• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خندوانه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع میترا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خندوانه

حالا جدا از هرچی، یه سوالی که جدیدا داره از مهموناش میپرسه خیلی خوبه، و به نظرم هممون باید جواب بدیم بهش،
اینکه برا اینکه حتی دل یک نفر رو شاد کنیم، چیکار میکنیم؟ اینکه شما باعث شاد شدن دل حتی یک نفر هم بشین خیلی ارزشمنده.
و خداییش بعد مدت هاس که یه برنامه طنزی میبینم، که واقعا از ته دل میخندم! تلویزیون نداره رسما هیچی، مگه سریال دانلود کنین اونم
چقدر میتونین اخه..اخرین طنزی که من دیدم friends بوده، بعدش دیگه چیزی نبوده مگه بخوام مثلا د بیگ بنگ تئوری رو دانلود کنم، که خب یه عالمه هزینه نت هم دارم بدم..

آخ من عاشق جناب خانم ٬ ینی کل برنامه یه طرف جناب خان یه طرف . فکر کنم یکم دیگه اسم و عکس اکانتمُ جناب خانی انتخاب کنم : دی

این تاپیک قبلا بودا من یادمه . ولی کلا خیلی خوبه و برای نشاط جامعه خیلی خوبه .
نشاااط جامعه به لحن جناب خان

متفاوت ترین برنامه ایه که تو به عمرم دیدم
تنوع تو وله ها (همچین وله های شادو با اینجور ریتم آهنگا ندیده بودم تو تلویزیون خودمون)
تنوع تو مهمونای برنامه که اکثرشون بهترینای هر حرفن ،چه تو بازیگری و چه تو ورزش و سیاستو ...( مثله بعضی از برنامه ها نیست که مهمونای بیخود ک همش حوصله آدمو سر میبرن با حرفاشون دعوت کنن)
ریتم برنامه یه جوریه که هرچقدرم مهمون دعوت شده جدی باشه بالاخره یه کم شوخیو خنده تو فضای برنامه ایجاد میشه
و از همه مهمتر "حضور جناب خان" :x
فقط از نیما زیادی خوشم نمیاد،سعی میکنه با نمک باشه ولی زیاد نیس :|

ی سرو گردن اربرنامه های دیگ بالاتره

برنامه جالبه اگه رامبد جوان خندشو درست کنه؛کمبود یه همچین برنامه هایی حس میشه وافعا.
این پانتومیماش خیلی ضایع اس؛مثلا یه بار بود "حساب جاری".بعد طرف یه برگه از تو کتش دراوورد بعد یکی از اون ور داد زد حساب جاری :)) خدایا. :))

من جناب خانو خیلیی دوست دارم!!
این که از هر نوع آدمی هم برا مهموناشون استفاده میکنن هم خیلیی خوبه.

وای آره منم عاشق جناب خانم . جناب خان فرزندِ جناب جان : ))))
فقط ٬ این قسمت ِ فیلم بازی کردن و ادا در اوردنِ نیما یکم لوث نشده ؟ و ایضا لوس ؟ : دی اون قسمتش که مثلا با زن ِ اپلیکیشنیش رفته بود پیک نیک ٬ هِی نیگاش می کردم هِی می گفتم با خودم که خب الان باید بخندم ینی ؟ : دی

Back
بالا