- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
کتابشو که من خوندم اسمش A man with iron mask بود،حالا فیلمشو حقیقتا نمیدونم اسمش چیه؟!

ممنون الان سرچ کردم اسم فیلمشم همینهکتابشو که من خوندم اسمش A man with iron mask بود،حالا فیلمشو حقیقتا نمیدونم اسمش چیه؟!

فکر کنم life of the party باشهیه فیلم خارجی دیدم ولی اسمش یادم نیس
داستانش این بود که یه مادر و دختر همزمان باهم می رن دانشگاه توی یه رشته هستن اگه اشتباه نکنم باستان شناسی و باهم می خوان فارغ التحصیل بشن
منون میشم اگه می دونید اسمشو بگید:)
این بود اگ اشتباه نکنماسم فیلمی که بازیگر نقش اصلیش یه زن هست که میتونه ذهن دیگران رو بخونه و این قضیه باعث دردسرش شده و دیونش کرده چون صدای افکار و ذهن تمام دوربریاش میاد تو ذهن اینزن و باعث شده تحت مراقبت پزشک روانشناس باشه و با کمک این روانشناس شرایط طبیعی خودش رو پیدا میکنه و با پیشنهاد دکتر روانشانس وارد گارد پلیس میشه تا بتونه به اونا کمک کنه و در اولین همکاری وارد یک اتاق بازجویی میشه و در زمان بازجویی ذهن طرف رو میخونه

from hell باید باشه اگه اشتباه نکنمیه فیلمی هس ک جانی دپ توش نقش کار آگاه بازی کرده بود بعد یه فردی که فراماسونی بود برای اجرای یه جور مثلا مراسم مذهبی میخاست ۵تا دختر رو بکشه بعد با انگور اونارو گول میزد دل و رودشونو در میاورد میزاشت رو جسدشون ....اسمش چیه یادم نمیاد لامصبببب

ممنوناین بود اگ اشتباه نکنم
https://www.imdb.com/title/tt0339785/?ref_=ttpl_pl_tt