- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی3کرج
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- politecnico di milano
- رشته دانشگاه
- statistical learning
پاسخ : سوالات مفهومی فیزیک(درک بهتر جهان اطراف)
دوستان این هم سه سوال جدید،چون من خودم خیلی علاقه دارم به کوانتوم از این مبحث می ذارم البته فیزیک نوین مثل مکانیک کوانتوم و نسبیت زیاد تو کشور ما مورد توجه نبوده و بیشتر به مباحث درسی و کلیشه ای توجه شده و گذاشتن سوال های جدا از فیزیک کلاسیک هدف اصلی منه(خودمونیما،از مکانیک متنفرم )
1-کدام کوچکتر است؟چرا؟
الف)اتم
ب)موج نور
ج)هر دو تقربا به یک اندازه هستند
سوال بالا برای گرم شدن بود این سوال اصلی است که در عین سادگی حل شدن فوق العاده جالبه!!
2-شما هرگز نمی توانید از عرض یک خیابان رد شوید!!!چرا؟چون اول باید نصف خیابان را طی کنید،بعد نصف نصف باقی مانده را یعنی1/4 مسیر را،سپس 1/8 مسیر باقی مانده را و همینطور تا آخر.پس برای عبور از عرض خیابان باید همیشه در راه باشید،اگر مسیری را نصف،سپس نصف نصف ،بعدنصف نصف نصف و تا به آخر آیا همیشه در حال نصف کردن خواهید بود؟چرا؟
آیا برای عبور از عرض خیابان باید همیشه در راه باشید؟چرا؟
3-با استفاده از استدلال بالا ارزش واقعی یک دلار یا یک تومان را مشخص کنید.
یکم زرنگ باشید و ریاضی سوم راهنمایی خوب خونده باشید می تونید حلش کنید
دوستان این هم سه سوال جدید،چون من خودم خیلی علاقه دارم به کوانتوم از این مبحث می ذارم البته فیزیک نوین مثل مکانیک کوانتوم و نسبیت زیاد تو کشور ما مورد توجه نبوده و بیشتر به مباحث درسی و کلیشه ای توجه شده و گذاشتن سوال های جدا از فیزیک کلاسیک هدف اصلی منه(خودمونیما،از مکانیک متنفرم )
1-کدام کوچکتر است؟چرا؟
الف)اتم
ب)موج نور
ج)هر دو تقربا به یک اندازه هستند
سوال بالا برای گرم شدن بود این سوال اصلی است که در عین سادگی حل شدن فوق العاده جالبه!!
2-شما هرگز نمی توانید از عرض یک خیابان رد شوید!!!چرا؟چون اول باید نصف خیابان را طی کنید،بعد نصف نصف باقی مانده را یعنی1/4 مسیر را،سپس 1/8 مسیر باقی مانده را و همینطور تا آخر.پس برای عبور از عرض خیابان باید همیشه در راه باشید،اگر مسیری را نصف،سپس نصف نصف ،بعدنصف نصف نصف و تا به آخر آیا همیشه در حال نصف کردن خواهید بود؟چرا؟
آیا برای عبور از عرض خیابان باید همیشه در راه باشید؟چرا؟
3-با استفاده از استدلال بالا ارزش واقعی یک دلار یا یک تومان را مشخص کنید.
یکم زرنگ باشید و ریاضی سوم راهنمایی خوب خونده باشید می تونید حلش کنید