(علمی تخیلی) داستان فیلم
97 سال بعد از جنگ اتمی بزرگ که تمدن را بر روی زمین از بین میبرد. انسان های باقی مانده که در فضاپیمای بزرگی در فضا زندگی می کنند تصمیم میگیرند 100 نوجوان مجرم و خاطی را به زمین بفرستند تا بتوانند دوباره جمعیت را روی زمین گسترش دهند...
مدال که نه...اما سه تا مرحله یک دارم...
دو تا ادبی، ی زیست...
دانشگاه
علومپزشکی تهران
رشته دانشگاه
ژنتیک
Temple Grandin_2010
ی فیلم فوقالعاده دربارهی زندگی خانم تمپل گرندین ک مبتلا ب اوتیسمه ولی این بیماری مانع پیشرفتش نبود و ایشون با این وجود هم تحصیلات عالی دارن و هم مخترع دستگاهی برای بیماران اوتیسمی هستن
موقعی ک من این فیلم رو دیدم احسنت میگفتم ب این خانم ک با وجود بیماری دکترای دامپزشکی گرفتن حتی و ب محدودیتهاشون غلبه کردن
واقعاً پیشنهاد میکنم ببینین این فیلم شگفتانگیز رو...
(خانم گرندین الان ۷۲ ساله هستن و همچنان یکی از اسطورههای زندگی من!)
فیلم حکومت نظامی یا «state of seige» با موسيقی به یاد موندنیش رو پیشنهاد می کنم .
نقله از کارگردانش پرسیدن که چرا همش فیلم سیاسی می سازی ، در جواب میگه :
گاوراس گفت: ظاهر و باطن فیلم من مشخص است بنابراین سیاسی نیست. فیلم سیاسی را هالیوود میسازد که با یک فیلم لباس مردم را عوض میکند و غذاشان را عوض میکند و سکسشان را عوض میکند.
Blue Is The Warmest Color 2013
فیلمِ عاشقانه و درام فرانسویه؛ باید زودتر ازینا میدیدمش ولی نشده بود دیگه. خیلی خیلی قشنگ بود.
خیلی پیشنهاد میشه^-^
پ.ن: اگه هوموفوبیکید میتونید نبینیدش: |
نمیدونم قبلا معرفی کردم یا نه ولی فیلم hours رو حتما ببینید مال 2002 هست
موسیقیش مال یکی از بزرگان هنر موسیقی کلاسیک در امریکا و یکی از اساتید بزرگ سبک مینیمالیسم در موسیقی امیدوارم.
داستان فیلم هم درمورد بزرگ ترین نویسنده سبک پست مدرن ویرجینا وولف و شهیرترین رمانش یعنی خانم دلوی هست