vahead649
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- بهشتی
- شهر
- اردبیل
پاسخ : اعلام نتایج کنکور 93
اینو کجای دلم بزارم
اینو کجای دلم بزارم
به نقل از نيلوفر ب. :بچه ها بياين نيلو نگاه كنين أنقدر گريه كرده چشاش پف كرده ،موبايل شم خاموش كرده اصن لوسِ
به نقل از مهســـــــــــــا :من یه سوال دارم! چرا میگید برق شریف شرایط خاص داره مثلا و گزینشش کشوریه؟ کجا گفته اینو؟ و اینکه به جز اون دیگه چیها شرایط خاص دارند؟
کجا؟قوچان؟شریف؟!کجا؟!به نقل از چاپارهای سنجش :همه اونجا دپرسن آیا؟قوچان آیا روانشناسی داره؟
نیلوفرو میگه !!!به نقل از چاپارهای سنجش :کجا رو نگاه کنیم؟؟؟؟؟
خوشیم؟؟؟کیا خوشن ؟؟؟ من یه بغضی گلومو گرفته داره خفم میکنهبه نقل از negar.mr :چقد خوشين... دلم شادي خواست... فقط يكم
به نقل از غـزالـه :کجا؟قوچان؟شریف؟!کجا؟!
به نقل از چاپارهای سنجش :کجا رو نگاه کنیم؟؟؟؟؟
میدونین دانشجوهای فقه و حقوق شافعی دانشگاه تهران بورس میشن میرن مالزی؟ (از طرف خود دانشگاه)به نقل از چاپارهای سنجش :
اینو کجای دلم بزارم
الان دندون بهشتی 17 نفره ما از این لوس بازیا درمیاریم؟! مثلا خاستین بگین ظرفیت رشته هاتون خیلی کمه؟!به نقل از نیمِـــــا :واقعا معماری شیراز 15 نفر ؟
نيلو بيا دركت ميكنم ...به نقل از نيلوفر ب. :بچه ها بياين نيلو نگاه كنين أنقدر گريه كرده چشاش پف كرده ،موبايل شم خاموش كرده اصن لوسِ
كاش همينو ميتونستم انجام بدم! نه ي گوشه بشينم فقط از ته دلم گريه كنم...به نقل از جواهری در کانون"کاظم" :خوشیم؟؟؟کیا خوشن ؟؟؟ من یه بغضی گلومو گرفته داره خفم میکنه
ما صورتمو با سیلی سرخ نگه داشتیم نشنیدی میگن "اونی که زیاد میخنده درد ش بیشتره"
به نقل از نيلوفر ب. :هيجارو نيلو واقعن حيف شد واقعن حقش نبود
منم واسه همین پرسیدم دیگه!به نقل از پسر خاله توکلی :برق شریف ناحیه ایه مثه همه بقیه رشته های خوب تو همه رشته ها... کشوری واسه مثلا دکترای پیوسته بیو تک هستش که کلا 12 نفر تو کشور میگیره!
کیک ساندیس هست توش آیا؟؟؟/رفتنمون با خودمون برگشتنمون با کیه؟؟؟به نقل از پسر خاله توکلی :کسی میدونه همایش فردای دانشگاه تهران کجاست و چه ساعتیه؟
یکشنبه 7_4 گفتن به مابه نقل از پسر خاله توکلی :کسی میدونه همایش فردای دانشگاه تهران کجاست و چه ساعتیه؟
.به نقل از پسر خاله توکلی :آخی عزیزم... یه رقمی میخواس؟
به نقل از نيلوفر ب. :.
بله همه رتبه هاش خوب بود الان پشتيابانش زنگ زد روحيه داد بهش اگه مريض نمي شد امسال لعمنتي
نيلوفرم روان شناسي ميخواد :)