یه روز تو سال نهم معلم کاروفناوری میخواست درس بپرسه...منم اون موقع ادبیات و دینی رو بزور میخوندم حالا چه برسه به...واسه اینکه تابلو نشه، قبل اومدنش به کلاس فوری رفتم به دفتر مدرسه اطلاع دادم ک حالم بده و دارم میمیرم و وقت دکتر دارم و فلان. اونا هم فوری زنگ زدن خونه و مامانم وسطای زنگ اومد منو برد. البته منم تا وسطای زنگ در حال نقش بازی کردن بودمسلام
همونطور که از عنوان مشخصهمسلما واسه هر دانش آموزی پیش اومده که واسه یه امتحانی فراموش کرده باشه بخونه
یا مثلا واسه امتحان ترم یا امتحان یا پرسش کلاسی حتی ! درس نخونده باشه[nb]درواقع فراموشم نکرده باشه حتی، کار همیشمونه اصن
[/nb] ؛ و خب
مجبور باشه سرجلسه یا سرکلاس حاضر شه !!!
خب الان میخوایم بگیم که چی پیش اومده ، و اون درس رو چجوری گذروندیم به خیر گذشته یا نه :د
تو باید بری بازیگر شییه روز تو سال نهم معلم کاروفناوری میخواست درس بپرسه...منم اون موقع ادبیات و دینی رو بزور میخوندم حالا چه برسه به...واسه اینکه تابلو نشه، قبل اومدنش به کلاس فوری رفتم به دفتر مدرسه اطلاع دادم ک حالم بده و دارم میمیرم و وقت دکتر دارم و فلان. اونا هم فوری زنگ زدن خونه و مامانم وسطای زنگ اومد منو برد. البته منم تا وسطای زنگ در حال نقش بازی کردن بودم
اونایی که نمیخوندم بهم الهام میشد 100 میزدمسلام
همونطور که از عنوان مشخصهمسلما واسه هر دانش آموزی پیش اومده که واسه یه امتحانی فراموش کرده باشه بخونه
یا مثلا واسه امتحان ترم یا امتحان یا پرسش کلاسی حتی ! درس نخونده باشه[nb]درواقع فراموشم نکرده باشه حتی، کار همیشمونه اصن
[/nb] ؛ و خب
مجبور باشه سرجلسه یا سرکلاس حاضر شه !!!
خب الان میخوایم بگیم که چی پیش اومده ، و اون درس رو چجوری گذروندیم به خیر گذشته یا نه :د