نه خبری نیستبه نقل از Omi:D :از شهید اژه ای خبری نیست .. (نمی دونم چند تا وجود داره اژه ای 10 ؟ )
به دل نگیربه نقل از Soroosh :شهریار جان کسی نیست؟!؟!؟! من بوقم؟!؟! تا حالا شده سوالی از من بپرسی جواب ندم؟!
امید جان در حال حاظر بچه های رباتیک کار میان پیشه من . اوناییشون را هم که از تابستون تا الان یادشون دادم تیم دادن ربات هاشونم ساختن. خدا را شکر امسال هم مثله سالا پیش رباتیک تو اژه ای سرحال و شنگول به کار خودش ادامه میده.
تو اژه ای از طرف خود مدرسه کلاس خاصی برگزار نمیشه اما خود بچه ها میان سراغم و بشون یاد میدم و بدشم تو خود مدرسه تو کارگاه کار میکنند. (البته بگم از مدیر تا مستخدم مدرسه خیلی با ما میونه ی خوبی ندارند ) اتفاقا ما هم مشکل داریم تا دیروقت تو مدرسه باشیم
خوش بحال مدارسی که همه چیزشون بجاست مدرسه ی ما ن کمک مالی میکنه نه کلاس میزاره عین بچه خلاییمبه نقل از S E V D A :ما توی روز های عادی چهارشنبه ها از ساعت دو ونیم تا ساعت 7 الی 8 کلاس داشتیم. بعدش هروقت لازم می شد برامون کلاس اضافه هم می ذاشتن کلاسهای اضافه هم از صبح تاساعت 11 شب هست که البته بعضی وقتا تا ساعت 9 شب اینا هم میشه. استادهای راهنمامون هم دونفر از اعضای مکانیک والکترونیک تیم MRL دانشگاه آزاد قزوین هستند.
حالا بی اجازه ام کلید نمیدن ها کلید همیشه دست منه منم که همیشه تو کارگاه برق پلاسم!فیلم هارو بازبینی کنید متوجه میشی حامد!به نقل از Hamed-M.A :سلام علیکم:
تو مدرسه ما(حلی5)به خاطر موفقیت های پیاپی که تو رباتیک کسب کردیم برا خودمون تو پژوهشی برق امپراطوری درست کردیم از عصر مانی های دور همی رباتیک گرفته تا پیچ سفت کردن نبشی موتور.درکل برا خودمون تو مدرسه کسی شدیم.چشم همه به ما 10 نفر رباتیکه برای همین مدرسمون به ما بها می ده ولی نمی دونم چرا گاهی اوقات کارای می کنن که ما لز کوره در میریم.مثلا همینکه نذاشتن فرزکاپ شرکت کنیم.من نمیدونم شاید صلاح بوده.جوی که تو مدرسه ما هست عالیه.نه پادگانه نه هتل.فقط سه شنبه هاست که کلا 2 زنگ بی اهمیت داریم که ما رباتیکیا اسم مدرسمونو سه شهبه ها گذاشتیم هتل حلی :-[.صبحاش کلید کارگاهمونو ور می داریم(بدون اجازه)می شینیم تا هروقت شد رباتمونو اصلاح می کنیم.معلممونم سرکی میزنه.دیگه همین درکل هممون راضی ایم
منتظر نباشید که کسی براتون کاری بکنهتو مرکز ما خیلی محدوده.
میشه راهنماییم کنین که یه ذره رباتیک مرکزمونو قوی تر شه
ممنون