tara.7 کاربر فعال ارسالها 63 امتیاز 474 نام مرکز سمپاد farz1 شهر esfahan 2015/2/13 #11 پاسخ : مشاعره هفتگی او خدو انداخت بر روی علی، افتخار هر نبیّ و هر ولی مولوی
قاصدک کاربر حرفهای ارسالها 539 امتیاز 3,394 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بیهق 2015/2/13 #12 پاسخ : مشاعره هفتگی یـا رب از ابر ِ هدایت برسان بارانی پیش تر زانکه چو گردی ز میان برخیزم حافظ
زهرا27 بریزءیس فارغالتحصیل ارسالها 280 امتیاز 1,825 نام مرکز سمپاد فرزانگان زاهدان شهر زاهدان سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه الزهرا_خواجه نصیر رشته دانشگاه کامپیوتر 2015/2/13 #13 پاسخ : مشاعره هفتگی منم که شهره ی شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بددیدن حافظ
tara.7 کاربر فعال ارسالها 63 امتیاز 474 نام مرکز سمپاد farz1 شهر esfahan 2015/2/13 #14 پاسخ : مشاعره هفتگی نور خورشید در جهان فاش است، آفت از ضعف چشم خفاش است سنایی
ranjame کاربر نیمهحرفهای ارسالها 205 امتیاز 793 نام مرکز سمپاد حلی شهر طهران دانشگاه صنعتی آریامهر رشته دانشگاه م.شیمی 2015/2/13 #15 پاسخ : مشاعره هفتگی تو عهد کرده ای که نشانی به خون مرا من دست بر دعا که به عهدت وفا کنی فروغی بسطامی [/quote]
پاسخ : مشاعره هفتگی تو عهد کرده ای که نشانی به خون مرا من دست بر دعا که به عهدت وفا کنی فروغی بسطامی [/quote]
eng.um.mahdie کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 204 امتیاز 2,802 نام مرکز سمپاد Farzanegan3 شهر Mashhad سال فارغ التحصیلی 93 2015/2/13 #16 پاسخ : مشاعره هفتگی یک روز دو دلباخته بودیم من و تو! اکنون تو ز من دلزدهای! من ز تو دلتنگ فاضل نظری
پاسخ : مشاعره هفتگی یک روز دو دلباخته بودیم من و تو! اکنون تو ز من دلزدهای! من ز تو دلتنگ فاضل نظری
sadafak کاربر نیمهحرفهای ارسالها 252 امتیاز 1,209 نام مرکز سمپاد فرزانگان دو شهر تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/2/13 #17 پاسخ : مشاعره هفتگی گفتم ز مهرورزان رسم وفا بیاموز گفتا ز خوب رویان این کار کمتر آید...حافظ
mRNA کاربر فوقفعال ارسالها 140 امتیاز 1,261 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر mshd سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه علوم تغذیه 2015/2/14 #18 پاسخ : مشاعره هفتگی دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند ...گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند "حافظ"
sh-sh کاربر فعال فارغالتحصیل ارسالها 40 امتیاز 148 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه یزد- صنعتی اصفهان رشته دانشگاه مهندسی مواد 2015/2/14 #19 پاسخ : مشاعره هفتگی دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند وندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند حــــافظ
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,257 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2015/2/14 #20 پاسخ : مشاعره هفتگی خب مشاعره هفته دوم این هفته مشاعره ی مشروط[nb] مشاعره با کلمه ای خاص که در هربیت الزاما باید یا خود آن کلمه و یا هم خانواده هایش باشدبدون توجه به حرف آخر بیت ماقبل [/nb] برگزار میکنیم با موضوع عشق قوانین رو هم رعایت کنید لطفا
پاسخ : مشاعره هفتگی خب مشاعره هفته دوم این هفته مشاعره ی مشروط[nb] مشاعره با کلمه ای خاص که در هربیت الزاما باید یا خود آن کلمه و یا هم خانواده هایش باشدبدون توجه به حرف آخر بیت ماقبل [/nb] برگزار میکنیم با موضوع عشق قوانین رو هم رعایت کنید لطفا