• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نگو دوستت دارم! پررو میشه :|

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ShiNinG
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نگو دوستت دارم! پررو میشه :|

به نقل از :| :
خب بنظرم بستگی به فردش داره.شخصیت ها مختلفه و باید اول شناسایی بشه طرف شمیه بصریه یا سمعیه...متناسب با هرکدوم لم اش تعیین میشه.
آدم‌ها خیلی پیچیده‌تر و قابل احترام‌تر از اونی هستن که لم داشته باشن!
مثلن قرار نیست به قول خودتون بفهمید لم طرف اینه که دوست دارم رو باید زیاد بشنوه و شما حتا وقت‌هایی که احساس نیاز نمی‌کنید این حرفو بهش بزنید یا نه، چون پررو می‌شه اصلن بهش نگید دوستش دارید. این منصفانه نیست.
بهترین راه‌حل تعادل و بیان احساسات واقعی تو موقعیت مناسبشه که هر کسی تو روابط‌ش می‌تونه این موقعیت مناسب رو تشخیص بده. این دوست داشتن باید توی رفتار هم آشکار باشه- که البته اگر واقعی باشه، هست- ولی هیچ وقت انتظار نداشته باشید بدون حرف زدن و گفتن احساسات‌تون، حالا تو هر زمینه‌ای، آدم‌ها ذهن شما رو بخونن. فرض رو بر این بذارید که نمی‌خونن و متوجه نمی‌شن. حرف بزنید باهاشون.

من فقط اومدم بگم این قضیه حقیقت داره
:| تا وقتی یچیز جذابه ک غیرقابل دسترسی بنظر بیاد

خدافظ

این گزاره از لحاظ روان‌شناسی درسته؛ اراده‌ی آدم‌ها سیری ناپذیره و بعد از رسیدن به هدف دیگه براش ارزشی قائل نیست و فورن هدف دیگه‌ای می‌خواد و این روند هیچ وقت متوقف نمی‌شه.
اما تو یه رابطه‌ی دو نفره درست نیست و راست‌ش به نظرم ربطی هم به تاپیک نداره. یعنی تو رابطه این‌طوری نیست که یکی از طرفین فقط و فقط شنیدن دوست دارم رو بخواد و به محض شنیدن‌ش متوجه بشه که نه، اون قدرام جذاب نبود، برعکس از شنیدن‌ش لذت می‌بره. شنیدن جمله‌ی دوستت دارم هدفِ یه رابطه‌ی دو نفره نیست.

باید گفت بخصوص پسرا...
ابراز علاقه پسرا باید بیشتر هم باشه...
اما دختر کمتر...
دوستدارم باید برای پسر یه تشویق باشه...
ابراز علاقع زیاد دختر باعث مغرور شدن مرد...یا سرد شدن مرد نسبت به زن میشه...
اینو از روی تجربه میگم

هر موقع به کسی گفتید دوست دارم پررو شد، بدونید ارزش شنیدن اون جمله رو نداشته. پس به نظرم با خیال راحت بگید و اگه دیدید پررو شد بذاریدش کنار...

با فرض اینکه جنبه ی عشق رو داشته باشه و اونم دوستت داشت باشه اگه زیادی بگی دوستت دارم براش عادی میشه و برات وظیفه میشه
و اگه یه موقع نگی دلخور میشه
همیشه این جمله ها رو کمتر بگه ادم بهتره که موقع دلخوریش یا دلتنگیش یا وقتایی که داره بهونه میگیره با یه جمله حالش سرجاش میاد و حسابی کیف میکنه ;)

• لایک
امتیازات: fteh
اول از همه باید بگم که سردر این تاپیک رو باید طلا گرفت.
میخوام بدونم به نظر شما لیمیت و حد ابراز علاقه چقدره؟
لیمیتش همون لیمیتی هست که خودت دوستش داری.
البته میگن "عاشقی کی واحد اندازه گیری داشته ست/عشق را قربانی متراژ و مثقالش نکن"
ولی خب لیمیتش میتونه غرور خودت باشه (که معمولا فراموش میشه) و اینکه طرف مقابل تا کجا از این ابراز خوشش میاد.
آیا باید هروقت که از صمیم قلب حس کردیم یکی و دوست داریم و ازش ممنونیم و حضورش شادمون میکنه بهش بگیم؟
بنظرم بله. زندگی خیلی کوتاهتر از اونیه که تو تصوراتمونه و چه بخوایم چه نخوایم انقدر اشتباه توی عمرمون داریم که این توش گمه. بهرحال حسرت خیلی چیز بدیه.
آیا ابراز علاقه آدمارو سرد میکنه یا شدت میده به احساس طرف مقابل؟
واقعا یه چیز نسبیه. اما بنظرم نباید اونقدری باشه که خودتون و حرفاتون براش عادی شین جوریکه بگه "خب این اومد تا دوباره یه چندتا حرف قشنگ بزنه و منم یه واکنش نشون میدم تا دست از سرم برداره". اهل عمل باشین و اینکه خلاقیت همیشه کمک میکنه.
← خلاصه چگونه و چقدر و به چه کسی باید گفت دوستت دارم؟
خلاصه عاشقانه و خیلی و به کسی که ضربان قلبتون با صدای نفس هاش تنظیم شده باید بگین دوستت دارم.

پ.ن.1 ببخشید اگه نصیحت گونه شد ولی تجربه رو فقط با نصیحت منتقل میشه کرد.

پ.ن.2 اصلا به حرف من گوش نکنید من گند زدم... :(

نباید طوری برخورد کرد که طرف مقابل تصور کنه که آندر انی سرکامستنسز شما باهاش هستید. چون اصولا ارزشی که آدمیزاد برای هر چیزی قائله به اندازه ی بهائی هست که برای اون چیز میپردازه. اگر اون آدم حس کنه شما رو میتونه راحت داشته باشه اون وقت باید خیلی خیلی آدم اخلاقی ای باشه که خواسته یا نا خواسته از شما و احساساتتون سوء استفاده نکنه. اگه طرف بیمار باشه که دیگه فاتحه تون خونده ست.

آخرین ویرایش:
اولا که باید مطمین شیم که دوست داشتنمون واقعی هستش و واقعا طرف رو دوست داریم .دوما باید جنبه و ظرفیت طرف رو بسنجیم چون یه عده هستن تا به روشون میخندی فک میکنن چه خبره و کی هستن:| بعد که مطمین شدیم که دوست داشتن واقعی و طرف مقابل هم ادم باشعوریه بهتره بهش بگیم. البته توجه کنیم که حد ابراز علاقه رو بدونیم نه اینکه صبح تا شب قربون صدقش بریم (زده میشن):-"
و من الله توفیق...

در کل به هرکس به اندازه لیاقتش بها بدید
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
Back
بالا