خداییی یه دختر می خواد بره مهمونی از دو ماه قبل برنامه میریزه چی بپوشه چن کیلو لاغر کنه !
تو یه رابطه دخترا تک تک حرفا رو که با اون فرد زدن بار ها و بار ها مرور می کنن تجسم می کنن و قبل از قرار کلا فک می کنن چه اتفاقایی قراره بیوفته
یا وقتی دارن چت می کنن شده صد بار برن پی ام ها رو بخونن اس هایه رد و بدل شده رو بخونن و گاهی که کنار والدینن یهو قهفه بزنن از یاد آوری اون حرفا و ....
می خوای با دوستات بری بیرون چی بپوشم چی نپوشم تولد میری برقصم نرقصم ....
پسرا واقعا این جوری نیستن ؟؟ یا هستن ؟
و واقعا چرا دخترا این قد به اینا فک می کنن در صورتی که یه پسر موهاشو شونه کنه بره بیرون مامانش ذوق می کنه !
عنوان تاپیک خیلی خوبه. آدم میاد داخل پست اول و نظرسنجی رو میخونه ناامید میشه.
فکرکردم حالا یه همچین چیزی میبینم: چرا بهنظرتون دخترا بیشتر رؤیا میبافند؟ حالا چه رؤیاهایی درمورد شغل و زندگی آینده چه بقیه موارد. چرا؟ آیا دخترها بیشتر آیندهنگرند یا قوهی تخیّلشون قویتره یا ناشی از احساسات دخترونهس؟ یا اصلاً درکل موافقید که دخترها بیشتر رؤیا میبافند یا نظر دیگهای دارید؟ چه معادل بهتری برای «رؤیابافی» پیشنهاد میدید؟ و غیره..
واقعاً مایل بودم چنین سؤالاتی (حالا با ادبیات بهتر) ببینم ولی..
×××البته سؤالات شما هم کاملاً منطقی و بهجاست و جای بحث داره ولی صرفاً با عنوان تاپیک نمیخونه زیاد. اینایی که من بالا گفتم خداوکیلی بیشتر به عنوان تاییک نمیخورند؟
من به یه نکته اشاره کنم برم؟
اونی که آرایش غلیظ و وحشتناک میکنه از نظر خودش عین حوری بهشتی یا لااقل ستاره های هالیوود شده؛ پس قاعدتاً نمیاد اون گزینه رو انتخاب کنه که توش نوشتین "وحشتناک"
در این مواردی که پست اول میگه خب پسرا خیلی حساس نیسن...چون تو سرشت دختر خود نمایی هست ولی پسر کمتر....اونم از نوع ظاهریش مخصوصا...
ولی در مورد رویا پردازی پدر من در اومده.....گاهی میشینم درس بخونم اینقد میرم تو رویا که گوشیم زنگ میخوره رد میکنم میگم من الان تو جلسه هیئت مدیره کارخونم هستم مثن....
یا مثن دو تا المپیک و یه جام جهانی رو تا نیمه نهایی رفتم تو بازی تیمه نهایی هم ایران 1-0از ایتالیا عقبه ....
فکر نکنم به دختر وپسر زیاد ربط داشته باشه چون همه برای خودشون ارزو هایی یا علایقی دارند که وقتی انجام نشده باشند یا شاید قراره انجام بشه تو اینده رویا پردازی به وجود میاد.
فکر کنم بهتره اسم تاپیک عوض شه.
من یه چیزی بگم
کلا وقتی یه تاپیک زده میشه قطعا قرار نیست در جهت فکری زننده تاپیک حرکت صورت بگیره مهم تیتر تاپیک هست که خیلی مسئله چالش برانگیز و جالبیه هست
مواردی که در پست اول ذکر شده در80درصد شاید بیشتره دخترا صدق میکنه
لذا بنظرم من توضیحات اول پست خیلی به جا بودن و بعدا باید مواردی که کیاناز گف مورد بحث قرار گیرند
+نیازی نیست حذف شه خیلی خوبه
درضمن ته توضیحات ایشون تو پست اول مطرح کردن که چرا دخترا خیال باف هستن
این بقیه کاربرا هستن که باید سوالات جدید مطرح کنن و لزوما نباید تو پست اول این سوالا باشن هر کسی از زاویه دید خودش به موضوع نگاه میکنه
البته جاش اینجا نیست بگم ولی تو پرانتز بگم خیلی وقت ها عنوان تاپیک و سوالات پست اول ناخوادآگاه بحث رو مبدل به یک بحث از پیش نتیجه گیری شده میکنه مثلا اینکه اسم تاپیک باشه ایرادات علمی قرآن
من کاملا ب این گزاره رسیدم ک دخترا ذهن فانتزی تری دارند و ذهن پسرا ذهن کاربردی تریست.
شاید ب این خاطر اغلب انقلاب ها و جنبش ها پشتش"چگونگی"انجام انقلاب بوده اما ب ندرت ظرافت"رویای پس از انقلاب"لحاظ شده و ب همین خاطر انقلاب ها اغلب شکست میخورن..چون صرفا مردها طرح ریز انقلاب ها هستند(و چ جالب ک دقیقا در انقلاب فرانسه ما ردی ولو کم اثر از زنان میبینیم و انقلاب فرانسه رو نمیتوان شکست خورده نامید)
در نتیجه معتقدم مکمل همن ذهن زن و مرد
منتها این ها داده های آماری و سرشار از انعطاف و مثال نقض
دخترا چون لطافت روحی بیشتری دارن انتظار ایده آل گرایانه ای نسبت به اطراف و زندگیشون دارن.وقتی اون شرایط ایده آل تو زندگیشون نباشه و نتونن آرزوهاشونو برآورده کنن بجای اینکه نشون بدن ازین زندگی ناراضن میرن تو رویا.البته این برای پسرا هم صدق میکنه اما پسرا بیشتر نشون میدن که از زندگیشون ناراضین و بهم ریختگی خودشونو ظاهری نمایان میکنن
کلا پسرا هم زیادی خیال بافی میکنن ولی خب به نظرم بیشتر مقتضای (املا؟) سِنه.
بعدم فرقی نداره وقتی کار درست و حسابی نداشته باشی که نگرانش باشی و برات اهمیت داشته باشه خیال بافی میکنی دیگه
دخترا بیشتر احساسین جدیدا زیاد هم رمان عاشقانه میخونن ( :-& ) خب معلومه خیال پردازیشون هم بیشتر میشه