اقا اصن توضيح نده شما عاغا! نصفه نصفه ميگيم! ما بيشتر كنجكاو ميشيم!به نقل از عڔفان :بحث دیسلایک نیست آقا. )) توی پستش، دیس داده بود. مث رپرا هستن همو دیس میکنن؟ اونمدلی.
آخه شما آخر داستان رو ببینی، قرار بود باشه که دیدیم نیست؛ گفتم که حالا نیست کنجکاوتون کنم، تو کفش بمونید تا یه مدت زیادی.
عجیب میشه؟ عالی میشه.
به نقل از مازیمون :اون کیه میگه تابستون تموم شه ؟
اقا من تازه دارم به تابستون عادت می کنم
من گفتم من گفتم!به نقل از مازیمون :اون کیه میگه تابستون تموم شه ؟
اقا من تازه دارم به تابستون عادت می کنم
ببینم، احدی دیده سینا اینطوری مکالمه رو شروع کنه؟سينا: سلام عزيزم، خوبي عرفان جان؟ چطوري؟
و ...
ي مين فقط فك كن
نميدونم والا! ولي خو من بي ادبي نديدم ازش!به نقل از عڔفان :ببینم، احدی دیده سینا اینطوری مکالمه رو شروع کنه؟
باز هم میتونم حرفت رو نقض کنم به این شکل که مکالمه با صدای یکی شروع شد.
همون حرفت دربارهی شروع شدن مکالمه. :دینميدونم والا! ولي خو من بي ادبي نديدم ازش!
فقط ي بار منو با اين صالح اشتباه گرفته بود! بيخيال
كدوم حرفم؟
حالا از بین این اسما، منو چهطوری قاطیش کردن بماند، ولی من گوشی رو نزدیک دهنم گرفتم خب؛ نه تو فاصلهی دهمتری.عرفان و صواع و فاط و ایلیا و بقیه اینا باید عربده کشیده باشن دیگه ؟
×××××××××شما صدای عرفانو موقع در آوردن ادای زامبی ها رو میشنویدید، بطور غیر عادی اینطوری نمیشدید؟: حس چندش همراه با شنیدن صدای "خ ِ خ ِ " و جمع شدن خودتون تو خودتون بهطور ناخودآگاه. و گفتن " اَیی... این دیگه چه صدای کوفتی ایه
من ديگه حرفي ندارم!به نقل از عڔفان :همون حرفت دربارهی شروع شدن مکالمه. :دی
حالا از بین این اسما، منو چهطوری قاطیش کردن بماند، ولی من گوشی رو نزدیک دهنم گرفتم خب؛ نه تو فاصلهی دهمتری.
"میشنویدید" چیه؟
The Walking Dead و The Strain ببینید، دیگه چندشتون نمیشه.
الان بشين باز گوش كن! ليست ادماي شاخ و كول و اينا رو بنويس!به نقل از ـفاتــــ :ببینید اصولا" دخترای خیلی شاخ یا صداشون آروم میاد یا آروم نمیاد متوسطا شاخ نیستن به هیچ وجه!
:-سکوت
به نقل از سینا :چهار. مثل همیشه، یک سری موجود قد کوتاه، لوس، سطحی، میان و میگن که میکس ضعیف بوده، وُیسا اِل بودن، صدا بِل بود، هرچی، به حرف اینا گوش ندید، با روح آزاد خودتون گوش فرا بدید به پادکست و لذت ببرید، خدا خودش حساب اینارو میرسه. منم تو میتینگی جایی ببینمشون ترتیبشونو میدم، فکر میکنید چرا اون کوچولوی سفید جرئت نمیکنه بیاد میتینگای تهران رو دیگه؟ برید پادکست عید رو ببینید تا بفهمید چرا [nb]مثال بارزش این کوچولوی کثیف مثلا [/nb]
من كه لايك ميدم!به نقل از ـفاتــــ :واقن؟
چنتا لایک میدین دوباره گوش کنم بنویسم واقعن؟
دقيقا!به نقل از SalehM :"این" صالح؟ مثلا اشاره با نوک انگشت؟
يعني ميخواي بگي صداتم خيلي كوله؟ ميخواي بگي شاخي؟به نقل از Mohammadreza128 :بذاریم تاکید کنم اصولا صدای آدمای شاخ و کول توی پادکست نمیاد
شديد لايكبه نقل از ـفاتــــ :ببینید ما شاخ های مردم مدار و خاکی ای هستیم و زندگی بین جماعت رُ ترجیح میدیم واقن
تو برو آواتار تُ عوض کن شاخ جان