اشغال ترین فیلم و بی محتوا ترین فیلمی بود که دیدم
حقیقتا حیف وقت که برای دیدن این مزخرفات رفت
داستانش در مورد یه خوانواده است که هرکی بره سمت خونه شون گیر میندازن و سلاخی میکنن اخرشم میدن برادر کوچیکه بخوره،دختر ها هم نگه میدارن جهت بچه دار شدن و افزایش جمعیت خوانواده.هیچ محتوای خاصی نداره همین سه خط کل فیلم خلاصه شد..
چرا این فیلم حالا ؟؟ ۱:هندی بازی در نیوردن توش۲: داستان جدید و تازه
۳:صحنه های احساسی ای که واقعا کلیشه ای نیست
۵: از نظر اجتماعی بنظرم آموزنده س پوستر
خلاصه داستان: سارو دختری از یک خانواده سنتی هست که طبق رسوم خانوادگی اول باید دختر بزرگتر یعنی سارو باید ازدواج میکرد تا خواهر بعدی ازدواج کنه اما خواهر کوچکتر دوست پسری داشت و میخواست هر چه زودتر با دوست پسرش ازدواج کنه در این بین باعث به وجود اومدن مشکلاتی برای سارو میشه....
واقعا ایده ش و داستانش ناب بود
به خاطر چند بوسه 2014 من از دوستی ها دانلود کردم.Por un puñado de besos
صحنه هاش حسشون خیلی واقعیه. الکی یه رقص تمرین شده بازی نمی کنن تک تک بازی نه بزرگنمایی داره نه بی دقته
زبان قشنگ اسپانیایی^^
داستانش یه حالت رئال داره
صحنه داره
بازیگراش بی نظیرن sol خیلی زیباس اما اخلاقش شبیه خودمه ^^ dani خیلی بانمکه
دیالوگ های قشنگش
متنفر نشو از چیزی که زمانی عاشقش بودی من نمیدونستم دنبال چی باشم. توقعم پایین اوردم. و تو
تو بیشتر از توقعم بودی من خوشحال و شاد می کنی
و این منو بیشتر می ترسونه که اشتباه کنم وقتی چیزی داری و ناپیدید میشه احساس تو خالی بودن می کنی
نجواي قلب (Whisper of the Heart) انيمه عاشقانه محصول 1995
راستش خيلي خوب خاطرم نيست كه چي شد اين انيمه رو دانلود كردم ولي قصدم اين بود كه همه انيمه هاي استوديو جيبوري رو دانلود كنم و خب فن آرت ها رو كه نگاه كردم حس كردم از اين خيلي خوشم اومد. به نظرم قشنگ بود نظر بقيه رو نمي دونم.
داستان این انیمه دربارهٔ دختری به نام شیزوکو است. او عاشق مطالعه کردن است اما روزی متوجه شباهت عجیبی میگردد. تمام کتابهایی که برای مطالعه از کتابخانه گرفتهاست، قبلاً توسط شخصی به نام سیجی آماساوا خوانده شدهاست. در نتیجه شیزوکو تصمیم میگیرد به دنبال این اسم برود و بعد از اتفاقاتی که میافتد او با پدربزرگ آماساوا آشنا میگردد و این آشنایی سبب میشود شیزوکو هدف واقعیاش را از زندگی بشناسد. کشفی که زندگی او را بهطور کامل تغییر خواهد داد. با تشكر از ويكي پديا منم همينا رو ميخواستم بگم
من اصلا به علمی تخیلی علاقه خاصی ندارم ابن هابیت ها ام به هوای مامان نشستم دیدم ولی این مرد بسی زندگی جذابی داشته
و فیلم جذب کننده ای خصوصا ابنکه تو دوره زماتی موردعلاقه من زندگی میکرده
--------------
بچه ها
مستند های زیبای شما رو
تو ژانر
اجتماعی
فرهنگی
فلسفی
پذیراییم
(مستند روایتگر یه اتفاق نمیخوام ترجیحا ایرانی نباشه مگر اینکه شاهکار باشه)
فیلم escape room 2019 و escape room:Tournament of champions 2021
این دوتا فیلم درواقع در ادامه همن!
ژانر فیلم:ماجراجویی،ترسناک،اکشن،رازآلود
و خب فک کنم از اسم فیلم تقریبا معلومه تو فیلم چه خبره...
فیلم پر از سوپرایز و اتفاقات خفنه:)
به شدتت پیشنهاد میکنم...
اینم کاورای دوتا فیلمه:
اولیش..
اینکهارت که توی ایران به "نقش دل" ترجمه شده. Inkheart
داستان مردی که توان اینو داره که با خوندن توصیف یک چیز توی یک کتاب، اون چیزو بیاره توی دنیای حقیقی. در ازای هر انسانی که میاد اینجا، یک انسان از اینجا میفته توی داستان.
یک شب این مرد حین خوندن داستان "اینکهارت" برای دختر کوچولوش، شخصیت بد داستان و شخصیت اصلی رو میاره توی این دنیا و در عوض همسرش میفته توی داستان.
ده سال بعد، شخصیت اصلی اینکهارت اونو پیدا میکنه و بهش التماس میکنه اونو برگردونه توی کتاب، از طرفی شخصیت بد هم دنبالش میفته تا اجازه نده همه شونو برگردونه.
و یه ماجراجویی.
این دوتا your safezone will kill u ترین فیلمایین که دیدم :d (Luca (2021 انیمیشنه (Cinderella (2021 فیلمای موزیکال معمولا حوصله منو سر میبرن ولی این یکی و کاریاگرفی هاش(رقص آرایی میشه فارسیش؟) واقعا خوب بودن
(The Danish Girl (2015 این یکی هم بسیار زیبا بنظرمان آمد. هم بازی هم داستان و هم رنگا و لباسا
A Chost story 2017
به کارگردانی دیوید لاوری
ابتکار و خلاقیت توی این فیلم موج میزنه . دیوید لاوری تازه امسال با فیلم شوالیه سبز افتاد سر زبونا ولی بنظر من داستان یک روح بهترین و اندر ریتد ترین فیلمشه .
قطعا فیلم های عاشقانه زیادی دیدید که داستان کسی هست که عشقش رو از دست داده اما این فیلم اومده از زاویه دید کسی که مرده داستان رو جلو برده . موسیقی فیلم هم بینظره
امتیاز من :۸/۵