سلام!
سلام !
تبریک آقا رضا!
مرسی مرسی ! هماتاقی میلاد بودی ؟
۱. شما تو این لینک بالایی دربارهٔ المپیاد ریاضی پرسیدی؛ بهشکل خلاصه میشه بگی چیشد کامپیوتری شدی؟ (+ نظرت راجع به هندسه)
اون تاپیک اوایل سال بود، تقریبا یکی دو جلسه که سر کلاس آقای احمدپور رفتم، فهمیدم استعدادی ندارم تو هندسه! از بچگی هم از جبر و نظریه خوشم نمیومد ! واسه همین تقریبا خیلی طول نکشید که کامپیوتری شدم ! (اون موقع کامپیوتر ریاضی مدرسمون یکی بودن)
۲. پیشنهاد میدی ملت دو تا رشته با هم بخونن؟ (الف. نزدیک مثل ریاضی و کامپ یا فیزیک و نجوم ب. دور)
نه خوب نیست بنظرم ! چون سطح المپیاد بالا رفته واقعا کار سختیه که توی دوتا المپیاد مدعی طلا باشه آدم ! توی حالت الف باز قابل تحمله، ولی حالت ب واقعا ترسناکه ! (اگه اشتباه نکنم، شما کامپیوتر میخوندی بعد طلای ادبی گرفتی !؟!! )
۳. چرا من هر چی طلا میشناسم برا جهانی برنامهای ندارن؟ حالا ما ادبیها جهانی نداریم، شما چرا؟ (از این شوخیها نکنین آقا، بَده...)
حالا دوره طلا شروع شه بچه ها برنامه پیدا میکنن ! الان اکثرن دارن استراحت میکنن، دو سه سال درگیر بودن !
۴. نظرت راجع به project euler؟ اصلاً ارزش داره آدم وقت بذاره روش؟
من خودم 60 تایی اکسپت دارم اونجا فک کنم ! واسه شروع سایت خوبیه، ولی خیلی ارزش وقت گذاشتن نداره !
۵. برای گراف چی خوندین؟ وست با اون ترجمهٔ معلوم الحال یا کتاب دیگهای؟
معلوم الحال یعنی چی ؟!
سال دوم آشنایی با گراف خوندیم ! سال سوم وست انگلیسی سه فصل خوندم ! خیلی هم تمریناش رو حل نکردم !
۶. (تقریباً نامربوط به تاپیک) ان شاء الله دانشگاه چه رشتهای؟ کامپ، زبونم لال برق، چیز دیگه؟ (چرا من با برقیا خوب نیستم واقعاً؟)
نه بابا برق چیه !؟ نرم افزار انشالا !
موفق باشی!
مرسی ! همچنین