• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کسایی که کنکورو خراب کردن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کسایی که کنکورو خراب کردن

تاثیر این نمره نهایی در حد لالیگا بوده! منو یکی از دوستام درصدامون فقط تو هر درس 4-5درصد باهم فرق داره بعضی درسارو من بالاتر زدم بعضیارو اون تنها فرق اساسیمون معدله که اون تقریبا 65صدم از من بیشتر بود و رتبه هامون 700 تا باهم اختلاف داره :|

به نقل از Fateme.RMA :
تاثیر این نمره نهایی در حد لالیگا بوده! منو یکی از دوستام درصدامون فقط تو هر درس 4-5درصد باهم فرق داره بعضی درسارو من بالاتر زدم بعضیارو اون تنها فرق اساسیمون معدله که اون تقریبا 65صدم از من بیشتر بود و رتبه هامون 700 تا باهم اختلاف داره :|
هه پس منی که 16 بودم ...... :|

و اون دوستم که نقره کامپیوتر بود ولی معدلش 13 !! :د

به نقل از پـــوریـــــا . ک :
و اون دوستم که نقره کامپیوتر بود ولی معدلش 13 !! :د
حالا رتبش چن شد؟ ;D

بله و همینطور یه شخص دیگه که درصدای اختصاصیاش ریاضی 62 زیست 72 فیزیک 88 شیمی 61 بود و معدل نهاییش 16.5 رتبش شد در حدود 2500! :-<

رتبه 1 کنکورم فیزیک 88نزده اوقت این بدبخت....باید اعتراض کنیم ...فکر کنین که کلی زحمت بکشی درصد بالا بزنی بعد معدل گاو کنه به همه چی ....اصلا ببند ن ...دانشگاهو نخواستبم ...متاسفم براشون ....خیلی از المپیادیا لطمه معدل میخورن مثل من ....لعنت به... X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-(

بچه ها بیخیال اینجا ایرانه :)))))
برین خدا رو شکر کنین ما تو فامیلمون حتی بین الملل هم نمیارن طرف روزی 14 ساعت میخوند معدل نهاییش 20 بود
بعد زمین نزده کنکور براش زدن 50 درصد :))))) یه درس دیگه که چک کرده خونه میدونسته 70 میشه زدن منفی 20 درصد :)))))

خیلیا کارنامشون مال خودشون نیست اونقدر تقلب کردن این کثافتای عوضی که حتی پاسخنامه ها رو نزدن واسمون..

هر جا میارین برین حتی ازاد.. بعدن پولشو در میارین..
این مملکت بمونین یه سال دیگه بهتر از این نمیشه باور کنین :)

به نقل از sadlove :
بچه ها بیخیال اینجا ایرانه :)))))
برین خدا رو شکر کنین ما تو فامیلمون حتی بین الملل هم نمیارن طرف روزی 14 ساعت میخوند معدل نهاییش 20 بود
بعد زمین نزده کنکور براش زدن 50 درصد :))))) یه درس دیگه که چک کرده خونه میدونسته 70 میشه زدن منفی 20 درصد :)))))

خیلیا کارنامشون مال خودشون نیست اونقدر تقلب کردن این کثافتای عوضی که حتی پاسخنامه ها رو نزدن واسمون..

هر جا میارین برین حتی ازاد.. بعدن پولشو در میارین..
این مملکت بمونین یه سال دیگه بهتر از این نمیشه باور کنین :)
اینی که تو میگی هدف اصلی برگزاری کنکوره

مهرناز راجب پاسخ نامه گفتن 4شنبه تو سایت میذارن!
و البته شاید فامیلتون جابه جا زده از این اشتباها زیاد میکنن بعد طرف مطمعنه ک قبوله
میبینه نچ اشتباه زده
ولی درکل از این صحبتا زیاده
طرف تو انتخاب رشتش پزشکی نزده بود جوابا ک اومد پزشکی قبول شده بود!
اینجا ایرانه دیگه...

میشه بیشتر صحبت کنید درمورد موندن سال بعد یا نموندن؟چرا درک نمیکنید کسی که رتبش خراب شده حالش میتونه خیلی بد باشه ازاینکه نمیتونه تصمیم بگیره.

Back
بالا