mysterious queen
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان٣
- شهر
- مشهد
پاسخ : جبهه گیری در برابر مسائل جنسی!
چيزى كه شما مى تونيد ازش ايراد بگيريد و من مى پذيرم كاملاً اين هست كه از بچگى سعى نمى كنن براى بچه ها آموزش هايى براى تعامل صحيح با جنس مخالف بذارن و بله اين موضوع كم رنگ ه در مدارس و دانشگاه ها.
ببينيد؛ گاهى اوقات آموزش يه سرى مسائل در سنين پايين خودش فاجعه به بار مى ياره. ارجاعتون مى دم به تمام آمارهايى كه وجود داره در مورد مادران ازدواج نكرده ى زير بيست سال و تعداد كودكان بدون سرپرست و حتا تك سرپرستى كه توى بانك هاى دى ان اى دنبال پدراشون مى گردن و همين طور اين سايت و نقدش در مورد اين نوع آموزش ها.به نقل از مازیمون :صحبت در مورد اینه که چرا اموزش های جنسی در مدارس و دانشگاه ها انقد محدود هستن.
چيزى كه شما مى تونيد ازش ايراد بگيريد و من مى پذيرم كاملاً اين هست كه از بچگى سعى نمى كنن براى بچه ها آموزش هايى براى تعامل صحيح با جنس مخالف بذارن و بله اين موضوع كم رنگ ه در مدارس و دانشگاه ها.
در حال حاضر برنامه هايى توى صدا و سيما داريم كه بدون هيچ لفافه اى در مورد اين مسائل حرف مى زنن، منتها در شبكه هايى مثل شبكه ى آموزش و شبكه ى ٤ و برنامه هاى راديويى خاص مشاوره در شبكه هاى مختلف راديويى. قبول دارم كافى نيستن، ولى نوع گفتارشون به نظر من ايرادى نداره، چون با توجه به مسئله اى كه در مورد سن خاص گفتم اين روند طبيعى ست و صحيح ه.به نقل از مازیمون :یا چرا همیشه در مورد مسایل جنسی در لفافه صحبت میشه ؟
چرا یک زن و شوهر تو سریال تلوزیونی ما همیشه جدا از همن ؟ هر شب دعوا ؟ هر شب بیرون رفتن؟!
یعنی این دوری کردن غیر عادی خودش یک بداموزی نیست؟