• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کسایی که کنکورو خراب کردن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کسایی که کنکورو خراب کردن

آقا شرمنده ولی اینایی که 1 میخواستن بشن شدن 40-50 رو ببینم اینجا فوش میدما...

بابا چقد خودتون رو بالا میگیرید؟

بعدشم اون رتبه های بالا جابجایی سر چند تا دونه درست و نزده است...

حتی میشه گفت کمی به روز اون شخص و شانسش هم بستگی داره

** ما چه کنیم با این رتبه ها... :-s :-<

خب میشه یه تاپیک دیگه زد با این مضمون " اونایی که از حد انتظارشون بدتر شدن " که بقیه که مثلا پنجاهشون شده صد برن اونجا...

و این تاپیک هم عنوانش مشخصه ...

روان شناسي هفتاد

زبان شصت ،اقتصاد شصت وپنج

بقيه رو افتضاح دادم

به نقل از test123 :
دوستان من الان رتبم 3500 شده ... چیکار کنم چن تا راه دارم ... 1-سال بعد بخونم 2- روانشناسی 3-دام پزشکی 4-پزشکی دندون و دارو بین الملل
چیکار کنم من بد بخت
سال بعد موندن اشتباهه محضه
اولا با رتبه ی زیر 5000 میتونید پزشکی و دندون بندرعباس قبول بشید و خیلی هم خوبه دوما شهرهایی مثل زاهدان رو هم تو انتخاب رشته بزنید چون بر خلاف تصور خیلی ها واقعا هم دانشگاهش عالیه و هم شهرش خوبه سوما من توصیه میکنم رشته هایی مثل علوم ازمایشگاهی رو هم بزنید و اگر ادامه بدید تا دکترا بازار کار و درامدش خیلی خوبه!!!!!

به نقل از nadi :
اولا با رتبه ی زیر 5000 میتونید پزشکی و دندون بندرعباس قبول بشید و خیلی هم خوبه دوما شهرهایی مثل زاهدان رو هم تو انتخاب رشته بزنید چون بر خلاف تصور خیلی ها واقعا هم دانشگاهش عالیه و هم شهرش خوبه سوما من توصیه میکنم رشته هایی مثل علوم ازمایشگاهی رو هم بزنید و اگر ادامه بدید تا دکترا بازار کار و درامدش خیلی خوبه!!!!!
تهران پزشکی بندر عباس چطوری قبول میشه با زیر 5000؟ :o
بومیه که

آقـآ من شنیدم اگه رتبت بالا بـآشه فوقش میتونی بار دوم نصفش کنی * درستـه ؟

چندتا مثال بزنید طرف مونده و رتبش خیلی خوب شده :؟)) ترجیحا تجربی !!

به نقل از nadi :

فک نکنم بندر عباس بشه هان و زاهدان هم همینطور...

به نقل از nadi :
بندرعباس و زاهدان اگه رو سهمیه‌ش قبول شید، شرط کار داره. یعنی حتما باید برابر مدت زمان تحصیل فک کنم کار کنید همونجا.
تازه اونم تا 5000 نیست البته.

به نقل از Shasusa :
تهران پزشکی بندر عباس چطوری قبول میشه با زیر 5000؟ :o
بومیه که
قبول میشن بعدم شما 3500 درصد قبولیت بیشتره البته درسته که کمی شانس میخواد و بستگی به سال خودتون و انتخاب رشته ی بقیه داره ولی بازم احتمال قبولی هست و نیاز نیست به سال دیگه فکر کنی بعدم مگه فقط پزشکی خوبه؟با وضع الان جامعه خیلی رشته ها بهتر از پزشکیه و بازار کارش بهتره!!!!!

لعنت به بومی

یومی واسه کشوراییه که تو هر شهرش یه دانشگاه خفن هس نه واسه ما

منه بدبخ الان مثلا با ایلام بومیم پاشم برم ایلام؟؟؟؟؟؟

Back
بالا