Veteran
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- عروس زاگرس ؛ آلامتو
پاسخ : اسید پاشی
دیگه جایی که منطق حاکم باشه باید حق رو پذیرفت .بله قبول می کنم که زود قضاوت کردم و هیچ مدرکی هم دال بر تاییدِ حرفم ندارم.
من معذرت می خوام . :)
اخبار رو هم به طور کاملا دقیقی ای دنبال نکردم . بیشتر از سایت ها خبری.بماند که واقعا رسانه های غربی خصوصا بی بی سی و صدای
آمریکا تو این چند روز کم شیطنت نکردن و از آب گل آلود ماهیگیری .
ازا ونجایی که بین اسید پاشو قربانی هیچ گونه خصومت ناموسی یا چیزی شبیه به این وجود نداشته :
ممکنه کار یک نفر بوده و فرد خودش تصمیم به این کار گرفته ،
یا این کار توسط چند نفر و به طور برنامه ربزی شده ای انجام شده .
در هر دو حالت چیزی که من رو متعجب میکنه انگیزه ی فاعله . با خودش چی فک کرده که رفته همینطور و بی دلیل رو صورت دخترِ
مردم اسید پاشیده ؟ روانی بوده ؟ شکی نیست ! ولی ممکنه که پشتش هم به یک جایی گرم بوده باشه ،
یا برای ایجاد جو منفی در شرایط فعلی که بحث حجاب و عفاف خیلی گرم شده از طرف عوامل بیگانه
، یا اینکه فرد از طرف گروه های مذهبی تندروبه این کار تشویق شده .
در این حالت ممکنه اون گروه بسیج باشه . ولی بازهم احتمالش نیست که این فرد واقعا از یک مسوول رده بالا
دستوری برای انجام این کار گرفته باشه .
منتظر می مونیم تا ببینیم چی میشه . ولی میعاد عزیز ، حتی اگر این افراد واقعا جزو اعضایِ معمولی بسیج باشن ،
واقعا" انتظار داری که این خبر درز پیدا کنه ؟ من که فکر نمی کنم .حتی بسیج شاید حاضر نشه که اعلام کنه بله این افراد از ما بودن
ولی خود سر عمل کردن و ما این کارشون رو محکوم میکنیم و از این حرفا .
به هر حال ممنون از تلنگرت . من فقط از احتمالات صحبت می کنم و از چیزی مطمئن نیستم.
به نقل از میعاد :veteran
تو دوست عزیز من ازت یه خواهش دارم.
گقتی بسیج و سپاه.
اصلا بسیج رو هیچ فقط سپاه،ازت میخام یه مدرک مستدل و قابل اتکا برای من ارایه کنی که این اتفاق مربوط به این ارگانه.یا اصلن این ارگان ربطی به این ماجرای اسید پاشی داره.
متسدل خواهش میکنم.نه اینکه فلانی در فلان شبکه فلان حرفو زد،یا اینکه چرا مسولین سکوت کردن و ... .تو اگه یه مدرک به من دادی هیچ حرفی نیست اما اگه ندادی لااقل اینو بدون که طبق معمول حرکت بعدی اینه که وقتی متهم یا متهمین دستگیر بشن صحبت از این میشه که اینا فیک هستن و اینا متهمین اصلی نیسنو اینا صحنه سازیه و دسته خودشون در کاره و ... و درضمن بدون هر حرفی که میزنی اگه قابل اتکا باشه خودت سنگین تری وگرنه توام یکی از همونایی هسی که نگا میکنن ببینن بقیه چی میگن اونم تکرار کنه.اگه هر کس هر حرفی رو که میشنوه قبل از اینکه به یه نفر دیگه منتقلش کنه یکم رد مورد فکر کنه و تحقیق کنه الان وضعمون این نبود.
دیگه جایی که منطق حاکم باشه باید حق رو پذیرفت .بله قبول می کنم که زود قضاوت کردم و هیچ مدرکی هم دال بر تاییدِ حرفم ندارم.
من معذرت می خوام . :)
اخبار رو هم به طور کاملا دقیقی ای دنبال نکردم . بیشتر از سایت ها خبری.بماند که واقعا رسانه های غربی خصوصا بی بی سی و صدای
آمریکا تو این چند روز کم شیطنت نکردن و از آب گل آلود ماهیگیری .
ازا ونجایی که بین اسید پاشو قربانی هیچ گونه خصومت ناموسی یا چیزی شبیه به این وجود نداشته :
ممکنه کار یک نفر بوده و فرد خودش تصمیم به این کار گرفته ،
یا این کار توسط چند نفر و به طور برنامه ربزی شده ای انجام شده .
در هر دو حالت چیزی که من رو متعجب میکنه انگیزه ی فاعله . با خودش چی فک کرده که رفته همینطور و بی دلیل رو صورت دخترِ
مردم اسید پاشیده ؟ روانی بوده ؟ شکی نیست ! ولی ممکنه که پشتش هم به یک جایی گرم بوده باشه ،
یا برای ایجاد جو منفی در شرایط فعلی که بحث حجاب و عفاف خیلی گرم شده از طرف عوامل بیگانه
، یا اینکه فرد از طرف گروه های مذهبی تندروبه این کار تشویق شده .
در این حالت ممکنه اون گروه بسیج باشه . ولی بازهم احتمالش نیست که این فرد واقعا از یک مسوول رده بالا
دستوری برای انجام این کار گرفته باشه .
منتظر می مونیم تا ببینیم چی میشه . ولی میعاد عزیز ، حتی اگر این افراد واقعا جزو اعضایِ معمولی بسیج باشن ،
واقعا" انتظار داری که این خبر درز پیدا کنه ؟ من که فکر نمی کنم .حتی بسیج شاید حاضر نشه که اعلام کنه بله این افراد از ما بودن
ولی خود سر عمل کردن و ما این کارشون رو محکوم میکنیم و از این حرفا .
به هر حال ممنون از تلنگرت . من فقط از احتمالات صحبت می کنم و از چیزی مطمئن نیستم.