ممنون :)به نقل از SPECTRE :سلام![]()
بازم تبریک میگم . موفق باشید
من همه ی سوالایی رو که داشتم قبلا پرسیدم الان نمیدونم چی بگم
یه نصیحت به منِ کنکوریِ بدبخت لطفا![]()
![]()
موفقیت فرمول خاص و ثابتی نداره. هرکی با توجه به توانایی ها و شناختی که از خودش داره باید راه درست برای خودش رو پیدا کنه اما اصولی هستن که هر فرد باید رعایت کنه. به عنوان مثال همون طور که آنا هم گفته بود کیفیت مطالعه از ساعتش مهم تره. ممکنه یکی روزی 12-13 ساعت مطالعه داشته باشه اما یه نتیجه متوسط یا حتی بد بگیره در عوض فرد دیگه با روزی 8-10 ساعت مطالعه در روز یه نتیجه خیلی خوب بگیره.من هیچوقت ساعت مطالعه خیلی بالایی نداشتم اما همون رو که میخونم دقیق میخوندم تا مجبور نباشم دوباره وقت بذارم و بخونمش.به نقل از نيلوفر ب. :سلام نیلو ;
زرنگبودی ما خبر نداشتیم؟
علت موفقیتت؟
برو برق شریف به نظرم
خوماروکه میشناسی؟
نظرت در مورد نیلوفر چیه؟
درصدهایی که خودم بعد کنکور حساب کردم خیلی با کارنامه ام فرق داره و بعید میدونم که اشتباه تو پاسخ نامه وارد کرده باشم چون تا حالا هیچ وقت برام از این اشتباها پیش نیومده.به نقل از SaranaZ :دوستان صندلی داغ مشاوره تحصیلیه مرتبط سوال بپرسید خواهش میکنم: )
درصد ها رو بگو لطفا نیلوفر .
به نقل از Lily Delicated :درصدهایی که خودم بعد کنکور حساب کردم خیلی با کارنامه ام فرق داره و بعید میدونم که اشتباه تو پاسخ نامه وارد کرده باشم چون تا حالا هیچ وقت برام از این اشتباها پیش نیومده.
ادبیات 69.4
عربی 90.7
ادبیات 74.7
زبان 100
ریاضی 63.1
فیزیک 88.9
شیمی 75.3
خوبم مرسی. تو خوبی؟نه پیدا نشدبه نقل از Farz :سلام نیلوفر :د
خوبی؟ خوشی؟ مانتو مورد تایید پیدا شد؟
تو واقعا میخوای بری خونه بگیری؟ ینی میخوای نتِ مفتی خوابگاه رو ول کنی؟
بعدشم کامپ بزن، همسایه دانشکدهای شیمبرق چیه آخه
![]()
آخه دلم از ادبیات خونه! من ادبیات رو 80% حساب کرده بودمبه نقل از Farz :معارف![]()
ممنونبه نقل از aliar :سلام تبریک میگم بهتون
چندین سوال
1. برا کسی که الان سال سومه چه پیشنهادی دارین؟ به طور کلی - البته کسی که تسلط زیادی روی درسال دوم نداره
2. برا حسابان چه کتابی توصیه میکنید ؟
3. آزمون از سال سوم لازمه ؟ ایف یس؛ کدوم موسسه؟
واقعا" پیشاپیش کلی ممنونم
ممنون :)به نقل از شمیــــــــم :ســـــلام
اول که خییییییییییییییییییییییییییلی خیلیییییییییییییییییییییییی زیـــــــــــــــــاد بهت تبریک میگم
دعا کن برای ما یه روز همین طوری بشیم
حالا سوالا:
تو واقعا عاشق درس خوندن بودی؟
رتبه ی زیر صد شدن خیلی سخته ؟
هوش بیشتر موثره یا تلاش توی کنکور ؟
میانگین ساعت مطالعه؟
ازاول خوب بودی یا کم کم پیشرفت کردی؟
هندسه رو چطوری میخوندی؟(واقعا حالم ازش بهم میخوره)
کلاس خصوصی میرفتی ؟مشاور داشتی؟از این کلاسا که ده دوازده نفر برای همه درسا معلم میگیرن چطور؟اصن درسته به نظرت؟
فعالیت های متفرقه مثل کلاس زبان و اینا هم داشتی؟(یا موسیقی مثلا؟)
مهم ترین عامل موفقیت خودت ؟
معلم خوب تو مشهد اگه میشه معرفی کن برای همه درسا غیر از عمومیا
ببخشید سوالام زیاده
تموم شد فعلا
بازم تبریک میگم
موفق باشی
الان اگه سر آزمون ها وقت کم بیارید عادی هست و اصلا نگران نباشید. بعد از اینکه یه مبحث مثلا تابع از حسابان رو کامل خوندید و حس کردید که به درسش مسلط شدید برید سراغ تست و زمان دار تست بزنید.شرایط تست زدن تو خونه با آزمون متفاوته واسه همین در مراحل بعدی حتی سعی کنید تست ها رو در زمانی کمتر از مقدار مشخصی که در کنکور و آزمون ها براش در نظر میگیرن بزنید مثلا 60 تا تست حسابان تو 1 ساعت.به نقل از M.A.M :سلام
تبریک می گم عزیزم
در مورد مدیریت زمان سر جلسه ی کنکورت اگه میشه برامون بگی؟
برای کسانی که درسها رو بلدن ولی زمان کم میارن چه راهکاری پیشنهاد میدین و فکر می کنید اشکال کارشون کجاست که زمان رو از دست می دن؟
ممنون