• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهاد فیلم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهاد فیلم

فیلم ترسناک میخوام که اصلا و ابدا ربطی به جن و روح و این مسخره بهترین نداشته باشه 8-|
هرچی فیلم ترسناک میگیره ادم جدیدا همایش راجب روح و جنه :|
میشه لطفا معرفی کنید؟
راستی جیغ رو هم دیدم به نظرم ترسناک نبود اصلا
یه فیلم قوی میخوام
چندش نباشه هم بهتره ولی اگر هم بود اشکال نداره
پیشاپیش سپاسگذارم

به نقل از Ромина :
فیلم ترسناک میخوام که اصلا و ابدا ربطی به جن و روح و این مسخره بهترین نداشته باشه 8-|
هرچی فیلم ترسناک میگیره ادم جدیدا همایش راجب روح و جنه :|
میشه لطفا معرفی کنید؟
راستی جیغ رو هم دیدم به نظرم ترسناک نبود اصلا
یه فیلم قوی میخوام
چندش نباشه هم بهتره ولی اگر هم بود اشکال نداره
پیشاپیش سپاسگذارم

ببخشید :-"
فیلم ترسناک جز تو محتوا جن روح یا چندش دیگه چه موضوعاتی میتونه داشته باشه ؟ :D :-" :-? # جدن سوال شد برام

چندش vile رو پیشنهاد میکنم .
اره هم ندیده باشی ک امکانش کمه خوبه :د

فیلم هایی که توشون قتل هایِ وحشیانه اتفاق می افته یا کاراکترهایِ روانی دارن که کارایِ وحشتناکی می کنند "-:
بعد از ارسالِ پست تو این تاپیک خودم گشتم و فیلمِ Ring توجه م رو جلب کرد تا حدودی.
خلاصه ش جذاب ه و امتیازش هم تو ژانرِ وحشت و با توجه به کمبود فیلم ِ خوب تو این ژانر قابلِ قبوله.

به نقل از sadlove :
ببخشید :-"
فیلم ترسناک جز تو محتوا جن روح یا چندش دیگه چه موضوعاتی میتونه داشته باشه ؟ :D :-" :-? # جدن سوال شد برام

چندش vile رو پیشنهاد میکنم .
اره هم ندیده باشی ک امکانش کمه خوبه :د
فیلمی که توضیح منطقی داشته باشه که با عقل ادم جور در بیاد
فیلم چندش هم لزوما ترسناک نیست

به نقل از ...moOn... :
فیلم هایی که توشون قتل هایِ وحشیانه اتفاق می افته یا کاراکترهایِ روانی دارن که کارایِ وحشتناکی می کنند "-:
بعد از ارسالِ پست تو این تاپیک خودم گشتم و فیلمِ Ring توجه م رو جلب کرد تا حدودی.
خلاصه ش جذاب ه و امتیازش هم تو ژانرِ وحشت و با توجه به کمبود فیلم ِ خوب تو این ژانر قابلِ قبوله.
The hills have eyes (که دیدی احتمالا!)
You're next
The entertainment
قتل های وحشیانه و کاراکترهای روانی دارن. :-"
ترسناک بودنشون هم بستگی به این داره با چی بترسین خب. :-؟

The evil dead (چندش بازی داره یه مقدار :د ) و The conjuring فاز جن و جادو و طلسم ه، اینام خوبن اگه ندیدی.

Stonehearst Asylum
کامل ندیدم خودم ولی تا جایی که دیدم چیز جذابی بود! :-؟

من هم به شما دوستان شرلوک بندیکت کامبربچ توصیه میکنم!

