پیشنهاد فیلم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
The stanford prison experiment 2015
Nerve 2016
War horse 2011
سعی کردم فیلمایی رو بگم که قبلا پیشنهاد نشده بود ...

ساراباند برگمان 2003

The terminal

• لایک
امتیازات: Sep
در این حال و هوای تنش و جنگ، پیشنهاد من فیلم بینظیر و اثر هنری استنلی کوبریک، Full metal jacket هست. قطعا یکی از بهترین فیلمهایی که چند بار دیدمش.

در این حال و هوای تنش و جنگ، پیشنهاد من فیلم بینظیر و اثر هنری استنلی کوبریک، Full metal jacket هست. قطعا یکی از بهترین فیلمهایی که چند بار دیدمش.
فیلمش مث پرتقال کوکی ازاردهنده نیس؟ذهنو خیلی درگیر میکنه؟

برید the intouchables رو نگاه کنید و از موسیقی و شخصیت پردازیش لذت ببرید
البته شخصیت هاش بر اساس یه داستان واقعیه
و حقیقتا عالیههههه

the devil violinist
اگه ویولن دوس دارید
اگه دیوید گَرِت دوس دارید
اگه پاگانینی دوس دارید

Green book
Colonia
Chernobyl

فیلم سرخپوست
امروز تو سینما دیدم و به شمام پیشنهاد میکنم دیدن قابای قشنگشو از پرده سینما از دست ندید و کیف کنید با فیلم برداریش و صحنه هاش :د
جدا از این، به خاطر تعلیق عالی، بازی بازیگرا مخصوصا بازی خیلی خوب نوید محمدزاده این دفعه بدون دادوبیدادای بازیای قبلیش و موسیقی و قصه خوب پیشنهادش میکنم.

Seven یا se7en
خب احتمال زیاد قبلن پیشتهاد دادن بچه ها چون رتبشم دو رقمیه توی imdb
ولی در کل ارزش دیدن داره اگه ندیدید

آخرین ویرایش:
Eyes Wide Shut 1999 از استنلی کوبریک با بازی Tom Cruise و
Nicole Kidman
درام روانشناختی
یکی آخرشو برا من توضیح بده

(1994) Forrest Gump
شاید پیشنهاد داده باشید ولی ندیدم کسی بگه
با بازی تام هنکس
فیلم 12ام IMDB با نمره 8.7 در مورد یه عقب مانده ذهنیه که به خاطر اینکه خیلی ساده پاکه همینجوری به جلو میره و...

Avengers_End Game
ب شدت توصیه میشه...

یکی‌دیگه هم The Gateway ک اینم من دوست داشتم...

The elephant man
ببینیدش جالبه ، فیلم،فیلم انسان های خوب و بد بود و تاثیر این انسان ها بر زندگی دیگران . اینکه چجوری همجواری جان مریک بیچاره با انسان های خوب اونو به خوشبختی و همجواریش با انسان های بد اونو به قعر جهنم رنج و سختی می کشوند .

The greatest showman
یه فیلم خانوادگی و موزیکال و البته زندگینامه P. T. Barnum
پ.ن: یه چندتا بوسه کوتاه داره کاملا شرعیه.

The greatest showman
یه فیلم خانوادگی و موزیکال و البته زندگینامه P. T. Barnum
پ.ن: یه چندتا بوسه کوتاه داره کاملا شرعیه.
پیش نوشت: فیلم موزیکال هم شرعی میشه؟ من فیلم موزیکالو به خاطر رقصاش میبینم اصلا:))(البته این فیلم انصافا هم داستانش حسابی بود هم صدای بازیگراش)

Men in Black
البته تو تلویزیون دیدم و با بسی سانسور. ولی کلا ایدهٔ جالبی داشتن سازنده‌هاش. این دنباله‌اش هم که جدیدا ساختن بازیگراش که خوبن، ولی خب خودش هنوز از گیشه بیرون نیومده ببینیم چطوره.

پستای حاوی اسپویلو حذف کنین لطفا. خود بچه‌ها که رعایت نمیکنن.

First Man
در کل فیلم خوبیه ولی اعتراف میکنم بعضی جاهاش کسل کننده میشه. بازی رایان گاسلینگ و جلوه‌های ویژه ای که از نظر من خوب بود باعث میشه دوسش داشته باشم. این فیلم داستان قدم گذاشتن نیل آرمسترانگ بر ماهه و خب جزئیاتی هم توش وجود داشت که خیلی جنجالی بود.
کلا فیلمای دمین شزل(ویپلش، لا لا لند و همین فرست من) رو ببینین. ارزششو دارن.

Butterfly Effect رو به شدت پیشنهاد میکنم
ذهنو درگیر میکنه و ریتمش اصلا تکراری نمیشه و نمیتونی حدس بزنی چه اتفاقی میفته
Fermat's Room درمورد چن تا ریاضی دان که به یه اتاق دعوت میشن تا درمورد ریاضی صحبت کنن و کم کم طی فیلم یه چیزایی میفهمن که حداقل من حدس نمیزدم اول فیلم
فکر میکردم یه فیلم یکنواخته که تمامش چن تا ادم میشینن حرف میزنن اما شوکه کننده بود
Inglourious Basterds نوع تعریف کردن داستانش جالبه.چند تا داستانو بهم ربط میده.به نظر من که تو سبک جنگ جهانی متفاوت بود
هامون
Catch Me If You Can
Donnie Darko

Back
بالا