Suspected Girl
کاربر فوقحرفهای
![](/forum/styles/stars/0950.gif)
پاسخ : فصلنامه. فصل اول. یلدا ۹۳
من تازه گوش دادم، محشر بود بچه ها واقعاً خسته نباشین.
امیر رضا: آقا بعدا ایشالا تو کنسرتات مارم راه بده.
ژالان: آیتمت عالی بود، نیشم تا بناگوش باز شده بود.
اون قصه خوانی و معرفی کتاب و اینام واقعا خوب بود، تصمیم دارم آخر هفته برم و کتاب رو بخرم.![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
مادر بزرگ و پدربزرگا هم که روی سر ما جا دارن.
دست اون دوست عزیز که رفته بود خانه ی سالمندان و مصاحبه کرده بود هم درد نکنه، کار واقعا قشنگی کردی.
آینم بنیاد کودک هم خیلی قشنگ بود فقط فکر کنم من نصفه شنیدمش. کل تایم فایل من 1 ساعت و 11 دقیقه و 35 ثانیه اس.
بگید چقدرشو از دست دادم؟ ![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
و در کل اینکه واقعاً کارتون عالی بود، خیلی لذت بردم وقتی دیدم بچه ها واقعاً خودشون و اراده شون سمپادیه و یه همچین کار قشنگی رو با کمک هم درست کردن، به همه خسته نباشیدِ ویژه میگم به خصوص کهربا و مهسا.
بعداً نوشت: لازم دونستم یه اعترافی رو بکنم.
من این فصلنامه رو تا امروز دان نکرده بودم و خب همش بحث درباره ی صدای عالیِ امیررضا و آهنگی که خوند بود، و منم وقتی پلی کردم فایلو، فکر کردم وویسِ امیررضا همون اولین آهنگه! یعنی اونی که توش میگه "از خودت خبر بیار..." و خب ابروهام چسبیده بود به موهام از تعجب! و کلّی کف کردم و امیررضا رو برای استعداد و صداش و اینا تحسین کردم، کلی هم تو کف بودم که اینو کجا ضبط کرده که انقد همه چیز هماهنگه و صداهم انقد عالیه و اینا.... و وقتی فهمیدم وویس امیررضا کدومه....
بهتره شرح ندم بقیه رو...
من شرمسارم.
البته بازهم تحسینش کردم وقتی کار واقعیشو شنیدم. خیلی خوب بود. ![Batting Eyelashes ;;) ;;)](/forum/styles/yahmas/smiles/batting_eyelashes.gif)
من تازه گوش دادم، محشر بود بچه ها واقعاً خسته نباشین.
امیر رضا: آقا بعدا ایشالا تو کنسرتات مارم راه بده.
![Day Dreaming 8-^ 8-^](/forum/styles/yahmas/smiles/day_dreaming.gif)
![Big Grin :D :D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
ژالان: آیتمت عالی بود، نیشم تا بناگوش باز شده بود.
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
![Big Grin :D :D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
اون قصه خوانی و معرفی کتاب و اینام واقعا خوب بود، تصمیم دارم آخر هفته برم و کتاب رو بخرم.
![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
مادر بزرگ و پدربزرگا هم که روی سر ما جا دارن.
![Day Dreaming 8-^ 8-^](/forum/styles/yahmas/smiles/day_dreaming.gif)
دست اون دوست عزیز که رفته بود خانه ی سالمندان و مصاحبه کرده بود هم درد نکنه، کار واقعا قشنگی کردی.
![Rock On /m\ /m\](/forum/styles/yahmas/smiles/rock_on.gif)
آینم بنیاد کودک هم خیلی قشنگ بود فقط فکر کنم من نصفه شنیدمش. کل تایم فایل من 1 ساعت و 11 دقیقه و 35 ثانیه اس.
و در کل اینکه واقعاً کارتون عالی بود، خیلی لذت بردم وقتی دیدم بچه ها واقعاً خودشون و اراده شون سمپادیه و یه همچین کار قشنگی رو با کمک هم درست کردن، به همه خسته نباشیدِ ویژه میگم به خصوص کهربا و مهسا.
![Batting Eyelashes ;;) ;;)](/forum/styles/yahmas/smiles/batting_eyelashes.gif)
بعداً نوشت: لازم دونستم یه اعترافی رو بکنم.
![Batting Eyelashes ;;) ;;)](/forum/styles/yahmas/smiles/batting_eyelashes.gif)