پاسخ : پیشنهاد فیلم
به نقل از Poria1999 :
[اسپویلِ جزئی.]
حالا به تاپیک هم ربطی نداره، ولی واقعاً افت کرده چند فصلِ اخیر. شلدون رو هر قسمت کم عمقتر و احمقتر کردن و الان شده عینهو یه بچهی چهارساله[nb]کاری به حساسیتهای خاصش و خودمحوریش یا حتی ناتوانیش در درکِ استعارات و کنایهها ندارم اصلاً اینا برام جذاب هم هست، دارم در موردِ احمق نبودن حرف میزنم. یه فیزیکدانِ بزرگ برای ترجیحات فکریِ عجیب غریبش احتمالاً دلایلِ خیلی بهتری میسازه تا حدس زدنِ دلیل بر اساسِ یه چایلدهود ایشو.[/nb]. میدونی، از همون سیزنِ یک خطر کلیشهای شدنِ شخصیتِ شلدون بود[nb]کما اینکه تا خدودی هم از اول بود.[/nb]، ولی الان واقعاً تا حد آزاردهندهای کلیشهای شده. پنی و لئونارد هم که انگار غم عالم ریخته تو دلشون و نوبادی ایون نوتیس[nb]نمیدونم بخشی از سریاله یا بازیگرا غمگیناند.[/nb]. شوخیهای نردمنسبانه و آکادمیک هم که کلاً رخت بر بستن از خاکِ پاسادنا. هاوارد هم که هنرِ فلرتیدنش میخندوندم، الان داره پدر میشه. الان واقعاً سرِ خاطراتِ خوشم ادامهاش میدم.
[کلاً اسپویلر، اگه واقعا کسی براش مهمه]
ببین من منظورت از کمعمق شدن رو نمیفهمم، اگه منظورت اینه که سطحی شده خب این غلطه، مثال واضحشم اون Storage Unit ای که داشت.
اگه منظورت از احمقشدن اینه که دیگه کلا طعنهها رو حدس هم نمیزنه، این بیربطه، چون هنوز معماهای جالب و گیجکنندهای (حالا جالب بودنش شخصیه) مثل Man-Bat-Man داره، و اختراعی که اخیراً کردن در زمینهی فیزیک.
به علاوه، شلدون دقیقا همونقدر کلیشهایه که ریچل و مانیکا توی فرندز بودن و اون آبسشنهای تیپیکالشون رو همیشه با خودشون حمل میکردن.
کام آن! شوخیهای گیکطورشون هنوز هستن، فرقی که کرده اینه که دبگه درباره استار وارز و استار ترک شوخی نمیکنن. (که خدا رو شکر واقعا، چون هیچکدومشون رو ندیدم و نمیخوام ببینم واقعا رو اعصاب بودن)
هاوارد صرفا بحث لاسزدنش محدود شده به برنادت، هنوزم خیلی جاها بامزهست، مثلا وقتی که استوارت موو اوت کرد و اون داستانی که توی پارکینگ پیش آورد.
در مورد حدس زدن، ببین، رفتارهای انسانی و احساسین! توقع داری براشون تقریب کوآنتومی بزنه؟! :))
غمگین بودن جدیدی توی لئونارد ندیدم، ولی جدیدا پنی داره زشت میشه همینطوری.
ویرایش جدید: (و اول دوتا چیز)
یک. وقتی میخوای حرف جدید بزنی پست جدید بزن که زودتر ملت بفهمن بیان جواب بدن. :))
دو. من نمیدونم تو چند دفعه اپیزودای بیگبنگ رو دیدی که دقیقاً یادت هست چی به چیه، ولی از اونجایی که خیلی وقته از موقعی که این اپیزودا رو دیدم، S03E22 و S04E03 رو -به گفتهی خودت- دارم میبینم که بفهمم چی میخوای بگی.
خب، S03E22 تموم شد، شوخیهای علمیش بیشتر از الان بودن قبول، ولی فقط یه صحنهش بود که باعث شد بلند بخندم، بقیه در حد لبخند یا خنده کوتاه بود فقط.
راستش، S04E03 رو خیلی بیشتر دوست داشتم، و شلدون و ایمی (خصوصاً ایمی) حالت نردطورشون بیشتر از حال حاضره، ولی این چیزیه که توی دنیای واقعی موقعی که ریلیشن میزنی اتفاق میافته، متاسفانه جنبههای احساسی آدما پررنگتر میشه به خاطرش.
اوکی، اوکی، این شوخیعلمیش خیلی خوب بود " Subject to entropy, decay and eventual death." :)))))))))))))
سرجمع، قبول میکنم که شوخیهاش از چیزی که قبلتر بود به شوخیهای مدل فرندز متمایلتر شده و برای سیزن(های) بعدی (که نمیدونم از سیزن 10 اونورتر میرن یا نه)، شوخیهای علمیش رو زیاد کنن، هاوارد رو هم در تقابل با چندتا آدم که بشه خوب مسخرهشون کرد (مدل کریپکی، ولی با خصوصیات متفاوت) قرار بدن، ولی به نظرم اصلاً بیمزه نیست سیزن 9.