من خودم راهنمایی برنزفردی گرفتم.برای فیزیک وشیمی به کتابای مرآت راهنمایی مسلط باش وکتابای فیزیک وشیمی اول دبیرستان دقت کن اول فقط!دوم وسوم نه!برافیزیک کتاب فیزیک پایه3وبخونید انتشاراتشو نمیدونم همون که ریاضیات فرزانگان نوشته .به فرمولای مشتق هم مسلط باشید.ریاضی ترکیبیات و نظریه اعدادبخونید وبازی ریاضی.شیمی علاوه برچیزایی که گفتم برموازنه خیلی مسلط باشید انواع موازنه مثل یون الکترون وعدداکسایش بلدباشید.کتاب علوم هم جویده باشید.اگروقت شد تافصل استوکیمتری شیمی عمومی مورتیمر بخونید.شیمی اول فصل آخرشو چندباربخوند.به نقل از آنیتا شایق :خانه ریاضی تهران اعلام کرده که پذیرفته شده های مرحله دوم مقطع راهنمایی، منابعشون همون منابع دبیرستانه با این تفاوت که دو فصل کمتره... یه فصل شیمی، یه فصل هم فیزیک. درسته؟!؟ :-s _ ریاضی رو میشه یکاریش کرد اما فیــــزیکـــ ...!!
اصلا اینجا گروهی از راهنمایی شرکت کرده که به چنین چیزی برخورده باشه، آیا؟!
مطمئن نیستم( نه الان که فکر می کنم مطمئنم!)، فکر کنم بهترین کار اینه که بری تو سایت خانه ریاضی شهرتون اگه چیزی نوشته بود که فبها اما اگه اطلاعیه ای نداشت بیا سایت خانه ریاضی تهران احتمالا هست(www.mathhome.ir) اگه که بازم نبود، تو سایت (خانه ریاضی تهران )چندین تا شماره هست که قطعا جواب میدن، چون پایا بین همه استانها برگزار میشه باید خانه های ریاضی برنامه شون یکی باشه! البته پیشنهاد میدم قبل از هممه این کارا، اول به خانه ریاضی شهر خودتون زنگ بزنی...به نقل از کیـمیـا :ما زیست شرکت کردیم بعد گفتن زیست نداره و هرکس ک زیست شرکت کرده بودو فرستادن شیمی
اما شیمی رو تو استان اول و تو کشور نهم شدیم و گفتن میرید مرحله بعد ینی همون کشوریش...
اما الان اصن نه کتاب بمون معرفی کردن نه دوره گذاشتن...حتی نگفتن مرحله 2 کی برگزار میشه
از کجا باید پی گیری کرد؟
کتاب خلاقیت زیاد سخت نیس و تو هر سال 2 تا 3 سوال میاد سعی کن پیداش کنی ( از دوستان یا ...)به نقل از fatemeh.k :[size=14pt]بچه ها من امسال سال اولی بود که شرکت کردم و خدا را شکر قبول شدیم. حالا برای مرحله ی دو چی کار باید بکنیم، ممکنه اگه کسی سوالات سوم راهنماییش را داره بده ؟
اگه کتاب های خلاقیت را نداشته باشیم شانس قبولیمون چقدره؟ می تونید مرله به مرحله همه چیزش را توضیح بدید؟
از بچه های گروهمون هم خیلی تشکر میکنم. [/size]
والا رو عكسش شكل تبلت و از اين جور چيزا كشيده.نيمه ي اوله شهريور يا دومه؟به نقل از Fireball.II :شهریوره گویا
کسی میدونه آخرش چی میشه؟جایزه اشون بدرد بخوره یا نه؟ ((:
به نقل از hossein9021 :والا رو عكسش شكل تبلت و از اين جور چيزا كشيده.نيمه ي اوله شهريور يا دومه؟
به نقل از hossein9021 :تاريخ دقيقش نيست اگه هست ميشه لطفا بگين اينجا فقط مهلت ارسال پژوهش رو نوشته
جایزه پژوهش جدابوده درسالای قبل تاثیریم درامتیازگروه نداشتهبه نقل از آنیتا شایق :سلام...
شرکت کننده ـایی که در مرحله سوم پذیرفته شدن، می تونن با مراجعه به سایت خانه ریاضی تهران به آدرس www.mathhome.ir، در بخش "اخبار خانه ریاضی" با مطالعه "محور های پژوهشی هفتمین دوره لیگ علمی - بین المللی پایا" سعی کنن (!!!) سوالات رشته وُ مقطع تحصیلی خودشون رو حل کنن و همونطور که اونجا هم توضیح داده شده به "دبیرخانه خانه ریاضی" تحویل بدن.
لازم به ذکره که بخشش پژزوهشی بخشی از مسابقه ست و با داوری در نمره وُ امتیاز گروه تاثیر دارد.
موفق باشید
پارسال که تاثیرندادنبه نقل از آنیتا شایق :جدا؟!
یکی از تیمای سال قبل مدرسمون می گفت که تاثیر داشته که...
نمی دونم...اونا که میگفتن نمره ش رو تاثیر دادن... ^-^
یادمه پارسال اصن بعضیا پروژه نفرستاده بودن.ولی قضیه لورفت آخرش حقی گفت سال دیگه تاثیرمیدیم.البته ایناحرف زیادمیزنن!به نقل از Fireball.II :اگه تاثیر ندن که خوبه.
ما دقیقه نودی درست کردیم.
حوصله خوندن دوباره برای اراعه دادنش رو ندارم حتی :/
بمن زنگ زدن گفتن چرامال شما نرسیده منم گفتم مافرستادیم حتما پست اومده نبودید گفت مگه میشه منم بنابر اصل دروغ(اگه میخوای مردم حرفتوباورکنن تامیتونی بزرگ دروغ بگو)گفتم ماهفته پیش باپیشتازفرستادیم.عجیبه نیومده خیلی مودبانه عذرخواست بعدمن ۲روزبعدش رفتم ارسال کردم.نمیدونم تاریخ ارسالو میشه فهمیدیانه ولی اگه فهمیدن خدامیدونه چی فکرکردنبه نقل از آنیتا شایق :
ما وعضمون از دقیقه نود گذشته بود!!!
من اصلا سفر بودم بعد شب اونروزی که باید می فرستادیم براشون، به عنوان یه سرگروه وظیفه شناس زنگ زدم به بچه ها، میگم چه خبر، چی کار کردین؟
دوستم میگه فلان سوال که مال من بود هنوز تموم نشده، بمان سوال که مال ماهور بود قسمت آخرش مونده، اون یکی سوال رو هم نمی دونم مونا چی کارش کرد و....
یعنی ما عالی م!!!