سوالی که چندوقته ذهن منو مشغول کرده اینه
بنده یک المپیادی ریاضی تو یزد مدرسه شهید صدوقی هستم
اینجا معلما خیلی رو المپیاد مانور نمیدن
تو اداره کل هم از بودجه برای خودشون پیک میگیرن
واقعیت اینه که همه چی کشکه!!!
می خوام بدونم اگه مرد میدون باشی میتونی بدون معلم به اونجایی که باید برسی ؟
اصآ معلم چقدر تاثیر داره؟
خواهشآ نصیحت کنید
خواهشآ ناامیدم نکنید
آره دوست من خیلی خیلی از این موارد داریم .
معلم فقط راه رو نشون میده ،خود فرد مهمه .
مطمئن باش اگر درست تلاش کنی حتما موفق میشی
پی نوشت : تجربه شخصی هم خوبه هم بد
شاید از نظرمن نوعی که هنوز مدال ندارم درست باشه اما در واقعیت نه.
شاید هم برعکس حتی
اما این حرف هایی که من زدم ماله اشخاص موفق بوده و از من نبود
یه چیزی که خیلی مهمه اینه که درگیر جو خاصی نشین و فکر نکنین هر کی حتی اگه طلا داشت گفت در مورد شما هم درسته ! مطابق با ویژگی های خودتون برنامه ریزی کنید ، نآمید نشید ..من فکر می کنم معلم در مورد یاد دادن نحوه مطالعه هر مبحث و رفع اشکال مهمه فقط المپیاد یعنی تلاش واقعی وزیاد ! کسی هم که میاد المپیاد یعنی اینکه توانایی این که بتونه خیلی زیاد تلاش کنه و قوی باشه رو داره هدف المپیاد مدال نیست. اول باید دید روحیه وتوانایی مناسب برای المپیاد هست یا نه . خیلی وقتا احساسی تصمیم گیری می شه و نهایتشم میشه.....
ببینین من نمیگم هرکی معلم نداره موفق نمیشه چه بسا طلا هم بشه..اما تجربه شخصی من و اطرافیانم و حتی تجربه خود معلمام اینکه برای یه موفقیت 100 درصد باید از خیلی زودتر(که متاسفانه من این فاکتور رو از دست دادم..اما امیدوارم که جبران شده باشهبا معلمای کار کشته شروع کنی.. اینارو واسه المپ ریاضی میگم چون رشته المپمه..
امسال ما یه دوست گرامی ای داشتیم به اسم آقای آرش چایچی
همه میگفتن طلا هست ایشون، طلا ۱ امسال از مدرسه ما بود آقای گل مکانی
بعد اگه از خود ریاضی ها مون هم بپرسید میشنوید که آرش در بعضی موارد بالاتر از علی بودش
بعد ایشون متاسفانه حتی مرحله۲ هم قبول نشد(البته واقعا سر بی دقتی نبود ،دلیلش بمونه برا بعد)
میخوام اینو نتیجه بگیرم که هیچ ربطی،دقت کنید هیچ ربطی به معلم کار کشته و زود شروع کردن نداره و هیچ چیز قطعی نیست، شما نمیتونی بگی من حتما طلا میشم یا مثلا حتما مدال میارم
+بالایی : نظر شما کاملا برای من قابل احترامه و من هم تا چند وقت پیش مثل شما فکر میکردم امیدوارم بی احترامی به نظر شما تلقی نشه حرف هام
پایینی : الان پرسیدم از بچه ها،مثل اینکه اشتباه خبری رخ داده اون یه سال دیگه بود :دى
البته طلا يك آقاي گل مكاني نبود، ولي فكر كنم به تاپيك بيربط نباشه اگه بگم طلا يك كرماني بوده و امكانات دائم نداشته ولي ماهي يكبار براش از تهران معلم ميومد.
سلام
من همون کرمانیه هستم و این رو هم بگم که ماهی یکبار برای من استاد نمیومد... بلکه قبل از مرحله دو هر سال برای این که کمکی بشه بهمون از هر درس به غیر از جبر با پول بلیت از خودمون استاد رو به مدت دو روز می آوردیم (برای کل استان... یعنی بچه های المپیادی از تمام استان می اومدن) پس من هم امکانات خاصی نداشتم...
و اینو بدون که هیچ ربطی به استاد داشتن نداره....
یک مورد دیگه:
آرین تاجمیر: ایشون از اصفهانه و میدونم که در سال خودش تنها المپیاد ریاضی اصفهان بوده و هیچ استادی نداشته... توی دوره هم درسی هاشو خوب نداد ولی خلاقیتو ترکوند ( اول شد!) و طلا شد!!! به همین راحتی!!!
بچه ها ممنون از اینکه به بخی از سوالاتم جواب دادیم
از حرفاتون یک مقداری باورم بیشتر شد اما دلیل این سوال اینه که معمولا تو شهرستان ها رسمه که به المپیادی ها، به خصوص ریاضی ها میگن آقایون الاف شما به جای اینکه رو المپیاد کار کنید بیاین کنکورتون رو بخونید..........یا مثلا این که تا وقتی علامه حلی ها و انرژی اتمی ها هستند شما خر کی هستین که بیاین المپیاد بخونین ..........جتی معلمای ریاضی بدتر از بقیه اند ........در کل توی اینجا شما حتی اگه بتونید با کمبود امکانات کنار بیاین این حرف آدمای دور و بر تونه که داغونتون می کنه
اصآ یه وضعیه که آدم اینقدر رو هدفش قضاوت بشه
آدم احساس افسردگی میکنه
بیشترین سختیه المپیاد مال همینه
رقابت کردن حال نمیده؟
نمی خوای ثابت کنی تو از اون انرژییه و حلیه که کلی معلم دارن قوی تری؟
نمی خوای نشون بدی توانت در چه حده؟
دو حالت داره یا شایسته ای که طلا شی و ...
یا شایسته این نیستی
اگه نیستی که بیخیال. ولی اگه میتونی مثل یه مرد این راه برو
به همه ثابت کن با اینکه شهرستانی هستی و معلم کم خواهی داشت و فشار خانواده و نزدیکان رو داری تحمل میکنی.ولی بازم از همه قوی تری
اگه تو زندگی ریسک نکنی اگه جسور نباشی هیچ وقت موفق نمیشی...
خوب فکر کن ...