- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : ادغام رشته های ریاضی وتجربی...به کجا چنین شتابان؟
.
.
سال سوم راهنمایی یه معلم خیلی خوب داشتیم که چون دستش باز بود مطالب خوبی هم میگفت و من شخصاً عاشق شیمی شده بودم. حالا به لطف کتابهای دبیرستان به جایی رسیدم که احتمالاً عطایش را به لقایش ببخشم و حتی به زور کنکور هم بخش قابل توجهی از بحثهاش را اصلاً نخونم.به نقل از بره ناقلا :کلا شیمی رو ولی بد درس میدن هرچی حفظیات هست جمع کردن طبقه بندی کردن گذاشتن تو کتابای دبیرستان، بعدش عملا چیز بدی نداره.
همون راهنمایی یه معلم زیست هم داشتیم که دکتری داشت و خیلی حالیش بود و همینطوری -با اسلاید و شکل و اینها- درس میداد. اتفاقاً دبیرستان هم درس میداد و در حدی بود که من که رشتهم ریاضیه پارسال فصل ساختار سلول را رفتم سر کلاسش با دومها. (با ساعت بیکاری ما همزمان میشد.) حالا تجربیهای خودمون دو سال تمام به این بندهٔ خدا فحش میدادند. چرا؟ چون همین «قیدها»ی کتاب درسی را درس نمیداده و سؤالهای امتحانش به جای جاخالی و صحیح-غلط از قیدها، از نوع شکل بکشید و تحلیل کنید بوده! عاملش چیه؟ موجودی به نام کنکور... شاید با این تغییرها وضع تا حدی بهتر بشه.به نقل از بره ناقلا :بعد همون زیستم اگه هفته ای دو ساعت فیلم اموزشی پخش میکردن و شکل و اسلاید نشون میدادن خیلی بهتر بود،
الان که نگاه میکنم ما واقعا هیچ تصوری از چیزایی که میخوندیم نداشتیم،
مثلا هورمون هارو میخوندیم اعصاب رو میخوندیم،،،
یه چیزایی تو کتابای دبیرستان هست و انقدر زیاده که فقط متنش خونده حفظ میشه.. برای کنکور باید قید حفظ کرد ،،ولی دامنه عمل فرد رو بالا نمیبره.
الآن درنظر بگیرید وقتی ملت از عربی و ادبیات بد میگن من چه حسی پیدا میکنمبه نقل از بره ناقلا :اقا هی نگید چرت و پرت شیمی [-( شیمی بسیار خوب است
منظور من این نبود که سخت گیری ها تو دانشگاه کمه ، هدف مطرح این موضوع هم این نبود ، ولی الان شرایط جوریه که کسی که با یه رشته مهندسی وارد دانشگاه میشه عملا خودش رو مهندس میدونه ! از همون ترم اول !والا قیف برعکس رو ما قبل کنکور میشندیم خوشحال میشدیم که عه!یعنی سختی ها تموم میشه?
ولی واقعا سختگیری دانشگاه هم کم نیست، عملا ما رو پرس میکنن، در حدی که خیلی از ما دلیل این که سمت رابطه و ازدواج نمیریم اینه که با این درسا جرات نمیکنیم، هرکی ام دل به دریا زده و رفته یه افت درسی عجیب کرده و یه سال عقب افتاده و کلا تا اخر دوره اش بهم ریخته
دوستام میگن اره با قیف برعکس وارد شدیم ولی پایین قیف یه نی چسبوندن، ما از نی خارج میشیم . عملا انقدری که حجم مطالب بالاست، جامعه هیچ نیازی انگار به دانسته های ما نداره و استفاده نمیشه ازش.
فارغ التحصیل بی سواد ما در حال حاضر نداریم تقریبا.
موافقم ، اون هدفی که اون بالا گفتم این نبود ، این یکی بود که گفتین + پاراگراف آخر حرفام !تا کنکور باشه وضع همینه کتاب هرچی باشه فرق نداره ، تست زنی یادخواهند داد و تشریحی نوشتن