پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور - خانوم زهرا جلالی
به نقل از ShiNinG :
سلام زهرا ؛؛)
تبریک و اینارو قبلا گفتم بت، ولی بازم میگم. اول به خاطر تلاش زیادت، دوم به خاطر رتبه ی فوق العاده ت. 8^
سوالم اینه که منابع آزاد برای "کنکور" یه مقدار ناامید کننده س. ینی مثلا هرچی م بخونی باز از چیزی سوال میدن که شاید یه بار تو منابعی که خوندی اسمش برده نشده باشه. این موضوع با توجه به اینکه میگفتی ضعفت استرس بود خیلی اذیتت نمیکرد؟ چطور منابع و انتخاب میکردی؟!
سلام قربونت دوباره :د 8)
این یه واقعیت تلخیه که معلما از اولین لحظه سعی میکردن باهاش آشنامون کنن، اولا به نظر اوکی بود ولی هرچی میگذشت و ما چیزای بیشتری بلد میشدیم و باز از یه سری ایکس تو سنجش تست میومد خیلی ناامید کننده بود. واسه همین فاکتوره که رفتن به آموزشگاه واسه نتیجه خوب گرفتن تو هنر لازمه.
مثلا تو تاریخ هنر ما کلی جزوه داشتیم و مینوشتیم که شامل مطالب خارج از کتاب بود و خود دبیرمون جسته گریخته جمع آوری کرده بود.(نه به این معنی که ازشون قطعا میاد) و 2 تا کتاب بود که خودمون بهش مراجعه میکردیم یکیش دایره المعارف و یکی تاریخ هنر ِ فرهاد گشایش.
تو نمایش من سه تا دفتر تموم کردم برای مثال علاوه بر چندصد تستی که زدیم.
ولی تاریخ هنر خیلی ناقلاست. یعنی از خود کتابای درسی میشه خیلی سوالای سخت دراورد. شما تصور کنید هر خط (بدون هیچ اغراقی) -هرخط- میتونه تست باشه و فرض کن به طور متوسط 10 تا کتاب هست. یعنی کسی که مفهومی خود مطالب کتابو یاد بگیره و مثل قرآن در عین حال حفظش باشه و حالا مطالب اضافه هم بدونه کاملا موفقه.
این مطالب اضافه دو حالت داره یا خیلی شانسی ازش تست میاد یا به قدرت تحلیلت کمک میکنه و باعث میشه تو تستای سخت حذف گزینه کنی.
منابع آزاد لزوما -آزاد- نیستن، یه کتابایی هست مثل کارگاه هنر 1 و 2 - بنا- میراث که کتاب درسی ان ولی عوض شدن و تو منابع کنکور هم جدیداش ذکر شده ولی خیلی شیک از کتاب قدیمی ها سوال میدن گاهی. که به ما میگفتن اگه جدیدا رو خوندید اینها رو هم بخونید که دقیقا 2 برابر میشد. ولی میگم همین کتابهای جدید عالی خونده شن درصده حاصله جزو درصدهای خوب محصوب میشه و نباید آدم ذهنشو درگیر کنه. چون همین کتابهای تاریخ خودشون پدر آدمو در میارن. ولی استرسش تا آخرین لحظه هست و آدم باید از لحاظ روانی خودشو مدیریت کنه.
به نقل از ShiNinG :
بعد خوب مطمعنا کتاب تست و اینام زیاد نیست واسه رشته تون. منابع شم که خیلی گسترده س! چطور باید واسه کنکور هنر مطالعه کرد واقعا تو این شرایط؟!
به سختی، با اشک با جر خوردن :د
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
سخته ولی ممکنه.
به نقل از ShiNinG :
تو خیلی راجب اپلای حرف میزنی. چرا اینقد دوست داری اپلای کنی؟ البته به نظرم طبیعی ه، ولی خوب دوست دارم بدونم تو هدفت از رفتن چیه. ؛؛)
چند تا دلیل داره مهمترینش اینه که از این مملکت در حال حاضر متنفرم ؛؛) تو رشته ما نه دانشگاه به نسبت جاهای دیگه مفت می ارزه نه بازار کار مطمئنی هست، 4 تا استاد خوبم بود تو دانشگاه هنر یا مردن یا رفتن الانم انگشت شمارن. در مورد بازار کار نامطمئن اینجوره که اگه از خونواده پول پارو کنی نباشی خیلی سختی میکشی تا از راه عادی پیشرفت کنی که باز میگم ممکن هست ولی زجرآور ؛؛)
آی هیت مای کانتری خلاصه؛؛)
به نقل از ShiNinG :
چرا گرافیک؟ چطور میشه یه دختر دبیرستانی فرزانگان یک تهران و به شوق گرافیک ول کنه؟
به نظرت جو دانشگاه های هنر ایران چطوره؟ چیا شنیدی؟ خصوصا تهران. جو اونجا به نظرت شوق کسی مثل تورو که عاشق هنری و ارضا میکنه؟
بازم میام اگه شد ؛؛)
فلن
والا من در اصل انیمیشن دوست دارم و تصویر سازی که تو کشور عزیزمون ( ؛؛) ) هردوتاش از فوق هست و فقط یه جا تو لیسانس انیمیشن داره که وابسته به صدا و سیماست و نه مرسی:د بعد از این علاقه م گرافیکه که هم جای خلاقیت داره و نزدیک ترین رشته به تصویرسازی هست و کلا دوسش دارم.:د
جو به لحاظ خوشحال و خندانی خوبه و رنگی رنگی :د ولی خب اکیپای داغونم وجود دارن، یه عده مثلن تو دانشگاه هنر اومدن ول بچرخن و کلا هدفی تو زندگیشون ندارن، آدم نباید قاطی اینا بشه یا اگرم باهاشون در ارتباط بود تاثیر نگیره و شل و ول نشه.
شوق بنده وقتی اپلای کنم ارضا خواهد شد
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
فعلا چشمم آب نمیخوره از دانشگاه حالا برم ببینم شاید بهتر از تصوراتم بود :د
قربون شما با تشکر از سوالات :د