اخه من هی در حال ساختم مثلا امشب باز کلی چیز دارم طراحی میکنم و میسازم B-) یکمم زمان بره و باید هی برم پست سفارشا رو بفرستم و اینابه نقل از ســــارا . م :خب ریحانه شما اینقد چیزای خوشگل میزاری
من از دیشب هی میخام سفارش بدم ، هی میگم ول کن الان یه خوشگل ترشو میزاره
میشه کل کار هارو بزاری آدم ببینه بعد انتخاب کنه ، لطفن
واقعن آفرین بابت این همه هنر
مرســـــــیبه نقل از زهـــــــــــرا AB :خیلی کارات قشنگن آفرین! \/ :لایک :لایک
فقط یه فکری بابت شناسه هاش بکن!خیلی خدان!
این گوشواره ها اندازه بقیه اویزامه یکم قدشون بلند تره،وزنشون خیلی سبکه تو عکس از نزدیک گرفتم فک میکنی بزرگهبه نقل از Z.Arabpour :این گوشواره های سلمونی رو یکی بپوشه گوشش کنده نمیشه اونوخت؟؟؟؟:جدی میگم
بعله که داشتم دوران نهفتگیشو میگذرونده تا الانبه نقل از میم ح میم دال :ریحانه تو اینقد هنر داشتی یعنی؟!
خودمم دارم روش فکر میکنم،اما میدونی فکر اینکه ارم سمپادو جوری توی دسبند جا بدم که عین بقیه نشه خیلـــــی واقعا زمان بره،تالا چند تا طرح هم از ذهنم روی کاغذ کشیدم اما هنوز ب دلم نشستهبه نقل از Z.Arabpour :یکم بیشتر خلاقیت به خرج بده چنتا ارم سمپاد هم بزن روش فروشت چند برابر میشه... :پیشنهاد یه ادم کودن
واقعا میگم شخصا من چهارتا میخرم
مرســـــــی انتخاب کن بیا خودم کمکت کنمبه نقل از نازنین :) :اینا خیلی خوبن نمیشه انتخاب کرد #
دستت درد نکنه
میشه ما هم ایده بدیم مصن
حراج تابستانی نداره مثلا؟ :شوخی
B-)به نقل از بهزاد 93 :اینا جدی فوق العاده ان
کار خود خودته؟!!!
به نقل از Mohammadreza128 :ریحانه به اضافه اینکه بهت پیشنهاد میکنم از ژیلت بهتری استفاده کنی پیشنهاد میکنم چیزای پسرونه بهتری هم اضافه کنی نمیشه همش دخترونه که