• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اسید پاشی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ابوالفضل
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اسید پاشی

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
بیش تر منظورم اجتماعی بود
مثلا من یه دفه رفتم پارک و تا وقتی که اون جا بودم اون برادر بسیجی مشغول ....بود..
خب اون نبود امنیت من برقرار بود چون من سنی ندارم که یه سری چیزا بگم طبیعیه،
نا امنی رو برای خودشون فقط دوست ندارن

دقیقا...چون نامانی رو برای خودشون دوس ندارن...منظور منم همینه...اگه این اسید پاشیا پیگیری نشه قطعن مردم ی ذره اعتراض میکنن و وقتی جامعه شلوغ بشه خیلیا خیلی چیزای دیگر روهم ممکنه رو کنن...مثلن خودتو فک کن ی جا مرم جمع شدن دارن اعتراض میکنن ک چرا پیگیری نمیکنید...وهمون برادر بسیجی بخاد مردم رو ساکت کنه...تو البته اگر ادم شجاعی باشی طبیعتا بش میگی ک شما ک خودت ...!لازم نکرده مردمو ساکت کنی :D مثال خوبی بود

البته گفتم ک!من نظرمو میگم وقتی خودم رو جای ی مشئول بی کفایت تصور میکنم :)

والا من فقط یه خبر گذاشتم و هیچ اظهار نظری نکردم.
تو خود اون سایت هم منبع خبر رو گفته سحام نیوز
اینم منبع اصلی خبر
http://sahamnews.org/1393/09/271250/
اینم خبر تو هرانانیوز :
https://hra-news.org/fa/women/zanan-14

حسین ساجدی نیا، رئیس پلیس تهران گفته است که دو عامل اسیدپاشی به دکتر سیامند انوری، مدیر بیمارستان ضیاییان شناسایی و بازداشت شده اند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آقای ساجدی نیا امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه با اشاره به اینکه پلیس ظرف مدت ۱۲ ساعت عاملان این حادثه را شناسایی و بازداشت کرد، گفت: "دو متهم این پرونده پس از گذشت ۲۴ ساعت از حادثه، در جریان دو عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند، متهمان در جریان تحقیقات اولیه انگیزه خود از انجام این کار را موضوعات و مسایل صنفی اعلام کردند."
به گفته رئیس پلیس تهران، عامل اصلی این حادثه پزشک و متهم دوم دانشجو بوده است.
درهمین حال بر اساس اعلام وزارت بهداشت، متهم ردیف اول این پرونده "سابقه رفتار نابهنجار داشته که منجر به تعلیق وی از عضویت در هیات علمی دانشگاه" شده است. متهم ردیف دوم نیز دانشجوی مقطع کارشناسی و از نزدیکان متهم ردیف اول است.

واویلا :| شخصِ تحصیل کرده و هیئت علمی :| شخصی که پزشک بوده. پزشک! :| کسی که سوگند پزشکی خورده که حافظ جون مردم باشه!

http://www.bbc.co.uk/persian/iran/2014/12/141201_nm_acid_attack_tehran_hospital_arrest

چرا هيچ اطلاع رساني اي در باره ي اين اسيد پاشيا و مجازات عاملينش نشده؟چرا مستند ازشون درست نشده كه انگيزشون چي بوده؟؟من در اون زمان فكر كردم عاملين اين اتفاقات ربطي به امر به معروف و نهي از منكر ندارن ولي حالا با گذشت مدت زماني و اينكه هيچ چيزي از مجازات و انگيزه عاملينش گفته نشده نظرم داره تغيير مي كنه
تنها چيزي كه گفته شد يه بار خيلي ريز گفتن عاملينش رو گرفتيم و ديگه هيچي.
حداقلش اينه كه زنان جامعه با شنيدن خبر دستگيري و مجازات اين افراد قدري احساس امنيت بيشتر مي كردن در اون برهه.يا واقعا دستگاه امنيتي اي كه از تروريستاي داعش از لحظه ي ورودشون به ايران فيلم گرفته نمي تونه اسيد پاشا رو پيدا كنه كه امنيت يه شهر رو براي چندين روز زير سوال بردن؟
پ،ن: الآن يكي مياد يه لينك خبر ميزاره از رئيس پليس كه گفته عاملينش دستگير شدن.من منظورم از اين پست كلا اينه كه چرا هيچ خبر رساني اي روي اين قضيه انجام نشد، صرفا رييس پليس طي سخنانش اشاره كرده كه عوامل اين كار دستگير شدن و ديگر هيچ.

به نقل از Fateme.RMA :
حسین ساجدی نیا، رئیس پلیس تهران گفته است که دو عامل اسیدپاشی به دکتر سیامند انوری، مدیر بیمارستان ضیاییان شناسایی و بازداشت شده اند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آقای ساجدی نیا امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه با اشاره به اینکه پلیس ظرف مدت ۱۲ ساعت عاملان این حادثه را شناسایی و بازداشت کرد، گفت: "دو متهم این پرونده پس از گذشت ۲۴ ساعت از حادثه، در جریان دو عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند، متهمان در جریان تحقیقات اولیه انگیزه خود از انجام این کار را موضوعات و مسایل صنفی اعلام کردند."
به گفته رئیس پلیس تهران، عامل اصلی این حادثه پزشک و متهم دوم دانشجو بوده است.
درهمین حال بر اساس اعلام وزارت بهداشت، متهم ردیف اول این پرونده "سابقه رفتار نابهنجار داشته که منجر به تعلیق وی از عضویت در هیات علمی دانشگاه" شده است. متهم ردیف دوم نیز دانشجوی مقطع کارشناسی و از نزدیکان متهم ردیف اول است.

واویلا :| شخصِ تحصیل کرده و هیئت علمی :| شخصی که پزشک بوده. پزشک! :| کسی که سوگند پزشکی خورده که حافظ جون مردم باشه!

http://www.bbc.co.uk/persian/iran/2014/12/141201_nm_acid_attack_tehran_hospital_arrest

موضوعات صنفی یعنی می خواستن مشتری ایجاد کنن؟
یا عمل پلاستیک انجام بدن؟ :-?

Back
بالا