ام. میزنم ریاضی محض شریف.
به نقل از چاپارهای سنجش :اگه اونجا بیای یکی دو ماه درس بخونی به نوبه ی خودت ی ابر مغزی میشی.......رشته ات که پر مغز و روان.........
از الان خودتو آماده کن:به نقل از پسر خاله توکلی :من رشته مورد علاقه مو انتخاب کردم! فقط علوم تربیتی/ آموزش پیش دبستانی
به نقل از Lily Delicated :از الان خودتو آماده کن:
خاااااله ژینب؟! خااااله؟!
به نقل از پسر خاله توکلی :من رشته مورد علاقه مو انتخاب کردم! فقط علوم تربیتی/ آموزش پیش دبستانی
نمیدونم، تو که تحصیل کرده این رشته ای باید تشخیص بدیبه نقل از پسر خاله توکلی :جانم عزیزم؟!
در این حد محبت به کودک کافیه دیگه؟
متاسفانه باید خدمتتون عرض کنم که دانشگاه قوچان تعصب خاصی به بومیگزینی داره و اکثر کسایی که رفتن شریف اولویت اولشون قوچان بوده بعد هم با روحیه شکست خورده میرن شربفو بعده چند ماه دست به خودکشی میزنن...بله..به نقل از چاپارهای سنجش :به به........من بستنی دوست دارم........به خاطر بستنی هم شده من باید قوچان بزنم
همه اونجا دپرسن آیا؟قوچان آیا روانشناسی داره؟به نقل از غـزالـه :متاسفانه باید خدمتتون عرض کنم که دانشگاه قوچان تعصب خاصی به بومیگزینی داره و اکثر کسایی که رفتن شریف اولویت اولشون قوچان بوده بعد هم با روحیه شکست خورده میرن شربفو بعده چند ماه دست به خودکشی میزنن...بله..
بنظرت ابی با کسی شوخی داره؟به نقل از نیمِـــــا :واقعا معماری شیراز 15 نفر ؟
به نقل از جواهری در کانون"کاظم" :خانه داریم اینده خوبی داره تحصیلات عالی شو اگه گفتین کجا میشه ادامه داد؟؟؟
به نقل از چاپارهای سنجش :این رشته دنگ و فنگ زیادی داره........از الان باید تعویض پوشاک بچه ها رو هم یاد بگیری کار طاقت فرسایی
به نقل از Lily Delicated :نمیدونم، تو که تحصیل کرده این رشته ای باید تشخیص بدی