ادغام رشته های ریاضی وتجربی...به کجا چنین شتابان؟

آیا موافق ادغام رشته های تجربی و ریاضی هستید؟

• رای‌دهندگان
    66

H.E

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان ۱|فـرزانگان 3
شهر
ـتهران
دانشگاه
دانشـگاه تهــران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایــشی
پاسخ : ادغام رشته های ریاضی وتجربی...به کجا چنین شتابان؟

از اول دبستان باید دوباره همه چیزو چید
این ایده خیلی قشنگه
ولی این که یه بچه ریاضی حق انتخاب داشته باشه واسه این که زیست بخونه یا نه قشنگ تره
سیستم الان مجبور میکنه ادمو که اگه ریاضیه زیست نخونه !
سیستم پیشنهاد برعکس !
مجبور می کنه بخونی !
هیچ کدوم به نظرم درست نیستن
بهترین کار اینه که حق انتخاب داشته باشی
میخوای پزشکی بخونی‌؟
باید درس زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی برداری
نه...
میخوای مهندس شی‌؟
باشه !حالا باید درس شیمی و فیزیک و ریاضی برداری !
تو این روش کسی که میخواد مهندس شه میتونه علاوه بر چیزایی که باید بخونه زیست رو هم انتخاب کنه !
سیستم اموزشیمون نظامیه !
تو باید اینو بخونی
حق نداری از یه جایی به بعد اینو بخونی !
خوب عزیز من...وقتی منی که هم هنر رو دوست دارم هم ریاضی....بعد هنریم ارضا نشه چه حق انتخابی دارم جز تغییر مسیرم ؟
دانش آموزای این دوره زمونه باهوشن..دوست دارن یاد بگیرن !
باید در کنار باید هاشون حق انتخاب داشته باشن
در کل به نظرم هم سیستم الان غلطه...هم سیستم پیشنهادی...

h@di

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی شهرکرد
شهر
شهرکرد
مدال المپیاد
طلای ادبی (دورهٔ ۲۷)؛ مرحلهٔ ۱ کامپیوتر (دوره‌های ۲۳ و ۲۴)
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی نرم‌افزار

به نقل از بره ناقلا :
کلا شیمی رو ولی بد درس میدن هرچی حفظیات هست جمع کردن طبقه بندی کردن گذاشتن تو کتابای دبیرستان، بعدش عملا چیز بدی نداره.
سال سوم راهنمایی یه معلم خیلی خوب داشتیم که چون دستش باز بود مطالب خوبی هم می‌گفت و من شخصاً عاشق شیمی شده بودم. حالا به لطف کتاب‌های دبیرستان به جایی رسیدم که احتمالاً عطایش را به لقایش ببخشم و حتی به زور کنکور هم بخش قابل توجهی از بحث‌هاش را اصلاً نخونم.
به نقل از بره ناقلا :
بعد همون زیستم اگه هفته ای دو ساعت فیلم اموزشی پخش میکردن و شکل و اسلاید نشون میدادن خیلی بهتر بود،
الان که نگاه میکنم ما واقعا هیچ تصوری از چیزایی که میخوندیم نداشتیم،
مثلا هورمون هارو میخوندیم اعصاب رو میخوندیم،،،
یه چیزایی تو کتابای دبیرستان هست و انقدر زیاده که فقط متنش خونده حفظ میشه.. برای کنکور باید قید حفظ کرد ،،ولی دامنه عمل فرد رو بالا نمیبره.
همون راهنمایی یه معلم زیست هم داشتیم که دکتری داشت و خیلی حالی‌ش بود و همین‌طوری -با اسلاید و شکل و این‌ها- درس می‌داد. اتفاقاً دبیرستان هم درس می‌داد و در حدی بود که من که رشته‌م ریاضیه پارسال فصل ساختار سلول را رفتم سر کلاسش با دوم‌ها. (با ساعت بی‌کاری ما همزمان می‌شد.) حالا تجربی‌های خودمون دو سال تمام به این بندهٔ خدا فحش می‌دادند. چرا؟ چون همین «قیدها»ی کتاب درسی را درس نمی‌داده و سؤال‌های امتحانش به جای جاخالی و صحیح-غلط از قیدها، از نوع شکل بکشید و تحلیل کنید بوده! عاملش چیه؟ موجودی به نام کنکور... شاید با این تغییرها وضع تا حدی بهتر بشه.

پ.ن، کلاً غیر مرتبط به قضیه:
به نقل از بره ناقلا :
اقا هی نگید چرت و پرت شیمی [-( شیمی بسیار خوب است :(
الآن درنظر بگیرید وقتی ملت از عربی و ادبیات بد می‌گن من چه حسی پیدا می‌کنم :-"

mh.darya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب
شهر
تهران
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی معدن

