mehrnaz 2613
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- مشهد
پاسخ : چرا بیشتر دخترا میرن تو رویا ؟
چون دخترا احساسی ترن
لطیف ترن
چون دخترا احساسی ترن
لطیف ترن
به نقل از کنکوری 94shooooooooooo<3 :خداییی یه دختر می خواد بره مهمونی از دو ماه قبل برنامه میریزه چی بپوشه چن کیلو لاغر کنه ! .
فکر نکنم دلیل خوبی باشه.هیچ کس از اول روحیه لطیف یا سخت نداره.در طول زمان ایجاد میشن.نمیشه به عنوان یه دلیل کلی در نظر گرفت! قوه ی تخیل هم زیاد ژنتیکی نیست و در اثر تمرین زیاد میشه(کتاب داستان و نقاشی و ...)فکر میکنم این موضوع بر میگرده به روحیه ی لطیف و حساس دخترا که خب پسرا از این رو حیه برخوردار نیستن....دلیل دیگه اش هم شاید قوه ی تخیل خیلی قوی دخترا باشه که سریعا بعد یه جریان،شروع به خیال پردازی میکنه.
مثلا به شخصه به یه دختر یه جنازه نشون بدید بدش میاد یا یه پسر؟! ...قطعا دختر بیشتر بدش میاد!...و خب این ینی روحیه لطیف و آسیب پذیری داره!فکر نکنم دلیل خوبی باشه.هیچ کس از اول روحیه لطیف یا سخت نداره.در طول زمان ایجاد میشن.نمیشه به عنوان یه دلیل کلی در نظر گرفت! قوه ی تخیل هم زیاد ژنتیکی نیست و در اثر تمرین زیاد میشه(کتاب داستان و نقاشی و ...)
خب این کلا به طرز فکر ربط دارهمثلا به شخصه به یه دختر یه جنازه نشون بدید بدش میاد یا یه پسر؟! ...قطعا دختر بیشتر بدش میاد!...و خب این ینی روحیه لطیف و آسیب پذیری داره!
من یه دلیل کلی برای این موضوع نگفتم،بلکه گفتم شاید!
خب خیلی کم پیش میاد از این مواردا فکر کنم!خب این کلا به طرز فکر ربط داره
مثلا فرض کن یه دختری رو که کل عمرش تو سردخونه کتک خورده از طرفی یه پسر رو که تو پر قو بزرگ شده <o>
من نمیگم حرفت غلطه و کاملا قبول دارم ولی میگم که حساس بودن یه چیز اکتسابیه و نمیشه به عنوان یه دلیل خوب استفاده کرد