- شروع کننده موضوع
NEO
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- رشته دانشگاه
- مهندسی نفت
بعضی فیلمها هستند که قبل از اکرانشون سروصدای زیادی به پا میکنن و قبل از اکران عمومی، توی جشنوارهها و یا نمایشهای محدود و خصوصی با نقدهای مثبت زیادی روبهرو میشند.
توی این موضوع قراره همچین فیلمهایی رو معرفی کنیم و ببینیم اصلا این فیلمها توانایی موفقیت در گیشه و جلب رضایت مخاطب عام رو دارند یا نه.
فیلم اولی که میخوام معرفی کنم The Theory of Everything هست که راجع به زندگی "استیون هاوکینگ" فیزیکدان مشهوره.
خوب از اونجایی که نظریات علمی هاوکینگ پیرامون جهان و خدا توی دنیا طرفداران و منتقدان زیادی داره این فیلم خیلی میتونه جالب توجه باشه.
فیلم بعدی فیلمیه که تمام طرفداران موسیقی و علیالخصوص دارمرها[nb]drummer[/nb] حتما باید اون رو ببینن.
اسم این فیلم Whiplash هست.
داستان این فیلم[nb]در واقع چیزی که تا به حال من دستگیرم شده.[/nb] درباره یه نوجوون عشق درام هست که وارد یک گروه موسیقی میشه اما در اونجا با یه استاد شبه دیوانه روبهرو میشه که به شدت شاگردانش رو برای نشون دادن حداکثر توانشون تحت فشار میذاره.
تا به حال هم از خود فیلم و هم از بازی مایلز تلر و جیکی سیمونز به شدت تقدیر شده.
خوب چه اطلاعاتی درباره این فیلمها دارید؟
بنظرتون شانسی برای دریافت جوایز معتبر دارند و میتونن موفق باشند؟
پ.ن: فیلمهای بیشتری در آینده معرفی میشن.
توی این موضوع قراره همچین فیلمهایی رو معرفی کنیم و ببینیم اصلا این فیلمها توانایی موفقیت در گیشه و جلب رضایت مخاطب عام رو دارند یا نه.
فیلم اولی که میخوام معرفی کنم The Theory of Everything هست که راجع به زندگی "استیون هاوکینگ" فیزیکدان مشهوره.
خوب از اونجایی که نظریات علمی هاوکینگ پیرامون جهان و خدا توی دنیا طرفداران و منتقدان زیادی داره این فیلم خیلی میتونه جالب توجه باشه.
فیلم بعدی فیلمیه که تمام طرفداران موسیقی و علیالخصوص دارمرها[nb]drummer[/nb] حتما باید اون رو ببینن.
اسم این فیلم Whiplash هست.
داستان این فیلم[nb]در واقع چیزی که تا به حال من دستگیرم شده.[/nb] درباره یه نوجوون عشق درام هست که وارد یک گروه موسیقی میشه اما در اونجا با یه استاد شبه دیوانه روبهرو میشه که به شدت شاگردانش رو برای نشون دادن حداکثر توانشون تحت فشار میذاره.
تا به حال هم از خود فیلم و هم از بازی مایلز تلر و جیکی سیمونز به شدت تقدیر شده.
خوب چه اطلاعاتی درباره این فیلمها دارید؟
بنظرتون شانسی برای دریافت جوایز معتبر دارند و میتونن موفق باشند؟
پ.ن: فیلمهای بیشتری در آینده معرفی میشن.