برای فیزیک گفتن که هم پیش هم پایه گاج میزدن.واسه ریاضی هم پیش گاج طوسی پایه خیلی سبز.برای زبانفارسی هم بجز موضوعی گاج خیلی سبز هم زدن.البته گفتن که حجمش زیاده ولی درسنامهی خوبی داره که اگر مبحثی رو مشکل داشتید میتونید از روش بخونید.به نقل از پرهام1376 :سلام اگه میشه لطفا جواب بدید
واسه فیزیک پیش و پایه گاج بهتره یا انرژی اتمی؟
واسه ریاضیم جامع خیلی سبز دارم ولی احساس می کنم خیلی کلی گفته.خودتون از چی استفاده می کردین؟
واسه زبان فارسی میشه کتابی معرفی کنین که درسنامه خوب داشته باشه؟
گفتن روزای مدرسه 5 ساعت روزای عادی 8 تا 10 ساعت.تو منابعشون خیلی سبز و جامع گاج بود فقط.بلی.به نقل از Hypnotise :روزی چندساعت درس میخوندی؟
در زیست بیشتر روی خوندن متن کتاب و مرور جزوه ها وقت بذارم یا تست زدن؟
همه ی کتاب های زیستی که در منابعت نوشتی، کامل خوندی؟
گفتن که بستگی به هر درس داره.بعضی درسا (مثل زیست) مطالعهی خیلی زیاد روی کتاب درسی رو میطلبه که خودشونم گفتن 90 درصد وقتی که میزاشتن برای کتاب درسی بود.لیست کتاباشونم صفحهی اول تاپیک گفتن.ادبیات:گاج موضوعی با قسمتهایی از زبانفارسی خیلی سبز/عربی:عربی کامل گاج/دینی:جامع دین و زندگی گاج/زبان:شهاب اناری و کتاب برای متن.گفتن که اگه کتاب لغت میخواین میتونین از تیک ایت استفاده کنین مثلا و اگه زبانتون خوبه که هیچیبه نقل از baby girl! :بهتره روی متن کتابای درسی تمرکز کنیم یاکتابایی که اساتید معرفی میکنن؟
میشه یه لیست کامل از کتابایی که خودتون برای کنکور خوندین بدین؟
گزینه2 برای سوم بهتره یا قلم چی؟
/ریاضی:سوم خیلی سبز و پیش جامع گاج/زیست:خیلی سبز(دم دستی) و جامع گاج/فیزیک:هم پایه و هم پیش گاج+خیلی سبز برای پیش/شیمی:مبتکرانگفتن که برای ادبیات و ریاضی و زیست و فیزیک معلم خصوصی داشتن که برای ریاضی و فیزیک همون معلم مدرسهشون بود که درس چندتا جلسه رو توی یک جلسه بهشون میگفت.به نقل از alirezah_1377 :كلاس تك نفره ميرفتين؟
:)
تو خود سایت کانون هست میتونین نگاه کنید :)به نقل از آنشرلی!!!! :سلام درصدای ریاضی وفیزیک شون تو کانون چند بوده و توکنکور چتد زدن؟

به نقل از atefeh jo0on :بچه ها تروخدا من سال دومم ولی از الان واس کنکورم نگرانم (
چ غلطی بکنم؟؟؟؟؟
تابستون امسال ک سال بعدش میرم سوم چیکارکنم؟؟!!!ینی چی بخونم چقد بخونم
تست بزنم یا ن؟؟؟
سال دوم رو جمع بندی کنم یا سومو شروع کنم؟
گزینه دو خوبه یا قلمچی؟؟؟
تروخدا از تجربه هاتون ب منم بگین
فدای همتون همین حالا نیازمند یاری سبزتووووووونم (![]()