پاسخ : لیگ علمی پایا
من مرحله اول 2فیزیک شدم پارسال هم سوم راهنمایی مدال برنز گرفتم.سطحش بالا است.مخصوصا پارسال که مدال فردی هم دادند عالی شد چون تا مرحله کشوری همه سوالارو من جواب دادم مرحله کشوری اصلا امید نداشتم هم گروهی هام افتضا بودند وهستند حتی براامسال.به خاطر بین اللملی شدند مدال فردی دادند که مندوم شدم ولی چون مدال ها براساس رنبه نبود بلکه براساس نمره بود مدال برنز گرفتم.نفره اول نقره گرفت وهیچ کس طلا نگرفت.پارسال سوم راهمنایی بودم آزمونش از بقیه پایه ها سختر بود به خاطر همین کسی طلا نگرفت فردی.گروهی هم چیزی نشدیم الان اول دبیرستان فیزیک 2کشور شدیم البته شدم چون همه روخودم حل کردم بقیه نگاه میکردند.بقیه رفته بودند ریاضی من تکی داشتم فیزیک حل میکردم تقلب هم اصلا نکردیم ولی کلا پول توش نیست ولی اوردگاه شهید باهنر که میبرن خیلی حال میده.غذاهاش توپه.ولی خیلی ضایع بود ما چون از آبادان رفته بودیم میگفتیم از برزیل اومدیم .همه شب قبل امتحان داشتند می خوندند برا فردا ما بچه های آبادان توپه یه عده ای رو نمی دنم یکی از دوسام از کجا پیدا کرد تا 12 شب فوتبال زدیموفکرمیکردیم مثل آبادان گرمه همه با آستین کوتاه فوتبال بازی کردیم فرداش همه سرمتخوردیم وگرنه من طلامیگرفتم.من اول راهنمایی هم رفتم مرحله کشوری فیزیک 1 کشورشدم ولی اون موقع مدال فردی نبود پایا جالبه البته فقط اردوگاش