• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مسابقه عکاسی مسابقۀ عکّاسی شمارۀ 20 (تابستان 1393)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amparisay
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : مسابقۀ عکّاسی شمارۀ 20 (تابستان 1393)

موضوع: آرزو

IMG_2280.jpg

Canon IXUS 210
ISO 80

Adobe Photoshop CS5
[crop,contrast]​

در پسِ تمام قاب ها و خواب ها...
روزنه ای از تو می بینم رو ب تمام آرزوهایم!!!

2sb0ls9.jpg

sony DSC-WX10
ISO 250
30.0mm
f/5.9
1/200

موضوع: دست

_IMG_6780.jpg

Canon 350D
F-stop f/4
Exposure time 1/60 sec
Focal length 48mm
ISO-400
Lens:Canon EF-s 18-200

Adobe Photoshop CS5
[crop,contrast,Brightness]​
سایزبزرگ‌تر

آرزو

موضوع:آرزو

;D ;D
1234.jpg

مشخصات دوربین:

Capture_PNGd.PNG

عکس رو با فوتوشاپ کراپ کردم کنتراست وروشناییش رو هم درست کردم...

به نقل از FarnaZoO :
موضوع:آرزو

;D ;D

ed2.jpg

مشخصات دوربین:

Capture_PNGd.PNG

عکس رو با فوتوشاپ کراپ کردم کنتراست وروشناییش رو هم درست کردم...
قوانین مربوط به سایزِ عکس رو رعایت کنید

• لایک
امتیازات: swz

سلام ... خیلی وقت بود نبودم ! :)
برای مسابقه : دست . اینو برای یه مسابقه راجع به کارگران گرفتم .
چند تا نقد به مسابقه دارم ! اول اینکه صرفا داشتن مشخصات عکس دلیل بر صاحب اون عکس بودن نمیشه !
چرا ؟ چون فرضا منی که بابام 30 ساله عکاسی میکنه تو لپتاپش پر عکسه ! به نظرم باید از نفری که قراره برنده ش کنین سوالای تخصصی توی چت بپرسین که ببینین بلافاصله جواب میده یا نه ! دومین چیز اینه که خیلیا یه عکس خوبو شانسی میگیرن که اونم نمیتونه برنده باشه به نظرم چون ناعدالتیه . اینا رو نگفتم که کسی ناراحت شه و اینا . صرفا حرف دلم بود ;D

IMG_04601.jpg

Camera Model : PowerShot G12
Camera Make : Canon

Flash : Not Used
Focal Length : 30.5 mm
Exposure Time (Shutter speed) : 0.00625 (1/160 sec) O
Aperture : 4.34 ~f ro 4.5 gozashte budam
ISO : 125
White Balance : Manual

Edit : HDR-10% via Picasa

موضوع : آرزو (اینجا واقعا دلم گرفته بود که این عکسو گرفتم :) انگار دلم میخواست برگردم به دنیای پاک بچگیام.زمانی که سعی میکردم این سوره رو حفظ کنم...)
توی پست قبل هم گفتم اینکه یک نفر مشخصات HISTOGRAM یک عکس رو داشته باشه صرفا ، اون آدمو صاحب اون عکس نمیکنه . من این عکس رو خودم گرفتم اما چون بعد با گوشی ادیتش کردم پاک شده موارد تنظیمات دوربین موقع ثبت . برای اثبات اینکه خودم گرفتم موقع ثبتش توی اینستاگرام خودم گذاشتمش (mr.amir) و اینکه توی گوگل هم میتونین سرچ تصویری کنین . اما خب مشخصات عکس های دیگه ای که از همین صحنه گرفتم (ایده و اجراشم از خودم بود ;;) ) رو به جای این میذارم امیدوارم قبول داوران بشه چون مشخصات دقبقا خود همین عکس نیستن :)

IMG_9348.jpg

Exposure Time (Shutter speed) : 0.004 (1/250 sec) O
Aperture : 5
ISO : 400
White Balance : Auto

Edit : Subtle - AutoDesk PIXLR for android

توضیح : اول با گوشی عکس گرفتم گذاشتم رو قرآن بعد با دوربین از جفتشون عکس گرفتم .

Untitled.png
در جواب پست بعد ، آره منظورم اطلاعات Exif بود . اما فک کردم شما هیستوگرام رو چک میکنین برای فهمیدن صداقت صاحب عکسا :)
ممنون از جوابتون :)

به نقل از 埃米尔 :
موضوع : آرزو (اینجا واقعا دلم گرفته بود که این عکسو گرفتم :) انگار دلم میخواست برگردم به دنیای پاک بچگیام.زمانی که سعی میکردم این سوره رو حفظ کنم...)
توی پست قبل هم گفتم اینکه یک نفر مشخصات HISTOGRAM یک عکس رو داشته باشه صرفا ، اون آدمو صاحب اون عکس نمیکنه . من این عکس رو خودم گرفتم اما چون بعد با گوشی ادیتش کردم پاک شده موارد تنظیمات دوربین موقع ثبت . برای اثبات اینکه خودم گرفتم موقع ثبتش توی اینستاگرام خودم گذاشتمش (mr.amir) و اینکه توی گوگل هم میتونین سرچ تصویری کنین . اما خب مشخصات عکس های دیگه ای که از همین صحنه گرفتم (ایده و اجراشم از خودم بود ;;) ) رو به جای این میذارم امیدوارم قبول داوران بشه چون مشخصات دقبقا خود همین عکس نیستن :)
IMG_9348.jpg

Exposure Time (Shutter speed) : 0.004 (1/250 sec) O
Aperture : 5
ISO : 400
White Balance : Auto

Edit : Subtle - AutoDesk PIXLR for android

توضیح : اول با گوشی عکس گرفتم گذاشتم رو قرآن بعد با دوربین از جفتشون عکس گرفتم .
埃米尔 عزیزما اینجا اصل رو بر اعتماد میذاریم و فرض می کنیم که هرکسی عکسی رو گذاشته خودش گرفته.
و اینکه اگر منظورت از Histogram احتمالا EXIF هست. و اینکه مسابقۀ عکس تخصصی برگزار نکردیم که بخوایم مثلا فایل raw بگیریم بابتش که...! اگر عکسی رو شما شک دارید که کسی خودش گرفته، مطرح کنید ما سوال می کنیم، اما به شیوۀ خودمون :) و اینکه تقریبا تمام افرادی که عکس گذاشتن اینجا رو من میشناسم، و حواسم به مسائل اینطوری هست :)
در مورد اون بحث شانسی بودن هم مسابقۀ "عکاسی" ه . نه مسابقۀ "بهترین عکاس". اگر یه عکس خوبه، خوبه. دلیلی نداره که در موردش فلسفه بافی کنیم :)
لطفا دیگه پست های غیر مسابقه ای کسی نده و توی پیغام خصوصی دنبال کنید بحث ها رو.

موضوع: دست

78.jpg

Panasonic DMC-LS1
f/2.8
1/20s
ISO/100
6mm
ادیت با فوتوشاپ؛ اصلاح نور و کنتراست و سیاه و سفید کردن عکس.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا