کدام غالبند؟ هوش یا پشتکار؟؟؟

پاسخ : کدام غالبند؟ هوش یا پشتکار؟؟؟

پشتکار مهم تره. مثلن یه شخص با آی کیوی متوسط، با پشتکار خوب میتونه به نتیجه برسه. حالا چه از لحاظ درسی و چه تو زمینه شغلی خودش در آینده و یا هرچیز دیگه ای که تمام آدم های معمولی دیگه جامعه بهش میرسن. یه فرد با ضریب هوشی بالا فقط با تکیه بر هوشش و بدون تلاش به هیچی نمیتونه برسه! به جز حل کردن چندتا معما مثلن...! و واقعا اون کسی که هم هوش بالایی داره و تلاش قابل توجهی میکنه، نتیجش میشه مثل دانشمندان بزرگی که در طول تاریخ داشتیم. دید یه فرد نابغه به مسائل و اتفاقات با دید یه فرد عادی فرق داره. اگه بتونه از این فرق استفاده کنه و در راستای هدفش تلاش هم بکنه موفقیت بی نظیری خواهد داشت قطعا!

من هوش خوبی ندارم، فقط روی مشکلات زمان زیادی می گذارم
آلبرت انیشتین

پشتکاروشانس :D

به نقل از masoudsh :
انیشتن بالاترین ای کیو را بین همه داشته.165.صرفا جهت اطلاع
خیر.الان آی کیو های بالااتر از انیشتن هم هستن. ^-^

به نقل از masoudsh :
انیشتن بالاترین ای کیو را بین همه داشته.165.صرفا جهت اطلاع
http://en.m.wikipedia.org/wiki/William_James_Sidis
ایشون بالاترین ای کیو رو داشته با ای کیو معادل ٢۵٠ تا ٣٠٠
الان هم یه پسر ژاپنی هست که ای کیو ٢١٠ داره از هشت سالگی توی ناسا بوده بعد تصمیم گرفته از ناسا بیاد بیرون و بره دکترای عمران بگیره.عکس این پسر هم هست که تو سه سالگی معادلات حساب دیفرانسیل و انتگرال حل میکرده!!!

انگیزه و پشتکار.
وقتی کسی واقعا یه هدفی رو دنبال کنه و در راستاش تلاش کنه قطعا بهش میرسه.(البته قبول دارم برای بعضی از کارها مثل برنامه نویسی و . . . به یه حداقل هوشی نیاز هست)

اونی ک باهوشه قطعا برتره...اما..تو کشور ما برعکسه و پشتکار بیشتر تو موفقیت تاثیر داره.مثلا همین کنکور هرکی هر چقدرم باهوش باشه و نخونه ضرر میکنه.برعکس کسی ک با هوش متوسط خودشو با کتابا خفه میکنه برندست.تجربه کردم
و در اخر از اون خرخونه تقدیر میکنن و اینده شغلی و زندگی بهتری داره
(رتبه های 1تا100 کنکور مستثنی هستن(اینا هم هوش دارن هم میخونن))

به نظر من پشتکار خیلی خیلی مهم تره...کسی که هوشش بالاست اگه کم تلاش کنه قطعا کسی که چندین برابر اون نابغه تلاش کنه خیلی راحت میتونه جاشو بگیره...به نظر من 10 درصد هوشه 90 درصد پشتکار!ایران و غیر ایرانم نداریم این قانون کلیه شاید یه ذره این 10 و 90 تغییر کنن ولی حدود همینه!

یه مقایسه ی احمقانه
مثل اینه بگی بزر گیاه خوبه یا خاک

هوش مثل یه موتورقدرتمند5000سی سی روی یک ماشین میمونه اما این موتور قوی بدون بنزین یک متر هم نمیتونه حرکت کنه پشتکار مثل بنزین میمونه برای پیشرفت !!هردوی اینها اگه نباشند ول معطلی!!!اینو از تجربیات شخصی گفتم;);););)

هوش مهمه ولی اگه ازش استفاده نکنیم چی؟خیلی از آدم های باهوش هستن که شکست خوردن...ولی خیلی از آدم های متوسط هم هستند که اوضاعشون از اون باهوشا بهتره.......ولی هوش هم تاثیر زیادی داره..حالا تصور کن یکی هوش و پشتکار رو در حد عالی با هم داشته باشه

هوش یه نوع جذابیتِ مثل زیبایی
برتره ولی
توجه به زندگی و کنترلش مهارت های مهم تریه
یادگرفتن سر کلاس به تلاش کمتری نیاز داره. عاقل سر کلاس گوش میده کامل و بادقت
باهوش باشه فهمش بهتره
پررو باشه میگه دوباره بگو بفهمم
حافظه اش خوب باشه یادش میمونه
خلاق باشه مثلا مطلب برای زندگیش کاربردی می کنه.
احمقم ;;) گوش نمیده. و اگه تلاشگر خودشو میکشه بفهمه نمرشم کم میشه
در حال بزی

صدالبته پشتکار
پشتکار خالی(بدون هوش بالا)در نهایت یک ثمره ای داره
چه مادی چه معنوی
اما هوش خالی(بدون پشتکار)ماحصلی جز درد و رنج نداره

Back
بالا