پاسخ : اعلام نتایج کنکور 93
اومد بگینا ما انقد بیخیالیم یهو دیدی خوب شده بودیم انتخاب رشته نکردیم ؛(
اومد بگینا ما انقد بیخیالیم یهو دیدی خوب شده بودیم انتخاب رشته نکردیم ؛(
سال 91 ما لینکش رو پیدا کرده بودیم.به نقل از CrazyBõY :نه همچین کاری نمیکنن ! در ضمن اگه بزارن هم لینکش اصن قابل حدس زدن نیس که کسی بخواد بفهمه!
یه حدیث هست از امام محمد مطهری یک بار که ما خیلی اذیتش کردیم روشو کرد سمت ما و گفتش : " شاد باشید اما موجب آزار دیگران نشوید" سمپادیا،بانگ مُطُبه نقل از مُحَمَّد :شوخي يه بارش خوبه، تكرار كه بشه ناراحت كننده ميشه
به نقل از Gh@zaleh :اینجا تعداد صفحه هاش 60 اینا نبود
بانگارو هم ک نمیشه دید
:-ss
چی شده سایت ؟
هیچی به خاطر اسپمهای زیادی که برا اینجا میدین سرور سایت پوکیده و نمیکشه مجبور شدن بانگها رو ببندن یه خورده بهتر بتونه جواب بده!!به نقل از چاپارهای سنجش :Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later
این که میبینید یعنی ؟؟؟؟؟؟من همین الان از دست این جمله راحت شدم
من استرس ندارم بگوشم؟ کی داد اینو؟به نقل از مهدی صفری :آقا الان استرس دارید و این حرفا، بیاید این مصاحبه سروش هیچکس رو دانلود کنید گوش بدید،سرگرم بشید حجمش بالاست فقط گویا
به نقل از ـفاتـــــ :من استرس ندارم بگوشم؟ کی داد اینو؟
من نیم گیگ بیشتر ندارم حیفم میاد بعد تکستشو بزاربه نقل از مهدی صفری :پیج ملتفت گذاشته بود اینو گذاشتم دانلود بشه ،هنوز دانلود نشده واسه من مثل اینکه توی یکی از دانشگاه های کاناداست!
به نقل از ـفاتـــــ :من نیم گیگ بیشتر ندارم حیفم میاد بعد تکستشو بزار
خب من 500مگ دارم.300 تاشو بدم واسه این خب؟به نقل از مهدی صفری :300 مگه ها آقا حس میکنم درسته این تاپیک زیادی اسپمه اما ما دیگه واقعا از بحث خارج شدیم
اخبار گفت فردا ساعت 14 کهبه نقل از فهـــیمه :نیومد نتایج؟
پیشنهاد شما برای اینکه بچه های سمپادی بتونن بدون محدودیت حرف بزنن چیه؟.....میشه توی بلاگفا یکی یک صفحه ایجاد کنه و بچه ها توی نظرات نظراتشونو بگن ویکی همه ی نظراتو تایید کنه؟آیا میشهبه نقل از چوکک :گننننننننننند زدید به سایت ایشالا هرچه زودتر همتون برید شریف وتهران حداقل سایت ازشرتون خلاص شه
به نقل از مهدی صفری :من سرعتم اومده پایین،دی ال هم نمیشه بیام تکستشو بگم
هیچی چیزی نشده فقط یه کوچولو سرما خورده ! (به نقل از Gh@zaleh :اینجا تعداد صفحه هاش 60 اینا نبود
بانگارو هم ک نمیشه دید
:-ss
چی شده سایت ؟