• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد المپیاد دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ehem_Ehem
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : قابل توجه دانشجویان : المپیاد دانشجویی

تا اونجا که اطّلاع دارم هیچ دانشگاهی از دانشجوش هزینه نمی‌گیره تازه بعضی دانشگاه‌ها با دانشجوهاشون کار می‌کنند واسه این مسئله که حرفی برای گفتن داشته باشند ولی دانشگاه ما وقتی ترم 6 بودم گفت 175 تومن می‌گیره به جز رتبه یک تا پایان ترم 7 منم رفتم دفتر استعداد درخشان که آقا چرا همچین کاری می‌کنید هیچ جا اینطوری نیست یا حداقل من که رتبه یک تا پایان ترم 5 هستم رو هم مجانی کنید امّا قبول نکردن و نفهمیدم اون بودجه کجا خرج شد :)) دیگه ما هم همچین قهر کردیم دیگه :))
(بعضی دانشگاه‌ها یا بعضی از رشته‌ها تو بعضی دانشگاه‌ها اینقدر دانشجو رو به مرور زمان خسته می‌کنند که تو ترم 8 فقط می‌خواد از دانشگاه خلاص شه مهم نیست به کجا بره فقط خلاص شه از دانشگاه ;) )

به نقل از امـیـرحـسـیـن :
تا اونجا که اطّلاع دارم هیچ دانشگاهی از دانشجوش هزینه نمی‌گیره تازه بعضی دانشگاه‌ها با دانشجوهاشون کار می‌کنند واسه این مسئله که حرفی برای گفتن داشته باشند ولی دانشگاه ما وقتی ترم 6 بودم گفت 175 تومن می‌گیره به جز رتبه یک تا پایان ترم 7 منم رفتم دفتر استعداد درخشان که آقا چرا همچین کاری می‌کنید هیچ جا اینطوری نیست یا حداقل من که رتبه یک تا پایان ترم 5 هستم رو هم مجانی کنید امّا قبول نکردن و نفهمیدم اون بودجه کجا خرج شد :)) دیگه ما هم همچین قهر کردیم دیگه :))
(بعضی دانشگاه‌ها یا بعضی از رشته‌ها تو بعضی دانشگاه‌ها اینقدر دانشجو رو به مرور زمان خسته می‌کنند که تو ترم 8 فقط می‌خواد از دانشگاه خلاص شه مهم نیست به کجا بره فقط خلاص شه از دانشگاه ;) )
چه خبره بابا!! واقعا پول زور میگیرن

راستش فقط مسئله پولش نیست مسئله اینه که دفتر استعداد درخشان بودجه لازم رو می‌گیره بودجه‌ای که حق من و افراد مشابه من بود
در واقع تو روز روشن جلو چشممون ازمون دزدیدن گفتن نمی‌تونید کاری کنید و راست گفتن
تو روز روشن هم یه همایشی برامون گرفتن کلّی دروغ بهمون گفتن ما برای شما این امکانات فراهم می‌کنیم این امکانات اگه اقدام کنیم بهتون می‌دیم و باز هم نتونستیم کاریش کنیم
همچنین یکی از دوستان که 8 کشور شد(فقط 3 نفر اوّل عضو بنیاد ملّی نخبگان می‌شند) اومدن تمام دانشگاه عکسش بنر زدن که این حاصل تلاش ما برای دانشجوهای این دانشگاه هست و بعدش به اون دانشجو گفتن دیدی عکستو چاپ کردیم که یه منّت هم گذاشته باشند و هیچ کاری دیگه‌ای جز سوء استفاده از تلاش ایشون و فریب دانشجوهای عادی نکردند.
وگرنه من ترم 4 با دانشجوهای المپیادی که مدال آورده بودند صحبت داشتم و می‌خواستم از منابع اونا استفاده کنم و برنامه داشتم :-"

• لایک
امتیازات: ili

معماری المپیاد نداره؟ :D :-"

رشته های تجربی هم المپیاد داره آیا؟ :-"

آره، ولی خب سیستمش با رشته های فنی متفاوته
هر دوره تو 4زمینه استدلال بالینی، تفکر در علوم پایه، فلسفه پزشکی و مدیریت نظام سلامت موضوعات المپیاد مشخص میشن

ترم چند باشیم میتونیم شرکت کنیم؟

به نقل از ستاره :
ترم چند باشیم میتونیم شرکت کنیم؟

برای علوم پزشکی فک کنم سال 94 شرایط زیر بود. امسالو نمیدونم
- دانشجویان دوره دکتری عمومی پزشکی که مقطع علوم پایه را گذرانده باشند بدون شرط معدل
- دانشجویان کارشناسی سال سه و به بعد بدون شرط معدل

حالا المپیاد اول بشی چه مزایایی داره؟! :-"

به نقل از آقا حمید رضا :
حالا المپیاد اول بشی چه مزایایی داره؟! :-"
یه امتیاز محسوب میشه برای استفاده از حمایت های بنیاد ملی نخبگان - برای یک تا سه
و خب برای ارشد می تونی توی هر گرایشی در رشته ت در دانشگاه دلخواهت ادامه بدی - برای یک تا پونزده

Back
بالا