- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد II
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- شهید باهنر
- رشته دانشگاه
- دامپزشک / سیاست
با عرض سلام و درود
بعد مشورت با مدیران به این نتیجه رسیدیم که یه مسابقه تاریخ فلسفه برگزار کنیم.
بین شیوه های مسابقه گشتیم و بهترین روش واسه این جور مسابقات رو روش زیر یافتیم:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,101773.0.html
فک میکنم مسابقات جالبی باشه. هدف بدست اوردن اطلاعاته، واسه همین به نظرم واسه شرکت کنندگانش که اغلبا ادم های خاصی هستند لذت بخش باشه. واسه این گفتم خاص چون فلسفه آدم خودش رو میخواد و هر کسی به فلسفه علاقه نداره....
ما که از مسابقه انجمن تاریخ راضی بودیم. خیلی چسبید...
امیدواریم مطالب این مسابقه هم مثل اون لینک واسه دنبال کنندگان و شرکت کنندگان لذت بخش و مفید باشه...
راجع به داوری مسابقه هم باید بگم داوری ها بر اساس معیار همون تاپیک بالا انتخاب میشن...
یعنی محتوا و اعتبار علمی چهار امتیاز
صحت و دقت در نگارش چهار امتیاز
و به جای منبع از پارامتر صحت منطقی استفاده میکنیم که دو امتیاز داره....
داور ها از مدیران سایت انتخاب میشن و اگر شخص دیگری هم واسه داوری علاقمند بود میتونی به من پ.خ بده تا اگه شرایطش رو داشت داور بشه...
تمام این تلاش ها برای اعتلای سطح علمی شما دوستان و لذت بردن هرچه بیشتر شما از علم فلسفه و منطق تدارک دیده شده....
امیدوارم ازش استقبال بشه....
میتونید در ادامه برای شرکت در مسابقه اعلام آمادگی کنید...
در صورتی که تعداد به حد نصاب رسید مسابقه رو با تعداد مراحل توافقی راه میندازیم. داور ها به طور دقیق اعلام شده و موضوع اول رو بیان میکنیم...
بعد مشورت با مدیران به این نتیجه رسیدیم که یه مسابقه تاریخ فلسفه برگزار کنیم.
بین شیوه های مسابقه گشتیم و بهترین روش واسه این جور مسابقات رو روش زیر یافتیم:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,101773.0.html
فک میکنم مسابقات جالبی باشه. هدف بدست اوردن اطلاعاته، واسه همین به نظرم واسه شرکت کنندگانش که اغلبا ادم های خاصی هستند لذت بخش باشه. واسه این گفتم خاص چون فلسفه آدم خودش رو میخواد و هر کسی به فلسفه علاقه نداره....
ما که از مسابقه انجمن تاریخ راضی بودیم. خیلی چسبید...
امیدواریم مطالب این مسابقه هم مثل اون لینک واسه دنبال کنندگان و شرکت کنندگان لذت بخش و مفید باشه...
راجع به داوری مسابقه هم باید بگم داوری ها بر اساس معیار همون تاپیک بالا انتخاب میشن...
یعنی محتوا و اعتبار علمی چهار امتیاز
صحت و دقت در نگارش چهار امتیاز
و به جای منبع از پارامتر صحت منطقی استفاده میکنیم که دو امتیاز داره....
داور ها از مدیران سایت انتخاب میشن و اگر شخص دیگری هم واسه داوری علاقمند بود میتونی به من پ.خ بده تا اگه شرایطش رو داشت داور بشه...
تمام این تلاش ها برای اعتلای سطح علمی شما دوستان و لذت بردن هرچه بیشتر شما از علم فلسفه و منطق تدارک دیده شده....
امیدوارم ازش استقبال بشه....
میتونید در ادامه برای شرکت در مسابقه اعلام آمادگی کنید...
در صورتی که تعداد به حد نصاب رسید مسابقه رو با تعداد مراحل توافقی راه میندازیم. داور ها به طور دقیق اعلام شده و موضوع اول رو بیان میکنیم...