• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کار گروهی یا انفرادی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کار گروهی یا انفرادی؟

اگ کسی کاری نکرده و همه کارا به دوش یکی افتاده پس کارگروهی تجربه نشده ، صرفا یه گروه تشکیل شده و کار باز به صورت فردی انجام شده ...
وقتی اون اعتماده وجود داشته باشه ، حالا که گروه تشکیل شده ، همه وظایف به درستی تقسیم میشه و دیگه من مطمئنم همه بخش ها داره به درستی انجام میشه و اون موقع سعی می کنم خودم هم بهترین کار و بازده رو داشته باشم ، می دونم که عواقب کار نکردن من گریبان گیر همه است و یه جورایی اعتماد باید دو طرفه باشه ...
مسولیت پذیری هم نکته مهمیه برای ما اما خوب صرفا برای کار گروهی نیست و تو کارهای فردی هم همینه ، مسولیت پذیری و تنبلی و دقیقه 90 بودن !

خب بله، اگه همه کارهاشون رو درست انجام بدن، چرا نباید کارگروهی انجام بدیم؟ در این صورت کارگروهی خیلی بهتر و مفیدتره و نتیجه‌ای که به‌دست میاد از کار انفرادی عالی‌تره. - کاری به کارهایی که کلا باید انفرادی انجام بشن و این‌ها نداریم البته. -
درسته که مسئولیت‌پذیری برای کار انفرادی هم مهمه، اما تو کار گروهی بیشتر به چشم میاد. وقتی فقط خودت باشی، خب اگه تاخیر بیفته تو کارت خودت ضرر کردی، اگه کارت رو به خوبی انجام ندی خودت ضرر کردی. کلا اگه مسئولیت‌ت رو خوب انجام ندی بیشترین تبعات‌ و ضررهاش رو هم خودت می‌بینی. اما تو کار گروهی، علاوه بر خودت داری یکسری آدم دیگه هم اذیت می‌کنی و به اون‌ها هم ضرر می‌دی. پس باید بیشتر حواس‌ت رو جمع کنی.

به نقل از صَواع. :
خب بله، اگه همه کارهاشون رو درست انجام بدن، چرا نباید کارگروهی انجام بدیم؟ در این صورت کارگروهی خیلی بهتر و مفیدتره و نتیجه‌ای که به‌دست میاد از کار انفرادی عالی‌تره. - کاری به کارهایی که کلا باید انفرادی انجام بشن و این‌ها نداریم البته. -
درسته که مسئولیت‌پذیری برای کار انفرادی هم مهمه، اما تو کار گروهی بیشتر به چشم میاد. وقتی فقط خودت باشی، خب اگه تاخیر بیفته تو کارت خودت ضرر کردی، اگه کارت رو به خوبی انجام ندی خودت ضرر کردی. کلا اگه مسئولیت‌ت رو خوب انجام ندی بیشترین تبعات‌ و ضررهاش رو هم خودت می‌بینی. اما تو کار گروهی، علاوه بر خودت داری یکسری آدم دیگه هم اذیت می‌کنی و به اون‌ها هم ضرر می‌دی. پس باید بیشتر حواس‌ت رو جمع کنی.

چرا باید قبل از شروع یک کار به دیگران بی اعتماد باشیم ؟

این بی اعتمادی از ککجا نشات میگیره؟

به نقل از Radikal :

از بس دروغ زیاد شده
وهرکس فقط به فکرخودشه

بخشیش هم به خاطر زیادی از خود مطمئن بودنه !

به نقل از Radikal :

بخشیش از شناخت!
مثلا من خودم توی دانشگاه با سه نفر همیشه همگروه بودم توی پروژه ها اما همیشه اون بخش هایی که به اونها مربوط بود میلنگید. در نتیجه من از ترم 6 به بعد تمام پروژه ها رو تنهایی انجام میدادم ;D
ینی ادم ممکنه در اثر شناخت، ترجیه بده کار انفرادی بکنه.
بعد مثلا وقتی یه جایی باشی که هی این تجربه به شکست منجر بشه، در نتیجه ادم عاقل استقرا میکنه و توی اون جمع دیگه اعتماد بیخود نمیکنه!

به نقل از poor.coder :
بخشیش هم به خاطر زیادی از خود مطمئن بودنه !

دقیقا اره. همون بحث ویژگی های شخصیتی که گفتم.

به نظر من خب بخاطر بی اعتمادی هست که کار های گروهی کمتره همچنین همکاری و علاقه تاثیر داره
مثلاً تجربه به من نشون داده وقتی من یه کاری رو گروهی انجام میدم کمتر نتیجه میگرم چرا؟ چون مثلاً افراد دیگه گروه هماهنگ نیستند و یا علاقه ای ندارند.
بنابراین ترجيح ميدم کارو انفرادی انجام بدم
راستش باید براى انجام کار های گروهی افرادی رو انتخاب کنیم که علاقه به انجام اون کار رو انجام داشته باشند

.

برام فرقی نداره ولی خب بستگی ب گروهش داره
بعضیا تو گروه خیلی کم کاری میکنن یا بخاطر تفاوت عقیده هامون نمیتونیم با هم کار کنیم اونوقته کار گروهی فنا میشه ;D
ولی خب هر وقت کارم انفرادی بوده بهتر از اب درومده!

سلام ;D خب من به شخصه کاره گروهی رو ترجیح میدم بر خلافه خیلیا که دوس دارن فردی کار کنن :| ولی خب این ترجیح دادنم تا حدیه که خب یه جورایی از این که کاری رو خودم انجام بدم میترسم چون توی یک گروه اگه موفق نشن مسولیت شکست با همس اما تو کاره فردی نه.....یعنی یه جورایی از شکستش میترسم و برای همین همه کارام رو گروهی انجام میدم که فک کنم خوب نیس :-" :-" :-" :|

Back
بالا