با توجه به حرفی که در چند پست قبل گفتم ، به شدت به شدت به شدت فیلم The visit رو پیشنهاد میکنم.
از دست ندید به هیچ وجه
چون هم ژانر معمایی داره هم ترسناک
البته لازم به ذکره که روند فیلم به شکلی نیست که صحنه های هیجانی یک لحظه ای پیش بیاد توش که یهویی بترسید،شاید پنج شیش تا از این جور لحظه ها داشت،بیشتر به شکلیه که ترس و ناامنی رو ذره ذره به وجود آدم تزریق میکنه.
البته این رو هم باید در نظر گرفت که من خودم یه شب تنهایی فیلم رو دیدم و این نمیتونه بی تاثیر باشه در میزانی که این فیلم به نظرم ترسناک اومد.[nb]به نظرم خودتون یه شب فیلم رو تنهایی ببینین بیشتر حال میده :D[/nb]
یه جورایی فیلم هارت برکینگ هم بود و آدم رو کمی ، تاکید میکنم فقط کمی به فکر فرو میبرد :D

کارگردان و نویسنده ی فیلم،همون کارگردان فیلمهای معروف the 6th sense
sign
و تهیه کننده ی
paranormal activity و
insidious ،یعنی M. Night Shyamalan هست
به هر حال
مشخصات فیلم و یک عکس:

vdifhtt.jpg

داستان فیلم درباره ی یک خواهر و برادر علاقمند به دوربین به نام های بکا و تایلر است که مادرشان به دلیل اینکه مدتی در کنار آنها نخواهد بود ، آنان را نزد پدربزرگ و مادربزرگشان در پنسیلوانیا میفرستد.بکا و تایلر اولین بار است که با پدربزرگ و مادربزرگ خود روبرو میشوند،همه چیز در اولین دیدار به خوبی پیش میرود تا اینکه بکا و تایلر متوجه یک سری رفتارهای عجیب در پدربزرگ و مادربزرگ خود میشوند .....

کارگردان : M. Night Shyamalan

نویسنده : M. Night Shyamalan

بازیگران :

Olivia DeJonge ... Becca

Ed Oxenbould ... Tyler

Deanna Dunagan ... Nana

Peter McRobbie ... Pop Pop

و...

رده سنی : PG-13 ( مناسب برای افراد بالای 13 سال)

ژانر : ترسناک

زمان : 94 دقیقه

فیلم بازخورد متوسطی از طرف منتقدین داشته و مثل اینکه به خوبی فیلمهای گذشته ی شیامالان نیست
ولی خوب من دوست داشتم
نظرها متفاوتن :)

پیشنهاد میکنم فیلم Forrest Gump رو ببینین....تام هنکس توی این فیلم فوق العاده س....و با این که این فیلم توی سال 1994 تولید شده ولی اصلا قدیمی به نظر نمیرسه.....

به نقل از wish :
پیشنهاد میکنم فیلم Forrest Gump رو ببینین....تام هنکس توی این فیلم فوق العاده س....و با این که این فیلم توی سال 1994 تولید شده ولی اصلا قدیمی به نظر نمیرسه.....
موافقم فیلم خیلی فوق العاده ای.تازه جزو فیلمایی که باید قبل از مرگ دید.

به نقل از ...moOn... :
به خاطرِ کمبودِ ترس و هیجان ِ تابستونِ بعدِ کنکور رفتم سراغِ ژانرِ وحشت :‌-"
فقط هم The exorcist و Psycho ر‍و دیدم.
که هیچ کدوم مطابقِ میلم ترسناک نبودند :‌-< جن‌گیر که هرچقدر جن‌ه باحال بود، بازیِ بقیه‌ بی‌حال و بی‌هیجان و معمولی به پایین بود.
چند تا فیلمِ خیلی خوب تو این ژانر معرفی کنید ممنون می‌شم ؛؛)
اگر از جن گیر نترسیدی به نظرم هیچ پیشنهاد دیگه ای نمیشه بهت داد :))
ولی The Shining رو توصیه میکنم. و Sinister رو. این دوتا منو به شخصه خیلی ترسوندن مخصوصا اولی :)) و Conjuring رو هم تا نصفه دیدم ترسیدم دیگه ندیدم :-" ببین این سه تا رو :D

Back
بالا