آزمون علوم پایه ( دارو - پزشکی - دندان )

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع esfrwms
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آزمون علوم پایه دوره دکتری پزشکی عمومی

رتبه های اسفند، 180 هستند معمولا و شهریور تا 160 و اینا...
البته الان که قطبی شده، اصلا نمیدونم رتبه بندی چه معنی میتونه داشته باشه!
به هر حال، امیدوارم این قطبی شدن به ضرر دانشگاه های علوم پزشکی کوچیک نشه... قبلا رتبه ها خیلی منطقی بین دانشگاه های علوم پزشکی توزیع شده بود و خیلی رتبه از دانشگاه های کوچکتر داشتیم. الان احتمالا کمتر میشه. چون بیشتر سوالا از طرف ریاست قطبه!! مثلا سوالای قم با اصفهانه

علوم پایه داروسازی از ورودی 94 حذف شد.
لطفا عنوان تاپیک رو عوض کنین جوری که شامل داروسازی و دندونم بشه. انچنان بحثا سنگین نیست که نشه جا بشه

پاسخ : آزمون علوم پایه(دارو_دندون_پزشکی)

کاش علوم پایه پزشکی عم حذف میشدش .

به نقل از بره ناقلا :
علوم پایه داروسازی از ورودی 94 حذف شد.
لطفا عنوان تاپیک رو عوض کنین جوری که شامل داروسازی و دندونم بشه. انچنان بحثا سنگین نیست که نشه جا بشه

سیریسلی؟ ^.^
علوم پایه ی دندون 94 حذف نمیشه ؟ 8-^

بعد دقیقا بجاش چه آزمونی میدن ؟ :-"

وستان عزیز همون طور که میدونید منابع زبان تغییر کردن برای امتحان علوم پایه.اگه کسی به طور جدی بخواد رو درس زبان سرمایه گذاری کنه حتما باید رفرنس های جدید رو بخونه؟
اخه هم خیلی همه جا یافت نمیشه و هم اینکه هنوز راهنمای ترجمه براشون نوشته نشده
من چون سطح زبان ام زیاد خوب نیست.میخوام از الان روزی یه درس زبان رو بخونم و لغات مشکلش و یادداشت کنم.حالا فکر میکنم که منابع ماesm ها بودن ولی الان عوض شدن ایا با این وجود لغات خاص هم تغییر میکنن و نوع خوندن من جوابگو برای 13 تست زبان نخواهد بود

تعداد سؤالات دندان تو هر بخش رو كسی میدونه؟

سلام دوستان.آیا کسی می دونه برای آزمون علوم پایه ی پزشکی ،می شه با پول در کلاس های دانشگاه تهران شرکت کرد یا ته؟شیراز و مشهد و اصفهان هم کلاس دارند؟حالا در دانشگاه یا به صورت موسسات خصوصی؟

.

به نقل از زهـرا :
سیریسلی؟ ^.^
علوم پایه ی دندون 94 حذف نمیشه ؟ 8-^

بعد دقیقا بجاش چه آزمونی میدن ؟ :-"
بله آزمون علوم پایه برای بچه های دارو از امسال لغو شد .
در واقع بعد از گذروندن یک تعداد واحد مشخص ( تعدادش دقیق یادم نیست :-? ) به جاش آزمونی از دروس تخصصی که گذروندید، گرفته میشه . و اگه در اون امتحان نمره ی کافی رو بدست نیارید قادر به ادامه ی بقیه ی دوران تحصیلیتون نخواهید بود.

پاسخ : آزمون علوم پایه ( دارو - پزشکی - دندان )

خب اونایی که امروز آزمون داشتن
چطور بود در کل؟ :-"

پاسخ : آزمون علوم پایه ( دارو - پزشکی - دندان )

جواب همه سوال هاي آزمون علوم پايه تو منابع ذكر شده وزارت بهداشت هست؟ يا بايد تو جزوه هاي دانشجوهاي علوم پزشكي تهران دنبال جواب باشيم؟

پزشکی برا ورودی های جدید چند ترمه؟؟ممنون میشم جواب بدید

پزشکی برا ورودی های جدید چند ترمه؟؟ممنون میشم جواب بدید
برای ورودی های ۹۶ به بعد قرار بر این هست که علوم پایه چهار ترم شود و دوره فیزیوپات دو ترم(البته برای دانشگاه های غیر ریفرم فیزیوپات پیش از این هم دو ترمی بوده است اما دانشگاه های ریفرم از این پس ) ...

آخرین ویرایش:
برای ورودی های ۹۶ به بعد قرار بر این هست که علوم پایه چهار ترم شود و دوره فیزیوپات دو ترم(البته برای دانشگاه های غیر ریفرم فیزیوپات پیش از این هم دو ترمی بوده است اما دانشگاه های ریفرم از این پس ) ...
خیلی ممنونم

من الان ترم دو ام و نمیدونم باید چیکار کرد دقیقا
بحثا رو هم که نگاه کردم گیج کننده بود یه عده گفتن همون تستای میر که میگن پاسخنامه اش تعریفی نداره و پر از غلطه
یه عده گفتن نه سوالا جدیده
الان تکلیف چیه؟؟

من الان ترم دو ام و نمیدونم باید چیکار کرد دقیقا
بحثا رو هم که نگاه کردم گیج کننده بود یه عده گفتن همون تستای میر که میگن پاسخنامه اش تعریفی نداره و پر از غلطه
یه عده گفتن نه سوالا جدیده
الان تکلیف چیه؟؟
به نظر‌ من از الان اصلا نباید به فکر‌علوم پایه باشی. به جاش سعی کن درسای مهم مثل فیزیو و آناتومی رو تا حد خوبی تسلط پیدا کنی. علوم پایه اصلا چیز سختی نیست و تو فرجه ش جمع میشه
بعد به مروز زمان که میگذره یه سری انتشارات جدید ممکنه بیاد که بهتر باشن یا یه سری آپدیت بشن یه سری نشن.به خاطر همین باید انتخاب کتاب برای علوم‌پایه رو بزاری همون ترم آخر علوم پایه
من اسفند ۹۶ امتحان دادم و فک میکنم نود درصد بچه های کلاس سیب سبز خوندن و میر استفاده نکردن

دوستان با خوندن سوالای علوم پایه دوره های اخیر،امکان پاس شدن هست یا نه؟
تجربه ای دارید در این زمینه؟

مرسیییی خانم دکتر ^_^
@sadlove

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
دوستان با خوندن سوالای علوم پایه دوره های اخیر،امکان پاس شدن هست یا نه؟
تجربه ای دارید در این زمینه؟

ببین ی سری درسها هست سوالاای تیپیکی دارند از مباحث خاصی .
مثلن من خودم جنین و فیزیک و ژنتیک و روان رو نخوندم .
جنین رو یکی دو صفحه خاص روی مکمل سیب سبز فقط خوندم کلن دو سه صفحه بود هر 6 تاشو ج دادم .
فیزیک نیز .
روان دو سه تا مبحثش فقط .
اینا وقت زیادی ازت نمیگیره .
ینی ی سری مباحث پرتکرار رو بخونی سوالاا میتونه مشترک باشه .
ینی اگه وقتت کمه بنظرم روی مباحث خیلی پر تکرار بذار اول و اون سوالهای سالهای اخیر رو هم بزن .

× قربانت ^-^

آخرین ویرایش:
سیب سبز پزشکی با دندونپزشکی فرقش در چه حده؟ کدوم درسارو میشه از سیب سبز پزشکی خوند برای علوم‌ پایه دندون؟برا مباحث مشترک، سوالای علوم پایه دندونم توش هست؟

Back
بالا