طرح خوبی به نظر میاد ، ولی با سیستمی که الان حاکمه جور در نمیان !
مثلن کتاب فیزیک سوم رو بردارید ، ورق بزنید ، چقدر فرمول میبینید ؟ بعد برید ببینید کتابای تست از هر فرمول و مبحث چقدر سوال دادن و چقدر سوالای متفاوتی تو کنکور ازشون طرح شده !
خب قراره چی بشه ؟
ریاضی و تجربی ادغام میشن ، یه سری درس ها اضافه میشه ، در کنارش یه سری هم باید حذف شن ، مثلن میان دو فصل از فیزیک سوم رو حذف میکنن ، به جاش زیست میذارن !
حالا بچه ها باید امتحان های نهایی رو هم بگذرونن ، میرسن پیش دانشگاهی ، تبدیل میشن به یه ماشین تست زنی ، که یه سری درس هارو نسبت به دوره های قبل دارن اضافه میخونن و یه سری از درسایی که قبلا بوده رو هم نمیخونن !
چه کنکور قرار باشه بمونه و تاثیرش کم شه ، مثل الان که 25 درصد نهایی رو مستقیم تاثیر میدن ، و چه بخواد کلن حذف شه ، در نهایت کاری جز برگزاری آزمون ورودی برای دانشگاه ها یا گزینش با نمرات نهایی نمیتونن انجام بدن !
مگر به جای اینکه چهار ساعت وقت بدن و یه سری سوال عجیب غریب بذارن جلوت که باهاشون آیندتو مشخص کنی ، این سخت گیری رو بذارن روی خروج از دانشگاه که انقدر تحصیل کرده های بی سواد تحویل جامعه داده نشه ! که واسه این کار هم یه سری تغییرات نیازه ، مثلن ما نباید جایی رو داشته باشیم به اسم " شریف " و " موسسه غیرانتفاعی پرتو زاهدان " ! من باید بتونم همونطوری که اول ابتدایی رفتم یه دبستان نزدیک به محل زندگیم ثبت نام شدم ، بعد از گذروندن دبیرستان هم برم یه دانشگاه نزدیک به محل زندگیم تو رشته ای که علاقه دارم ثبت نام بشم ، که خود این هم یه سری پیش نیاز های دیگه ای رو میخواد .
پس الان با این شرایطی که هست ، منی که رشته م ریاضی بوده و خوندن 2-3 ساعت مداوم درسی مثل گسسته برام ساده تر از خوندن نیم ساعت درسی مثل زیسته ، ترجیح میدم درسی رو که توش توانمند ترم رو امتحان بدم .

Moshk

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 1
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1397

نسبت به نظرسنجی بالا باید بگم من حوصله ندارم زیست بخونم :-"

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

والا قیف برعکس رو ما قبل کنکور میشندیم خوشحال میشدیم که عه!یعنی سختی ها تموم میشه?
ولی واقعا سختگیری دانشگاه هم کم نیست، عملا ما رو پرس میکنن، در حدی که خیلی از ما دلیل این که سمت رابطه و ازدواج نمیریم اینه که با این درسا جرات نمیکنیم، هرکی ام دل به دریا زده و رفته یه افت درسی عجیب کرده و یه سال عقب افتاده و کلا تا اخر دوره اش بهم ریخته
دوستام میگن اره با قیف برعکس وارد شدیم ولی پایین قیف یه نی چسبوندن، ما از نی خارج میشیم :D. عملا انقدری که حجم مطالب بالاست، جامعه هیچ نیازی انگار به دانسته های ما نداره و استفاده نمیشه ازش.
فارغ التحصیل بی سواد ما در حال حاضر نداریم تقریبا.

تا کنکور باشه وضع همینه کتاب هرچی باشه فرق نداره ، تست زنی یادخواهند داد و تشریحی نوشتن

mh.darya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب
شهر
تهران
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی معدن

والا قیف برعکس رو ما قبل کنکور میشندیم خوشحال میشدیم که عه!یعنی سختی ها تموم میشه?
ولی واقعا سختگیری دانشگاه هم کم نیست، عملا ما رو پرس میکنن، در حدی که خیلی از ما دلیل این که سمت رابطه و ازدواج نمیریم اینه که با این درسا جرات نمیکنیم، هرکی ام دل به دریا زده و رفته یه افت درسی عجیب کرده و یه سال عقب افتاده و کلا تا اخر دوره اش بهم ریخته
دوستام میگن اره با قیف برعکس وارد شدیم ولی پایین قیف یه نی چسبوندن، ما از نی خارج میشیم :D. عملا انقدری که حجم مطالب بالاست، جامعه هیچ نیازی انگار به دانسته های ما نداره و استفاده نمیشه ازش.
فارغ التحصیل بی سواد ما در حال حاضر نداریم تقریبا.
منظور من این نبود که سخت گیری ها تو دانشگاه کمه ، هدف مطرح این موضوع هم این نبود ، ولی الان شرایط جوریه که کسی که با یه رشته مهندسی وارد دانشگاه میشه عملا خودش رو مهندس میدونه ! از همون ترم اول !
چون در آخر تحت هر شرایطی با هر سطح علمی ای این مدرک رو بدست میاره !
حالا با قیف بر عکس ، نی ، یا هر چی !
راجع به فارغ التحصیل بی سواد ، نمیدونم شاید تعریف هامون از بی سوادی متفاوته ، به هر حال من کم ندیدم دانشجو هایی رو که درگیر هر چیزی هستن تو دوران تحصیلشون جز چیزی که باید باشن‌‌ !
تا کنکور باشه وضع همینه کتاب هرچی باشه فرق نداره ، تست زنی یادخواهند داد و تشریحی نوشتن
موافقم ، اون هدفی که اون بالا گفتم این نبود ، این یکی بود که گفتین + پاراگراف آخر حرفام ! :-"

بالا