sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,814 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2014/11/12 #21 پاسخ : نشست ادبی شعرای سایت/پیشنهادات بنا به استقبال گستردتون کنسل شد.
*Kosar* کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 311 امتیاز 7,033 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر خوی سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه تهران_مرکز رشته دانشگاه زبان و ادبیات انگلیسی 2018/8/25 #22 بچه ها اگه موافق ادامه یافتن این تاپیک هستین وشرکت میکنین لدفن این پست رو لایک کنین ببینم چند چندیم
*Kosar* کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 311 امتیاز 7,033 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر خوی سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه تهران_مرکز رشته دانشگاه زبان و ادبیات انگلیسی 2018/8/25 #23 سایت شلوغه ماشالله هی تاپیکای مختلف میاد بالا تند تند این تاپیکم گم شد اون وسطا گفتم شاید نبینین اقا لایک کنین تاپیک خوبیه بزارین دوباره احیاش کنیم تایمشم احتمالا بزاریم جمعه عصرا بعد دیگه غر نمیزنین که جمعه ها حوصلمون سر میرع
سایت شلوغه ماشالله هی تاپیکای مختلف میاد بالا تند تند این تاپیکم گم شد اون وسطا گفتم شاید نبینین اقا لایک کنین تاپیک خوبیه بزارین دوباره احیاش کنیم تایمشم احتمالا بزاریم جمعه عصرا بعد دیگه غر نمیزنین که جمعه ها حوصلمون سر میرع
پهلوی کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,543 امتیاز 22,378 نام مرکز سمپاد میرزا کوچک خان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 1399 2018/8/25 #24 @arman aria @maleck :) @A M I N
A M I N کاربر فوق تصور فارغالتحصیل ارسالها 3,911 امتیاز 38,051 نام مرکز سمپاد BHT شهر LNG سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه SBU رشته دانشگاه ARC 2018/8/25 #25 من آخه راجب چی نظر بدم؟ بشینم چی بگم؟
*Kosar* کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 311 امتیاز 7,033 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر خوی سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه تهران_مرکز رشته دانشگاه زبان و ادبیات انگلیسی 2018/8/25 #26 به نقل از A M I N : من آخه راجب چی نظر بدم؟ بشینم چی بگم؟ کلیک کنید تا باز شود... اصلا لزومی ندارع که همه نظرها حتما شبیه نظرای کارشناسا باشه هر حسی که راجبه شعره داری یا نظرتو بگو
به نقل از A M I N : من آخه راجب چی نظر بدم؟ بشینم چی بگم؟ کلیک کنید تا باز شود... اصلا لزومی ندارع که همه نظرها حتما شبیه نظرای کارشناسا باشه هر حسی که راجبه شعره داری یا نظرتو بگو
A M I N کاربر فوق تصور فارغالتحصیل ارسالها 3,911 امتیاز 38,051 نام مرکز سمپاد BHT شهر LNG سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه SBU رشته دانشگاه ARC 2018/8/25 #27 به نقل از *Kosar* : اصلا لزومی ندارع که همه نظرها حتما شبیه نظرای کارشناسا باشه هر حسی که راجبه شعره داری یا نظرتو بگو کلیک کنید تا باز شود... پس خواهشا اسم این جا رو بذار "روزنشینی ادبی"
به نقل از *Kosar* : اصلا لزومی ندارع که همه نظرها حتما شبیه نظرای کارشناسا باشه هر حسی که راجبه شعره داری یا نظرتو بگو کلیک کنید تا باز شود... پس خواهشا اسم این جا رو بذار "روزنشینی ادبی"