• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اسم این فیلمه چی بود؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع s.pegasus
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کتابشو که من خوندم اسمش A man with iron mask بود،حالا فیلمشو حقیقتا نمیدونم اسمش چیه؟!

فیلم ایرانی:))
یه فیلمه بود مجید یاسر بازی میکرد که تو فیلم با زنش مشکل داشت میخواس طلاق بگیرن و اینا فک کنم.
اسم این فیلمه از یادم رفته پدرم دراومده همه ش ذهنم مشغوله:))
چی بود این؟

اسم فیلمی که بازیگر نقش اصلیش یه زن هست که میتونه ذهن دیگران رو بخونه و این قضیه باعث دردسرش شده و دیونش کرده چون صدای افکار و ذهن تمام دوربریاش میاد تو ذهن اینزن و باعث شده تحت مراقبت پزشک روانشناس باشه و با کمک این روانشناس شرایط طبیعی خودش رو پیدا میکنه و با پیشنهاد دکتر روانشانس وارد گارد پلیس میشه تا بتونه به اونا کمک کنه و در اولین همکاری وارد یک اتاق بازجویی میشه و در زمان بازجویی ذهن طرف رو میخونه

یه فیلم خارجی دیدم ولی اسمش یادم نیس
داستانش این بود که یه مادر و دختر همزمان باهم می رن دانشگاه توی یه رشته هستن اگه اشتباه نکنم باستان شناسی و باهم می خوان فارغ التحصیل بشن
منون میشم اگه می دونید اسمشو بگید:)
فکر کنم life of the party باشه

اسم فیلمی که بازیگر نقش اصلیش یه زن هست که میتونه ذهن دیگران رو بخونه و این قضیه باعث دردسرش شده و دیونش کرده چون صدای افکار و ذهن تمام دوربریاش میاد تو ذهن اینزن و باعث شده تحت مراقبت پزشک روانشناس باشه و با کمک این روانشناس شرایط طبیعی خودش رو پیدا میکنه و با پیشنهاد دکتر روانشانس وارد گارد پلیس میشه تا بتونه به اونا کمک کنه و در اولین همکاری وارد یک اتاق بازجویی میشه و در زمان بازجویی ذهن طرف رو میخونه
این بود اگ اشتباه نکنم
https://www.imdb.com/title/tt0339785/?ref_=ttpl_pl_tt

یه فیلمی هس ک جانی دپ توش نقش کار آگاه بازی کرده بود بعد یه فردی که فراماسونی بود برای اجرای یه جور مثلا مراسم مذهبی میخاست ۵تا دختر رو بکشه بعد با انگور اونارو گول میزد دل و رودشونو در میاورد میزاشت رو جسدشون ....اسمش چیه یادم نمیاد لامصبببب

یه فیلمی هس ک جانی دپ توش نقش کار آگاه بازی کرده بود بعد یه فردی که فراماسونی بود برای اجرای یه جور مثلا مراسم مذهبی میخاست ۵تا دختر رو بکشه بعد با انگور اونارو گول میزد دل و رودشونو در میاورد میزاشت رو جسدشون ....اسمش چیه یادم نمیاد لامصبببب
from hell باید باشه اگه اشتباه نکنم

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
حدود 10 الی 15 سال پیش یه فیلمی دیدم که روی دوتا سی دی بود
یکی از خودش درآورده بود که اسم فیلم جهنم هست اما هرچی سرج کردم اون فیلم نیومد
تا جایی که یادم هست اول فیلم اینجوری شروع میشد که از زیر اسلحه یه یارو یه مایعی روی یه مرد ریختن و آتیشش زدن
یعد این مرد تیدیل میشد به یه ابر قهرمان یعنی یه جوری شد که از بدنش چیزایی بیرون زد و به عنوان محافظ کل بدنشو گرفت تقریبا مثل سوپرمن شد و گاهی میبردنش جهنم و با حاکم جهنم ملاقات میکرد که یه غول بود
در نهایت آخرین باری که با اون غول ملاقات کرد از چشماش اشعه هایی بیرون اومد و تمام کسایی که توی جهنم بودن و اون غول را نابود کرد...
خیلی دنبال اسم این فیلم گشتم اما متاسفانه پیدا نکردم..
اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
clip_image001.gif
clip_image001.gif
clip_image001.gif
clip_image001.gif
clip_image001.gif

Back
بالا